Viking 2-E a další modýlky
Re: Viking 2-E a další modýlky
OK 
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
Zítra , nebo v pondělí mi dorazí otáčkoměr, tak to s tím změřím a porovnám s Daliborovými grafy. Pokud to bude OK tak moje kauza YEP bude vyřešená. Pokud né tak jdu do CASTLE.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Proti Castle IceLite 100 jsem nikdy nic neměl,vždy mi sloužili perfektně. Jen ta cena nejni zrovna ideální:-)
Já dnes koukal na poličku,jak tam leží šmudla Viking a smutně kouká. Tak jsem ho holt musel vytáhnout vyvětrat. Bylo to příjemné polétání. Nejvíc se mi líbila ta bublina na konci letu (závěr grafu)
Já dnes koukal na poličku,jak tam leží šmudla Viking a smutně kouká. Tak jsem ho holt musel vytáhnout vyvětrat. Bylo to příjemné polétání. Nejvíc se mi líbila ta bublina na konci letu (závěr grafu)
ST píše:Zítra , nebo v pondělí mi dorazí otáčkoměr, tak to s tím změřím a porovnám s Daliborovými grafy. Pokud to bude OK tak moje kauza YEP bude vyřešená. Pokud né tak jdu do CASTLE.
Mno, dělej tak, abys s Castlem nedopadl jako já ... Příjde mi, že to moc řešíš, na to že to ještě ani nebylo v luftu. Neřeš a lítej a nevymlouvej se na sníh. Letadlo lítá v luftu a tam ho hodíš i z místa. Možná zjistíš, že řešíš co řešit netřeba i bez otáčkoměru. Já bych zrovna Castlem YEPa nenahrazoval, ale dělej jak myslíš.
Pro ST :
budu tu pro tebe jednoho CC100 mít... jinak dnes super polétání do té doby, než jsem sundal Ceresem břízu. Tedy obráceně, bříza sundala Cerese
(((((((((((
budu tu pro tebe jednoho CC100 mít... jinak dnes super polétání do té doby, než jsem sundal Ceresem břízu. Tedy obráceně, bříza sundala Cerese
Jak dopadl? Taky křídlo po nosník?
hodím fotku... pravé křídlo v naběžce 60x60mm jinak vše přežilo.... kdyby blbost nadnášela, létám jak holubička... celé letiště pro sebe... chyba v odhadu rychlosti a vzdálenosti
prosím o radu.... opravovat nebo zatlouci kladivem jak to dělá mistr?
Vše se dá spravit..Ale!!
a)spočítej si jestli čas a úsilí bude rovno nebo menší než cena nové púlky křídla
b)už to bude vždycky vidět,že je to opravované. Jedině,že by jsi měl speciálku na nástřiky aut,pak možná to skoro nebude vidět.
a)spočítej si jestli čas a úsilí bude rovno nebo menší než cena nové púlky křídla
b)už to bude vždycky vidět,že je to opravované. Jedině,že by jsi měl speciálku na nástřiky aut,pak možná to skoro nebude vidět.
Kolik stojí půlka křídla na takový stroj?
- RomanSadilek
rumcajs píše:prosím o radu.... opravovat nebo zatlouci kladivem jak to dělá mistr?
Myslím že to je banální oprava, nosníku nic neni, jen trochu laminování, broušení, stříkání.
Ovšem 3 večery to určitě vezme.
To, že To řeším, je moje věc a prostě mě to baví To řešit. To že zatím nelítám s Vikingem je docela prostý, nejsou podmínky pro normální zálet. Loni, touhle dobou jsem už lítal s elektro ENJOY jak se dalo. Letos se zatím bohužel nedá Buď fouká ledovej uragán nebo je mlha jako prase. Já si prostě počkám.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
- RomanSadilek
ST píše:To, že To řeším, je moje věc a prostě mě to baví To řešit. To že zatím nelítám s Vikingem je docela prostý, nejsou podmínky pro normální zálet. Loni, touhle dobou jsem už lítal s elektro ENJOY jak se dalo. Letos se zatím bohužel nedá Buď fouká ledovej uragán nebo je mlha jako prase. Já si prostě počkám.
Já lítal celou zimu. Dokonce i v 0 stupních a větru 8m/s.
Teď se mi ale nějak taky nechce, asi sem se naladil už na jaro, sluníčko, travička, azuro, teplo ...
Už to přece musí přijít.
...tak se mně Stando konečně podařilo sehnat tu RX Hyperionku, ufff to byla fuška
až ve čtvrtém shopu v Praze, měli poslední kousek u Vanoucha, tak jsem pro ní rychle mazal 
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Vše se dá spravit..Ale!!