Spar píše:Tak co polétal jsi? Já jsem byl venku se psem a foukalo a byla taková pocitová zima, že si nedovedu představit, jak stojím deset minut na místě a páčkuju...
Jo,
dopoledne jsme chvíli jezdili s autem, odpoledne kolem třetí malej Kvído s autem , já s F3K a vzal jsem si i mini F3K. Psa jsem měl také, foukalo dost. Šíleně studenej vítr, tak přibližně V -SV. Vydržel jsem to slabou hodinku. Kvído když vyjezdil baterku zalezl do auta.
Několikrát to vyválel v saltech přes střechu, ale ta kastle má výdrž neuvěřitelnou. Není na tom ani škrábnutí. Je to vymyšlené dobře . Vpředu je nárazník, za kterým je pružný segment, na bocích je karoserie po celé délce opřená o víka bateriových prostorů. Vzadu je křídlo z extra odolného pružného plastu. Nic nepraská ani v tom mrazu. Už jsem to umyl ve vaně, nabil baterky a zítra další kolo.
Kup do toho minimálně 5000mAh. V nabídce HC jsou myslím i nějaké cca 5800, ale nebyly skladem, objednal jsem dvě pětitisícovky. Dej si pozor na 2s2P. Ty ne !!! Vybírej jenom z těch co mají řazení 2s. Prohlédni si a změř ty schránky na baterky. Dostaneš tam o něco větší rozměr, než je původní 7s NiMh. Na tloušťku packu je tam vymezovací pružný plastový segment, na délku přešroubuješ tu dorazovou packu uvnitř prostoru pro aku. 50mm široký pack tam dostaneš. Víc ne, nedovřel by jsi kryty bateriových prostorů.
Úmyslně ti nepíšu přesný rozměr co tam vleze, prohlédni si to, nedostal by jsi tam vývody maximálních délek packů, pokud jsou ty baterky v provedení hard case = vývody kolmo k nejdelší straně.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka