Hesla k povzbuzení
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- Buckeye-Blitz
Re: Hesla k povzbuzení
Když tak čtu ten příspěvek o zákazu "kouření", tak jsem si vzpomněl na letitý vtip. Stopařka se během jízdy zeptá řidiče : "Můžu si zakouřit?" On na to suše odpoví : "Klidně, pokud se vám vejde hlava pod volant".
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
To jednou jsem stál u Mekáče s kamarádem u okénka v autě.
Pani na kamaráda, už vám to dělám. On se koukne pod volant a říká. Že vás nevidim.
Jinak když jsou tu ty tabulky, stavěl jsem Čínskou maketu Albatrose.
Byl detajlně popsán a měl krásnou imatrikulaci. Každý nápis co byl na skutečném éru, tak tam byl taky. Akorát si Číňan nevěděl rady s překladem některých slovíček, třeba jako netlačit.
Tak to vyřešil kombinací
Pani na kamaráda, už vám to dělám. On se koukne pod volant a říká. Že vás nevidim.
Jinak když jsou tu ty tabulky, stavěl jsem Čínskou maketu Albatrose.
Byl detajlně popsán a měl krásnou imatrikulaci. Každý nápis co byl na skutečném éru, tak tam byl taky. Akorát si Číňan nevěděl rady s překladem některých slovíček, třeba jako netlačit.
Tak to vyřešil kombinací
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Buckeye-Blitz píše:Když tak čtu ten příspěvek o zákazu "kouření", tak jsem si vzpomněl na letitý vtip. Stopařka se během jízdy zeptá řidiče : "Můžu si zakouřit?" On na to suše odpoví : "Klidně, pokud se vám vejde hlava pod volant".
"Můžu Vám tady kouřit?" - tak je to správně.