Hesla k povzbuzení
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Hesla k povzbuzení
Něco od nás (sorry, v angličtině):
Já mám na pracovišti vedle šéfovi kanceláře toto.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Delam v projekcni kancelari. Posledni dobou je vse rychlejsi nez rychle, takze se jednoho dne na stene obevilo tohle.
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
- kubadera
- Kontaktovat uživatele:
hehe, mohli by jsme podle hesel hádat kde kdo pracuje. ze dveří našeho kanclu:

a

a

kocour píše:Za socializmu i dnes je obvyklé, že topmanagement věci nerozumí, jen je ideově a teď asi manažersky pevný. Produkt jejich činnosti jsou tedy "manažerské řeči" jejichž odborný obsah je blízký nule. Po r. 1989 jsem trouba čekal, že se to změní. Ale nechme toho. Nakonec to pár blbců na konci platového žebříčku vyrobí a postaví a nějak to funguje. Taky se mi nelíbí, že mnoho mladých by se rádo stalo manažery, né techniky či jinými odborníky. Určitý počet manažerů je nezbytný, ale teď je překročen a navíc to ani žádní manažeři ve skutečnosti nejsou. Ale raději toho nechme. Upraveno 12.4. 20:15: Předchozí jsem napsal v záchvatu naštvanosti. Ti topmanažeři jsou ve velkých, zejména statních firmách. Ty malé fungují a řídí je obvykle ti, co tomu rozumí. Ale v boji s těmi velkými si skoro ani neškrtnou.
Velice pravdivé.
Dobré téma jsi založil, kocoure. Být tu ikonka palec nahoru, tak ji sem přiložím.
Všechny příspěvky tady mi mluví z duše. Všude okolo je plno těch planých nezasvěcených keců, ale taková je už doba...
Dá se proti tomu něco dělat?
Všechny příspěvky tady mi mluví z duše. Všude okolo je plno těch planých nezasvěcených keců, ale taková je už doba...
Dá se proti tomu něco dělat?
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
kocour píše:....Ti topmanažeři jsou ve velkých, zejména statních firmách. ...
Zažil jsem přerod ze státní do polostátní firmy. Hnus.
Zavedli podnikový časopis a hned v jednom z prvních čísel nás chtěli učit, jak se prý pozná dynamická osobnost:

-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
- Buckeye-Blitz
Pobavilo mne, když jsem před časem četl na dveřích v budově policie - "Květiny ani bomboniéry tady nepijeme!"
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
Jedno heslo, které říkal jeden muj kolega .Pracuj posílíš mír. 
Klasika: "Plány revanšistů zhatí..naši vepři boubelatí
"
u nás na záchodě někdo vylepil tuto profesionálně provedenou samolepku.... 
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
- Buckeye-Blitz
clouseau píše:u nás na záchodě někdo vylepil tuto profesionálně provedenou samolepku....
U nás v práci přilepila uklízečka nad pisoáry tohle : "Žádám vás pánové, abyste přistupovali blíže k mušlím, neboť vaše přirození je ve skutečnosti kratší než si myslíte a já to po vás nebudu pořád utírat z podlahy". K tomu někdo připsal : "Příčinou znečištěné podlahy není délka našeho přirození, ale malé a nízko upevněné mušle, které patří do mateřské školky".
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
Sice ne zrovna heslo k povzbuzení, ale příchozího to pobaví..... Anžto jsme firma prezentující se jako nekuřácká, udělali jsme si z toho my kuřáci, tajně infiltrovaní do této společnosti, předpis podle svého. (Generální, když to viděl, to vzal s humorem.... a suše pronesl směrem k nedaleko sedící marketingové manažerce, že je to docela škoda....
)
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....