Super výkonné elektrovětroně - povídání

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Odpovědět
Zpráva
Autor
graup15

Re: Super výkonné elektrovětroně - povídání

#496 Příspěvek od graup15 »

A to mám jako dělat kreténa v bezvětří na rané? Proč?
Proč si myslíš,že jen létání na svahu je OK a vše ostatní je pro debílky?
Pepine, nemáš upito?
pepin

#497 Příspěvek od pepin »

graup15 píše:Pepine, nemáš upito?

ted jo, vytáhla mě manželka, kdybych neměl, tak nad tím zase jen mávnu rukou.
pepin

#498 Příspěvek od pepin »

graup15 píše:A to mám jako dělat kreténa v bezvětří na rané? Proč?
Proč si myslíš,že jen létání na svahu je OK a vše ostatní je pro debílky?
Pepine, nemáš upito?

při vší uctě, když si mi včera psal, že dnes jedeš na Ranou, tak uplně nevím, proč zde zminuješ kretény na Rané když vyrážíš při severním větru :oops:

necháme toho, nemá to smysl a dohadujem se o hovadinách, navíc mě k dobrému pocitu z polétání stačí i houbolet a čumět do přírody, třeba jednou zjistím, že místo letadýlek jsem měl mít už dávno psa, co já vím. :wink:
graup15

#499 Příspěvek od graup15 »

Hmmm máš upito....a hodně..Protože jsem tam vyrazil na závody F3F. Do důsledku máš teda za blbce všech 46 závodníků co tam bylo. Dovolili si tu drzost,že létali na ten severní vítr. Ach jo Pepine,Pepine.....
pepin

#500 Příspěvek od pepin »

graup15 píše: Do důsledku máš teda za blbce všech 46 závodníků co tam bylo. ..

jen se na to dívám tak, že v případě severního větru je soutěž F3F na Rané problémovou záležitostí.

---------------------------------------------------------------
taky jsem si testnul se Scarym-E kopec a je to fajn..ještě že mám ten motor..hihi

to byl ten pravý duvod tvé návštěvy Rané :wink:

Dalibore, pro většinu z nás, je modelařina koníček po práci :wink:
pepin

#501 Příspěvek od pepin »

kinesra píše:Jakou to má hmotnost? A jakou bude mít po osazení? Bude to taky na termiku?

díval bych se na to takto---vypadá to skoro jako maketa a vydrží to podstatně víc, nežli skoro stejně drahá dýhopolyšová maketa. nic víc bych od toho nečekal, koště bude létat určitě lépe, ale bude to koště.
pepin

#502 Příspěvek od pepin »

Taky jsem v Těch alpách byl a říkal jsem,že 14 dní mi bude připadat,že to tady vůbec nelítá..., ale mně to po 14 dnech přešlo. Tebe koukám,že ještě ne.Nejseš už z těch svahů poněkud poznamenán? ..Hihihi

to máš těžký, já se před lety, co by samouk modelář někde v modelářském časopisu dočetl, že se létá s větroni na kopci, mimo jiné na Rané, tak jsem tam vyrazil, no a byl jsem polapen, pak jsem se poznal s lidma co létají také svahy a větroně a po ruzných pokusech s motorákama jsem zase zkončil nakonec na tom svahu, prostě mě to baví víc, nežli větroně postavené na baterkách a výkonu motoru, který je potřeba pro létání na rovině.
asi ale pro mě hraje velikou roli ten výhled do krajiny, možná nejsem uplně pravověrný modelář, jen mi ty modýlky pomáhají zvednout zadek a vypadnout z města.
graup15

#503 Příspěvek od graup15 »

Koukám,že máš asi krizi středního věku :-) :-) :-)
pepin

#504 Příspěvek od pepin »

graup15 píše:Koukám,že máš asi krizi středního věku :-) :-) :-)

čoveče a víš že asi jo, jsem takovej mouchy snězte si mě od té doby, co děti vyletěli předloni z hnízda :D jediný kdy trochu ožiju, když tu začneš pět ody jen na své modely , přitom je těch letadel od ruzných výrobcu jako sraček a těžko je podle mého v moci jedince zjistit jaké ero je nejlepší,zvlášt když je to navíc pro zběžného uživatele asi vždy poměr mezi tím co pořídil a za kolik.
Já jsem právě třeba dospěl k tomu, že zrovna at to Volkáno, nebo ten nový typ by asi byl pro mě to pravé, když se mi líbí spíš ty makety--letadla co vypadají jako letadla, na panáčky v kabině si nijak moc nepotrpím, ale určitě jde v případě těch Valentových modelu o vcelku finančně dostupná era s letovými vlastnostmi zcela určitě právě nad urovní těch dýhopolyšových a o nic jiného mi prostě nejde.Já tu přece nesoupeřím s Vikingem, nebo Scary, jedno béčko mám a v podstatě s ním moc nelétám---prostě čumim na hnusný motýlový učelový béčko a s tím mám problém, dobré polétání nic moc pokoukání.
Naposledy upravil(a) pepin dne pon 08.04.2013 9:42, celkem upraveno 1 x.
graup15

