GeeBee Cup 2014

Krása letu v kruhu či na polokouli má něco do sebe. jak spalováky, tak elektro. Od cvičných modeů přes UŠ až po F2B. Samozřejmě včetně maket.
Odpovědět

GeeBee sraz Brno

polétání sobota + večírek (cca 140Kč)
5
83%
polétání sobota + večírek + neděle (cca 200Kč)
1
17%
soutěž sobota + večírek + neděle (cca 400Kč)
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 6

Zpráva
Autor
igorb

Re: GeeBee Cup 2014

#16 Příspěvek od igorb »

tyyyole ... to ta niekto musel dobre nasrat ... este chvilu neuzatvaraj rozhodovania, treba predychat, skoda by bolo
MaPaCZE

#17 Příspěvek od MaPaCZE »

Foxik píše:A má to nějaký důvod, který se dá zveřejnit, proč na to kašleš???

igorb píše:tyyyole ... to ta niekto musel dobre nasrat ... este chvilu neuzatvaraj rozhodovania, treba predychat, skoda by bolo

Důvod je čistě sobecký. Upřednostnil jsem sám sebe nak kolektivem. Je to výsledek delšího rozhodovacího cyklu, kdy jsem jen konečné rozhodnutí udělal tak nějak v souvislosti s vidinou budoucí brzké neexistence Modelklubu.
Prostě jsem se sám sebe zeptal, zda to, co já dělám, je pro mě hobby nebo relax a ani v jednom případě jsem nenašel kladnou odpověď.
Fakticky nejtěžší bylo se vnitřně odtrhnout od vice jak 30 let života. Ale to, že jsem byl celou dobu jen v Modelklubu a ten s největší pravděpodobností nedožije začátku příštího roku, mě přesvědčilo, že tohle je ten správný čas na takovýto krok. Varinata změnit klub, když sám fakticky nemodelařím, mi přišla poněkud hloupá.
Takže asi tak nějak to je, nikdo mě přímo nenas...l, pokud nebudu počítat (oba) majitele pozemků pod stadionem Modelklubu.
Foxik

#18 Příspěvek od Foxik »

MaPaCZE píše:
Foxik píše:A má to nějaký důvod, který se dá zveřejnit, proč na to kašleš???

igorb píše:tyyyole ... to ta niekto musel dobre nasrat ... este chvilu neuzatvaraj rozhodovania, treba predychat, skoda by bolo

Důvod je čistě sobecký. Upřednostnil jsem sám sebe nak kolektivem. Je to výsledek delšího rozhodovacího cyklu, kdy jsem jen konečné rozhodnutí udělal tak nějak v souvislosti s vidinou budoucí brzké neexistence Modelklubu.
Prostě jsem se sám sebe zeptal, zda to, co já dělám, je pro mě hobby nebo relax a ani v jednom případě jsem nenašel kladnou odpověď.
Fakticky nejtěžší bylo se vnitřně odtrhnout od vice jak 30 let života. Ale to, že jsem byl celou dobu jen v Modelklubu a ten s největší pravděpodobností nedožije začátku příštího roku, mě přesvědčilo, že tohle je ten správný čas na takovýto krok. Varinata změnit klub, když sám fakticky nemodelařím, mi přišla poněkud hloupá.
Takže asi tak nějak to je, nikdo mě přímo nenas...l, pokud nebudu počítat (oba) majitele pozemků pod stadionem Modelklubu.

