Tarify O2

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
nostromo

Tarify O2

#1 Příspěvek od nostromo »

Jsem zvedavy, co na to Vodafone a spol.....

http://mobil.idnes.cz/o2-free-tarify-fr ... eratori_jm
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

Re: Tarify O2

#2 Příspěvek od Lubosh »

Nejlepší je srovnání se zahraničím, kde stále máme co dohánět.
750 Kč je dost a 1Gb dat je pro mobilní připojení pro notebook málo.
Ale alespoň krok správným směrem, i když cíl je ještě daleko...
Luboš
www.3dprintedtanks.com
seltino

#3 Příspěvek od seltino »

Cena je už podle mě celkem v pohodě ikdyž by mohla být samozřejmě nižší, když máš od O2 ADSL internet, dostaneš jěště slevu i na ten tarif. Každopádně nemá cenu se do toho teď uvrtat, jelikož i zbývající operátoři musí na tuto nabídku nějakým způsobem reagoat a pak v letošním roce zahájí svou činnost několik virtuálů, takže se dá čekat i lepší nabídka než je současný tarif.....
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
frontier
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od frontier »

data 150MB a 1GB ...ted nevím jestli mám brečet :roll: nebo se tomu smát :lol:
mopet

#5 Příspěvek od mopet »

psena
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od psena »

Jás teda v mobilu neprojedu víc než 100Mb (mám 300) měsíčně a v notebooku taky ne o moc více (mám 3GB) ale je fakt, že to používám pouze příležitostně, většinou jsem na netu doma.
tyci

#7 Příspěvek od tyci »

Klucí jsem u vodafonu z jednoho prostýho duvodu paušál není vázaný smlouvou a jsem spokojený. Mýval jsem O2 a smlouvu na 2 roky a asi všichni víme co nastává při předčasným ukončení smlouvy a tak jsem dva roky platil nehorázný částky od 450 kč do 1400 kč a to už jsem se bál toho telefonu dotknout (Výpis podrobnej jen za 100 kč no skvělý tarif Bronz max), operátoři mě vždycky nějak odfuckovaly a poslední pecka byla když mi skončila smlouva tak hned ten den jsem běžel do O2 hned převedst na normál kredit go a hotovo hned jsem měl o 1000 kč nižší platby a přehled nad voláním. Ta bomba byla Otázka floutka za pultem O2 " proč přecházíte na kredit když máte akční bronz max? " já na to " provolám strašně moc " Floutek koukl do počítače a řekl " Vy se divíte když máte odeslaných 100 sms?" No a v tuhle chvíli jsem nevěděl jestli si dělá srandu nabo mě chce nasrat, nebo co já sms nepíšu a tak se po 24 měsících dozvím žře jsem platil něco co jsem nepoužil a samozřejmě pán se se mnou přestal bavit jakmile jsem se asertivně vyjádřil a bez kecu převedl na go. Proto VODAFONE a mužu kdykoli v samoobsluze vše zrušit a je po všem ale O2 už fakt nešpatný jednání operátoru a bez podrobných výpisu, arogantní jednání jejich zástupcu ne už ne.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“