kratas píše:Dneska litali zase na Pisecnem vrchu, ale jelkoz foukalo malo, tak se nelitaly zadna kola ale vsichni si zalitali termiku. Zitra to ma byt s vstrem jeste horsi. Takze pocazi moc nepreje.
Kratas díky, tak to opravdu nosilo Zítra by to mělo být horší, ale možná trochu sluníčka, tak uvidim, docela jsem přemýšlel o Zdejcině.
Zdejcina...a to je kde? Jel bych s tebou..aspoň tě zase uvidím..zvíře:-)
kratas píše:Dneska litali zase na Pisecnem vrchu, ale jelkoz foukalo malo, tak se nelitaly zadna kola ale vsichni si zalitali termiku. Zitra to ma byt s vstrem jeste horsi. Takze pocazi moc nepreje.
skoda ze si nerek, bych vyrazil taky prohnat pavuciny na f3k ...
Svah Sýkořice. Vynikající terén, za dobrých podmínek se dá odtamtud odletět. Přistává se přes řeku dolů na levý břeh na tu louku u velkého stromu. Než vylezeš zpátky nahoru na kopec (přes most) tak to máš kolem hospody ( z pohledu pilota glidu)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Chtěl jsem to opravit a vymazat, protože jsem to podělal Byl jsi rychlejší. Zdejcina je ten kopec na nějaký "S" u Berouna, ale nechám ten odkaz na Sýkořice, je to blízko a dobrý svah. (Už bych na tu paměť asi pořeboval nějakou přídavnou flešku )
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
tak z tohoto pohledu to opravdu neznám, jestli ty nejsi náhodou přezpolní
ted jsem zjistil, že mi nefachcí tento odkaz, mužete mi to někdo zkusit, jestli není chyba pouze na mém přijímači? zdá se mi, že to nějak umřelo už 21.3 vubec nic se mi tam nezobrazuje.
pepin píše:tak z tohoto pohledu to opravdu neznám, jestli ty nejsi náhodou přezpolní
ted jsem zjistil, že mi nefachcí tento odkaz, mužete mi to někdo zkusit, jestli není chyba pouze na mém přijímači? zdá se mi, že to nějak umřelo už 21.3 vubec nic se mi tam nezobrazuje.
--------------------------už jsem to vyřešil jiným odkazem, blbý je, že zítra opravdu počasí nic mnoho, na severu by se to mělo odpoledne,spíš k večeru roztrhat, ale Zdejcina bude pod mrakem letos je to s tou zimou nekonečný
No já byl dneska juknout na Rané (létalo se na Písečné) na F3F závody. Zvědavej jsem byl jako malé dítě a rozhodně mi to nezklamalo. Můj obdiv a to upřímný, má banda okolo Filipa Kalenského. Dělat organizátora v loterii F3F nejni sranda. Taky jsem byl zvědavý na Lucase Gaubatze . No...vcelku se potvrdilo to co si myslím už hodně dlouho. Model (teda pokud to někdo nelítá z kraksnou ala Volcano:-) je cca 30% úspěchu. A za úspěch nepovažuji být hned první, klidně stačí mezi ošlehanýma borcema být do desátého místa. Dalších 40 % je umění a vylétanost pilota. A zbytek náhoda vrtkavé štěstěny počasí. Když to prd fouká a jediná záchrana před potácením se na pádovce je utržená bublina, tak to je opravdová loterie:-) Ale právě v těchto (sračkách) je dobře vidět, jak kdo model řídí!! Až se někdy zase budou probírat co je za model lepší a nebo není, jen se usměju..mezi moderníma F3B je tak malinký rozdíl,že je bezpředmětné se tím zaobírat. Důležité je létat,létat a trénovat. A to ve všech podmínkách. Takže kluci (včetně Vaška Vojtíška) díky za příjemné chvíle strávené s vámi. taky jsem si testnul se Scarym-E kopec a je to fajn..ještě že mám ten motor..hihi Dalibor