Viking 2-E a další modýlky
Re: Viking 2-E a další modýlky
Poslední kontrola CG na Vikingovi. Zatím nastaveno 97mm. Spáchal jsem na to novou hračku. Houpe se to na ložiskách a těžká pohoda při nastavování. vypadá to, že v neděli poletíme. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
gratulace ... vypadá to fakt zajímavě 
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
ST píše:Poslední kontrola CG na Vikingovi. Zatím nastaveno 97mm. Spáchal jsem na to novou hračku. Houpe se to na ložiskách a těžká pohoda při nastavování. vypadá to, že v neděli poletíme.
Pošli mi fotku detail kolébky...už si taky musím něco kvalitního stvořit. Dík.
.. tak hodně štěstí v neděli a pozor na břízky
Ta hračka je z 10mm Al trubek. Na konci zmáčknuté a provrtané a spojené M4 šroubem. Nic světobornýho . Lišta, na kterou se pokládá křídla je polepená mechovkou a je v ní zalepený ložisko . Zatím tam mám jen rysku. Dodělám ještě měřicí pásek.
Pepane!!
Dorazil tvůj double carbonový nový mazlík:-)
Kurňa budu si muset koupit nový foťák,ty fotky jsou čím dál horší
Jo kde je černá na fotce, tam je v reálu pohledový uhlík.
Kurňa budu si muset koupit nový foťák,ty fotky jsou čím dál horší
Jo kde je černá na fotce, tam je v reálu pohledový uhlík.
Provném nehledej ve foťáku, spíš ve světle a v sobě. Pokud máš blbé světlo, ani z lepšího foťáku o moc víc nevytáhneš. Už podle fotek bylo asi pod mrakem a tak vypadá každá fotka blbě.
Pěkný, pěkný. Tyhle barvičky by se mi taky líbily. On už to posílá J.Sodomka rovnou k tobě jó ? To je teda komfort. 
...jéééé ten je hezkej 
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Jo..rovnou ke mně. Ještě přišli křídla na opravu Vikinga....Romana (Audi-Killer) G.

Jo dobrá story...dělal jsem jednoho do DE a dodnes nelétá...páč jsem místo osvědčené YEP kopie použil (pro germány) důvěryhodnější YGE.
YEP 100 jede v pohodě na 190A impulzně a naprosto neprotestuje. YGE při plném výkonu (je to YGE- 120LV řada),při najetí do max výkonu a přerušuje...a pípáním ač je hlídání baterek vyplé,signalizuje podpětí . A pak si kup origoš za 5 litrů...
Mimochodem,ve Scarym mám YEP 150 a jede na (to jsem z počátku nevěděl) ..na 230A
Jo dobrá story...dělal jsem jednoho do DE a dodnes nelétá...páč jsem místo osvědčené YEP kopie použil (pro germány) důvěryhodnější YGE.
YEP 100 jede v pohodě na 190A impulzně a naprosto neprotestuje. YGE při plném výkonu (je to YGE- 120LV řada),při najetí do max výkonu a přerušuje...a pípáním ač je hlídání baterek vyplé,signalizuje podpětí . A pak si kup origoš za 5 litrů...
Mimochodem,ve Scarym mám YEP 150 a jede na (to jsem z počátku nevěděl) ..na 230A
Jo, to určitě. Jak si to měřil ? Jinak já byl před chvílí se psiskem okouknout louku a zálet Vikinga se odkládá na neurčito. Min. týden až 14 dní. Všechno plave po kotníky ve vodě a pod tím bahno. Příjezdová cesta, místy až půl metru sněhu a potoky vody. Takže víkend max. s házedly pokud se nic zásadního nestane.
graup15 píše:Jo..rovnou ke mně. Ještě přišli křídla na opravu Vikinga....Romana (Audi-Killer) G.![]()
YEP 100 jede v pohodě na 190A impulzně a naprosto neprotestuje. YGE při plném výkonu (je to YGE- 120LV řada),při najetí do max výkonu a přerušuje...a pípáním ač je hlídání baterek vyplé,signalizuje podpětí . A pak si kup origoš za 5 litrů...![]()
![]()
...jo neni nad pořádnou a vymakanou kopii, zbavenou nešvarů originálu, co
JETI DC-16
S těma proudama Daliborovi nevěřím. V Bubákově to je nejspíš samej rybář.
To co jsem si oměřil na pohonu u svého Vikinga je trochu někde jinde. Ale je to jen můj názor. Třeba je to někde jinde. Já už to nehrotím. Stačí když mi to ta vrtule vytáhne nějak nahoru. Je pravda, že ten YEP maká dobře, jako každá jiná čína.
Věřit nemusíš, na to máš samo právo.