Ale vždyť co jsem slyšel, tak to vypadá, že se kruh nakonec zachrání a že se rýsuje nějaká rozumná domluva, tak v čem je problém?
MaPaCZE

#19 Příspěvek od MaPaCZE »

Foxik píše:Ale vždyť co jsem slyšel, tak to vypadá, že se kruh nakonec zachrání a že se rýsuje nějaká rozumná domluva, tak v čem je problém?
Mícháš 2 věci dohromady. Já končím proto, že už 15 let fakticky nemodelařím a to co teď dělám není pro mě hobby ani relax. Je to je stres navíc. Promarním hafo času koninama jako je shánění sponzorů, děláním překladů, přípravou pozvánek, výsledkovek, vyúčtování, vymýšlení strategií jak vyjebat s úředníkama atd. a ještě mám za to platit členské příspěvky?
A nevím co jsi slyšel o Modelklubu, ale podle mě to je úplně jinak než se to navenek zdá. To je ale čistě interní záležitostí klubu, jak si to vyřídí. Můj názor je, že klub se stejně v relativbně krátkém čase rozpadne a nebude žádný ze tří kruhů. Jediné, čím se to bude lišit, bude výše zanechaných dluhů, která s časem rozhodně nebude klesat.
MaPaCZE

#20 Příspěvek od MaPaCZE »

MaPaCZE píše:Je taky možnost to udělat neorganizovaně, ale musel by se vymslet model rozúčtování nákladů na místě na všechny účestníky bez vyhlašování vkladů. Do tohohle bych asi šel.
Zvážil jsem pro a proti a ... je mi to líto, ale já už nebudu organizátorem ani GBC. Promiňte mi to, kamarádi, pokud můžete.
igorb

#21 Příspěvek od igorb »

no fasa ... to teraz ked sa hlasi 20 anglicanow, 3 rakusania, svajciari ... dokonca aj brazilcanka

... co pijes?
MaPaCZE

#22 Příspěvek od MaPaCZE »

igorb píše:... co pijes?
destilku
igorb

#23 Příspěvek od igorb »

tak to ti jej budeme moct kupit hoodne vela ... nieco drahsie nepijes? ... nech sa tolko nenanosime :mrgreen:
MaPaCZE

#24 Příspěvek od MaPaCZE »

GBC je rozjetá akce. Tak abych jí nezazdil mlčením, tak to tedy dávám jasně najevo včas.
Stačí, aby se toho chopil někdo jiný, kdo bude ochotný v tom pokračovat. Když bude potřebovat, tak mu v tom třeba i pomůžu. Ale jako osoba mimo klub, svaz a FAI struktury se do toho sám na vlastní triko pouštět nebudu.
igorb

#25 Příspěvek od igorb »

no aspon nejaky bekgraund ... telocvicnu a tak, ostatne by sme nejako zvladli ... dufajme
MaPaCZE

#26 Příspěvek od MaPaCZE »

igorb píše:... telocvicnu a tak, ostatne by sme nejako zvladli ...
jen jí musí někdo včas objednat
igorb

#27 Příspěvek od igorb »

jj presne to som ti tym chcel povedat :- ))))
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od jyrry »

igorb píše:.... sa hlasi 20 anglicanow, 3 rakusania, svajciari ... dokonca aj brazilcanka....

to uz bys mel zacit stavet, 20 Tomiku nebude provozovat gangbang na jednom letadle....
jyrry.webnode.cz
igorb

#29 Příspěvek od igorb »

jyrry píše:
igorb píše:.... sa hlasi 20 anglicanow, 3 rakusania, svajciari ... dokonca aj brazilcanka....

to uz bys mel zacit stavet, 20 Tomiku nebude provozovat gangbang na jednom letadle....

myslim ze ich to necham vecer pred sutazou postavit si osobne nech maju vecsiu zabavu :- ))))

rakovnik namasti biele stavebnicky, lepidlo im donesiem :mrgreen:
risah

#30 Příspěvek od risah »

igorb píše:myslim ze ich to necham vecer pred sutazou postavit si osobne nech maju vecsiu zabavu :- ))))

rakovnik namasti biele stavebnicky, lepidlo im donesiem :mrgreen:

V Rakovníku ??? :D :D :D :lol:
RisaH - C/L team Rakovník
Odpovědět

Zpět na „Upoutané modely“