Ram mi prijde dost maly resp. stredova zakladna a dostavaji se mi do ramen silne vibrace z motoru, take stabilita mi neprijde uplne nejlepsi
Osazene to bude timto:
1x Zippy 5000 3s 30C 11,1V (co je vhodnejsi 3s baterie nebo 4s baterie? Vysvetlete mi rozdil při pouziti jedne nebo druhe alternativy i když to hodne pravdepodobne zalezi na pouzitych motorech)
4x DJI 2212 920kv (v budoucnu bych rad poridil lepsi motory, ted mam ale tuto cinu a chci je jeste pouzit, kazdopadne doporuceni na vhodnejsi motory rad uvitam uz nyní vcetne doporuceni parametru)
4x DJI OPTO 30A
GOPRO 3 (zadnou zrcadlovku vozit nikdy nebudu, maximalne kompakt o stejne hmotnosti kamery GOPRO)
NAZA-M
GPS NAZA
DJI BEC
prop 4x 10/5 nebo 4x 9/5 (nejlepe Graupner elektro az budou k mani)
Pozadavky:
hmotnost bez ramu těchto komponentu je 1,3kg, primarne potrebuji quad pro nataceni videa s max. stabilitou, zadne akrobaticke litani.. proste pianko
Gimball momentalne neresim, letovy cas min. 8 min (do toho bych se mel asi vlezt)
Dotazy:
1. nevim jakou maximalni hmotnost quadkoptery mohu pouzit a jak tezky ram tedy mohu osadit (pocitam ze +500g jeste bude OK)
2. nerozumim rozdilu v pouzite baterii 3s vs 4s. Momentalne mam 2x 3S
3. quad verus hexa .... vase názory, vyhody, nevyhody, nataceni videa, vase nazory
4. rozmery ramu .. vase názory, vyhoda, nevyhoda, doporucena velikost, vlastnosti quadu pri ruzne velikosti ramu
Zatim se mi libi treba tento:
http://www.ebay.com/itm/Tarot-Carbon-me ... 2ec7242110
Hmotnost s mi zda byt OK, rozmer take, mam jen obavu, jestli tam dostanu motory DJI 2212 (roztec sroubu). Nevim ale, jestli treba velikost ramu je pro me ucely vhodna a co ziskam vetsim, mensim ramem
Dekuji za vase postřehy!