Expedice apalucha

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
hawk62

Re: Expedice apalucha

#106 Příspěvek od hawk62 »

no tentokrat jsem te vyjimecne nepochopil pepine - respektive souvislost, ale urcite to bylo zajimave cteni :lol: - ostatne jako kazde forum
PEPE je jen pridruzena modelarska zabava - cela leta uhanel jak vystrelenej, proto jsem uvazoval o sranda expedici, posledni zkouska ale ukazala, ze doslouzil a ja si nejsem jist, jestli do nej chci investovat, zas tak nas autickareni nebere - bavilo me to s Bosakem, ted nemam s kym jezdit a kvuli jedne akci se mi nechce investovat do neceho, s cim blbneme s Davidem parkrat za zimu na lede jen proto, ze to jeste funguje
kvuli Martinovi a take kvuli jeho hecovani jsem dnes prismykl na zkousku motor speed 600 eco a novej regl - kdyz to nepomuze, zustane jen hezka nefunkcni ozdoba na vystavce - dal uz se v tom hrabat nebudu a urcite nebudu kupovat 2.4 vysilacku - to by byly vyhozene tintiry vantiry
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od BOSS8 »

tak jsi ho nakonec sehnal ? budeš spokojenej , uvidíš. Pepé pojede jako fik a s menší spotřebou.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od H1N1 »

Panove hlasim ze sem dostal bacil, doufam ze se do patku vylezim, pocasi by totiz melo byt na expedici jako delane... Btw: pojede nekdo z Prahy?
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od BOSS8 »

Určitě Hawk - pokud tedy zvítězí nad pohodlností :wink:
hawk62

#110 Příspěvek od hawk62 »

BOSS8 píše:Určitě Hawk - pokud tedy zvítězí nad pohodlností :wink:

pokud zvitezim nad PEPE m :lol: - jeste jsem na to nehrabl

to H1N1: pokud vse dopadne a ty se nejak sikovne priblizis, naberu te /nejspis krtek Stodulky/ - dam vedet

edit: koukam bydliste Kladno - to na Stodulky moc nevypada :roll:
pepin

#111 Příspěvek od pepin »

hawk62 píše:
BOSS8 píše:Určitě Hawk - pokud tedy zvítězí nad pohodlností :wink:

pokud zvitezim nad PEPE m :lol: - jeste jsem na to nehrabl

to H1N1: pokud vse dopadne a ty se nejak sikovne priblizis, naberu te /nejspis krtek Stodulky/ - dam vedet

edit: koukam bydliste Kladno - to na Stodulky moc nevypada :roll:

hawku neblbni, to je příležitost v senilním věku na něco vzpomínat, já u toho svého vehiklu nenapočítat pouze 3 kola a neznat se, že když pujdu koupit to čtvrtý, tak koupim tutáč celý auto, tak do toho jdu .super akce a pepe u toho nebude ?

Přez kladno to dáš v pohodě, já tam tudy jezdím na Ranou v kabriu, sekni to přez Velkou dobrou maj tam luxusní točenou zmrzlinu--blbý jsou ty Lidice, tam se vždycky zamotám, minimálně tě oblaží pocit ulevy a dostaneš chut do života právě při prujezdu Kladnem kdy ti dojde, že muže být ještě huř :D

http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Pamatnik_Vojna.jpg

sice to není z Kladenska, ale určitě tě to při prujezdu přez LIbušín nakopne k aktivitě do dalšího života :D :D :D
hawk62

#112 Příspěvek od hawk62 »

motor na miste, nabijecka pumpuje, za chvili jdu na testik ven, jestli me ted v 01.31 nekdo nezachyti a neuvrhne do Bohnic, jeste tu plknu, jak ze si PEPE stoji

edit 02.29

je to OK :D ... byl to motor - brzda, zpatecka, vsechno fachci ... Martine vybornej tip - speed 600 eco je famozni, rychlost temer nezmenena, ale umi jezdit ultra citlive pomalu a zere minimum - do vybite baterky jsem stouchnul 350 mA a jezdil jsem na to 20 minut
..... tak ted uz jen to pocasi :D
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od BOSS8 »

no super , tak Pepé zas bude mít výmoly pod koly :wink:
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od BOSS8 »

Počasí je objednáno teplota akorát aby regly nehořely . Bude asi trochu zataženo a přiměřeně vlhko, auta a řidiče z cukru doporučuji obalit igelitem. Zhýčkaná porota, mechanici a ostatní kopretinky , můžou jízdu sledovat dalekohledem z vyhřátého skleníku.

sraz platí v 10,00 u skleníku
hawk62

#115 Příspěvek od hawk62 »

ted jsem dorazil z PPZ v mirnem desti, s pepinem jsme se domluvili, ze pokud rano nebude prset, naberu ho, pro pripad, ze by se odpoledni mecheche zvrtlo, nalozim odolne ero, prespim v karavanu a v nedeli rano bychom vrhli dole na louce - co opravdu vrhneme ted tak trochu nevim :lol: .... takovy je plan, rano se uvidi 8O
pepin

#116 Příspěvek od pepin »

pršet nebude.

http://www2.medard-online.cz/beta/forecast

dejte si tam srážky a projedte si to, navíc o Ranou se to stejně trhne vždycky když prší všude, tam prší jen, když neprší nikde :D
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od BOSS8 »

No tak uvidíme. zatím to vypadá že se to Raný vyhne. ale suchý to nebude, trochu tu mrholí.
pepin

#118 Příspěvek od pepin »

BOSS8 píše:No tak uvidíme. zatím to vypadá že se to Raný vyhne. ale suchý to nebude, trochu tu mrholí.

tady se dá ráno cvaknout na webovku z loun, ale celý den tutově chcát nebude a díra se tam stopro udělá, podle mého to bude přez den v pohodě.

http://ol5q.nagano.cz/cam_hires.html

jinak pokud nechcete sedět ve skleníku, klidně se mi naserte na terasu, dá se tam roztáhnout igelitová střecha, to při troše šikovnosti zvládnete,pokud bych s hawkem nedorazil, tak ji jen zase při odjezdu zabalte, at to vítr neroztrhá, pokud si přibalíte nějaký rozkládací židličky, budete si mít i na co sednout, stul tam je.nějaký štokrlata by měli být v té skřínce.

http://pepin65.rajce.idnes.cz/Trocha_Ra ... oda001.jpg
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od BOSS8 »

Hlásím , že na Rané je po dešti . Vypadá to že už to dá pokoj. Takže směle do toho kocouři. :wink:
pepin

#120 Příspěvek od pepin »

Odpovědět

Zpět na „Auta“