COPTER - rada pro nováčka

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Troll

Re: COPTER - rada pro nováčka

#151 Příspěvek od Troll »

Až budeš mít ty brýle tak uvidíš, že 20 min ve vzduchu je příliš pokud budeš létat aktivně a ne jenom někde viset. Pak velmi pravděpodobně taky zjistíš, že na takový copter jako máš bohatě stačí baterka tak do 3000mAh. A taky že je lepší mít víc menších baterek jako se snažit o co nejvyšší kapacitu a dobu letu na jeden zátah. :wink:
johny107

#152 Příspěvek od johny107 »

Hej to som uz pochopil,ze lepsie sa mi lieta na male lacne turnigy 2200 baterky ako
vozit jednu tazku baterku.A ked budem chcet viac,tak ich zapojim paralelne a je to.
Trinom

#153 Příspěvek od Trinom »

a když budeš chtít ještě víc, tak po vylítání jedný přistaneš a vyměníš :D
Tricopter ála RCExplorer, Rabbit, FlySky TH9x
Tamiya TT-01D typ E, FlySky GT3
johny107

#154 Příspěvek od johny107 »

Ved tak to aj robim mam aj 7ks tych 2200 bateriek.No uplne mi staci,ked vylietam 4ks.
ananas

#155 Příspěvek od ananas »

taky povás chtěli při objednávce z HK celní úřad praha plnou moc? už mi toho přišlo dost ale nikdy se mi nestalo že by něco stopli na celním úřadě..
Duffs

#156 Příspěvek od Duffs »

Mne sa to nestalo ale je to bežné.
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
ananas

#157 Příspěvek od ananas »

nevim co vlastně po mě chcou ale tak jinak dobre :-D vyplnim a pošlu zpet.. uvidim :-D

a toto mam u druheho baliku napsano na sledovani zasilek " oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty."

jako jake doklady budou chtit ? :-D kde je mam vzit? zajet do číny? :-D
Duffs

#158 Příspěvek od Duffs »

ananas píše:nevim co vlastně po mě chcou ale tak jinak dobre :-D vyplnim a pošlu zpet.. uvidim :-D

a toto mam u druheho baliku napsano na sledovani zasilek " oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty."

Nie, doklad totožnosti a výpís s paypalu a najelpšie by bolo aj s účtu. Možno aj overenie objednávky čo ti zaslalí na mail.
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
ananas

#159 Příspěvek od ananas »

děkuji ti nachystam si vše raději... kolik % se platí zhruba proclení?..
Troll

#160 Příspěvek od Troll »

ananas píše:nevim co vlastně po mě chcou ale tak jinak dobre :-D vyplnim a pošlu zpet.. uvidim :-D

Chtějí napsat že je to zboží neobchodní povahy a bude použito pro Tvoji osobní potřebu. Taky jim pošli nějaký doklad ( stačí samozřejmě sken, anebo přeposlat mail s objednávkou ) kterým doložíš kolik to stálo. Třeba účet z obchodu anebo výpis z Paypalu. Doklad totožnosti netřeba, anebo přesněji, po mne a ani po mých kamarádech ho nikdy nechtěli. Plnou moc chtějí jenom jednou, při první zadržené objednávce. A je to proto, aby tě mohli zastupovat v celním řízení. Zaplatíš DPH a dalších fixních 170Kč poště.
Trinom

#161 Příspěvek od Trinom »

Osobně bych ale k té plné moci dopsal, že se týká jen této konkrétní objednávky. Občas mají choutky toho zneužívat.

Jde to jinak vyřídit i e-mailem, takže tě to nebude stát prachy za dopis a cestu na poštu.
Obvykle jim stačí jen screenshot z paypalu.
zskal
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od zskal »

Trinom píše:Osobně bych ale k té plné moci dopsal, že se týká jen této konkrétní objednávky. Občas mají choutky toho zneužívat....

Pak ho budou ale pokaždé otravovat a stále bude muset něco předkládat. Já jsem jim dal plnou moc a mám od nich celkem pokoj. Dokonce ani s DPH a výpalným nijak neotravují. Zatím s tím nemám nejmenší problém...
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Trinom

#163 Příspěvek od Trinom »

To sice otravujou, ale už se mi několikrát stalo, že se mi pokusili vpálit dph na zboží pod celní hodnotou, když bylo větších rozměrů (typicky plastové modýlky aut za cca $20).
ananas

#164 Příspěvek od ananas »

Vrtule 11x5 je asi moc na tyhle motory že :? http://rctimer.com/index.php?gOo=goods_ ... oductname= chjo proc nema pelikan skladem 10x5 L :-D vaha copteru 1400-1700g podle nakladky..

popř. nebude si někdo obednavat vrtule graupner 10x5 nekde ze zahranici? zebychom si rozdělili poštovne + ještě bych připadně priplatil za poslani ceskou poštou od připadneho spoluobchodnika ke mě :-D :-D
zskal
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od zskal »

ananas píše:...popř. nebude si někdo obednavat vrtule graupner 10x5 nekde ze zahranici? zebychom si rozdělili poštovne + ještě bych připadně priplatil za poslani ceskou poštou od připadneho spoluobchodnika ke mě :-D :-D

No škoda že jsi se neozval dřív :roll: . Před dvěma týdny mi přišly 10" a 9" z TBS a bydlíme blízko, nebyl by problém si to předat. Já je tam ještě určitě budu někdy objednávat, ale teď už mám zásobu i s rezervou a podle mě tam mají nejlepší cenu...
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“