#505 Příspěvek od graup15 »

Tak si kup medvídka Mývala:-) :-) To je na depresi nejlepší:-) :-)
pepin

#506 Příspěvek od pepin »

graup15 píše:Tak si kup medvídka Mývala:-) :-) To je na depresi nejlepší:-) :-)

spíš to vidím na toho psa :D nic extravagantního, obyčejného přítulného mazlíka.

http://www.google.cz/imgres?hl=cs&sa=X& ... x=83&ty=68
graup15

#507 Příspěvek od graup15 »

Hihi..to je hnus velebnosti :-) :-)
Já mám dlouhosrstou jezevčici a je to rodinný mazlík. Takže de fakto už medvídka Mývala mám :-) :-)
Stejně, když vzpomenu na ty Alpy..nejvíc happy jsem tam asi byl já...:-) Model nedoznal ani jediného šrámu, lítal jsem si kdy chtěl a kde chtěl..to samé i přistával. Prostě i do Alp je do béčko nejlepší :-) :-)
Zádný stres jak Tu maketu dostanu do luftu, nedej bože s ní pak i přistát. Žádné obavy,že skysnu do údolí...(ten motor by to vytáhl i v tajfunu).....
Hihi a teď se do mně můžeš pustit...

Víš (ty zvíře jedno) mně je vcelku fuk kde si zalítám, ale musím mít pocit,že model opravdu letí . A to ve všech ohledech. Proto jsem se dávno smířil s tím,že košťata mají design, jaký mají. A skutečný eroplán nepřipomínají ani ve snu. Až se zase jednou potkáme a budeš prohlašovat,že ti co lítají na rovině jsou (čur...ci)víš o čem mluvím,tak tě už normálně přiškrtím :-) :-) :-)
pepin

#508 Příspěvek od pepin »

graup15 píše: Až se zase jednou potkáme a budeš prohlašovat,že ti co lítají na rovině jsou (čur...ci)víš o čem mluvím,tak tě už normálně přiškrtím :-) :-) :-)

já na tý rovině prostě nemám ten zvláštní pocit který prožívám, když mám to ero ve sračkách pod sebou, i když v těch letadlech mám většinou motor, stejně ten pocit tam je.
kdyby mi to něco říkalo na rovině, tak se určitě neplahočím někam na kopce, prostě to létání s větroni na rovné louce mě nebere, dokonce mi ani nijak moc nenadchly aerovleky, prostě mi to nic neříká, jen je to lepší, než se kopat do zadku, to zase asi jo :D

Jinak ty Alpy sis určitě užil nejlíp ty, to je přece jasný všem a rovnou jsme tam i s tim jeli, že smysl to tam má pouze pro tebe a Vikinga :D

Ty bejt ženská, tak od zrcadla snad nikdy neodejdeš :D Ale jo, seš do toho prostě blázen a nadšenej :wink: asi je to i dobře, prostě máme to každý trochu jinak.Konec koncu já přece nikde netvrdim, že Vikouš je špatný ero, jen bez něj dokážu zatím žít a pokud se mám v současné době pro něco rozhodnout, tak by to byl spíš ten model právě od Valenty.já stejně nebudu měřit ustovou rychlost střely :mrgreen: s tím si blbni ty. :wink:
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#509 Příspěvek od TERAZKY »

Vetroň patrí na kopec. Termika a hlavne vietor na náveternej strane je pomyslená čerešnička na torte.

Vykrúcať si krk na rovine je nezdravé...

Na kopci je človek bližšie k prírode a ďalej od občianskej vybavenosti a hovied s ľudskou tvárou.

Ale to len tak mimo, tak pardon.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
pepin

#510 Příspěvek od pepin »

to ale těžko vysvětlíš někomu, kdo si s větroni vystačí v komíně cihelny---změřit rychlost nahoru, pak dolu a šup domu stahovat data :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“