Jak do haly v Praze?
Jak do haly v Praze?
Poradí mi někdo, jak létat přes zimu v hale. Vůbec nevím, jak na to, zda se chodí někam pravidelně-organizovaně, partička, jako naletiště, nebo si mám pronajmout tělocvičnu. Je možné někam přijít, zaplatit vstupné a zkusit to?
Strašně se mi líbí halovky a věřím, že by mi to dost dalo i pro venkovního akrobata. Ale jak na to?
Strašně se mi líbí halovky a věřím, že by mi to dost dalo i pro venkovního akrobata. Ale jak na to?
Naposledy upravil(a) mat dne pát 26.10.2007 14:16, celkem upraveno 1 x.
- hlavně nekecat a lítat -
ION, byl statečný...
Helios F3A od Hyperionu 1kW
Extra 330 od VA Models, lítá úžasně
hydroplán Canadair z laminátu
F3K Long Shot, F3F Linx+el. trup, Thermik Dream 3m na 1,2kW
Banana od Baudismodel - kompozitová kráska
ION, byl statečný...
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
bezmozek píše:Nevim, neradim, ale pokud to snese aspoň lehčí vánek, vedle Libeňskýho mostu je "hala", no střecha bez zdí, ale neprší tam a je to v ďolíku, chystám se to okouknout až budu mít vestu kolem, jestli by to nebylo na lítání
Možeš, prosím, nejak upresniť miesto ? Jazdím tade pomerne často, nebol by pre mňa problém sa tam zastaviť o víkendu...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Piloti, tady nikdo nelítá v Praze
Máte někdo tip na pronájem haly, nebo tělocvičny? Nejraději bych lítal s někým, tak 2x týdně, ale nikdo se nehlásí...
ION, byl statečný...
ION, byl statečný...
Hala v Praze
Proslýchá se, že se v hale lítá. Fakt. Ale pravdou je, že co si sám nezařídíš, to nemáš. Kapacity jsou omezený, na trénink to chce svůj klid. Jen hledej, taky něco sháním abych si v Praze mohl během týdne aspoň jednou odletět sestavu. Kdyžtak se ozvu.
----Olda----
PS: Lítat pod střechou bez stěn = jako lítat venku. Akorát to bude při sebemenším větru rozvířený. A v zimě se lítá v hale taky hlavně proto, že tam není zima:-)
----Olda----
PS: Lítat pod střechou bez stěn = jako lítat venku. Akorát to bude při sebemenším větru rozvířený. A v zimě se lítá v hale taky hlavně proto, že tam není zima:-)
Re: Hala v Praze
oldat píše:Proslýchá se, že se v hale lítá. Fakt. Ale pravdou je, že co si sám nezařídíš, to nemáš. Kapacity jsou omezený, na trénink to chce svůj klid. Jen hledej, taky něco sháním abych si v Praze mohl během týdne aspoň jednou odletět sestavu. Kdyžtak se ozvu.
----Olda----
Jestli něco splašíš, tak dej vědět, víc lidí víc peněz. Já bych lítal klidně sám, ale asi by to byla nuda, navíc vzájemně se dá i něco přiučit.
Jinak souhlasím, chci lítat v hale, protože je tam teplo a světlo.
ION, byl statečný...
ION, byl statečný...
Hala
Jestli něco splašíš, tak dej vědět, víc lidí víc peněz. Já bych lítal klidně sám, ale asi by to byla nuda, navíc vzájemně se dá i něco přiučit.
Když něco sám splaším, určitě dám vědět.
Jaký éro připravuješ do haly?
----Olda----
Re: Hala
oldat píše:Jestli něco splašíš, tak dej vědět, víc lidí víc peněz. Já bych lítal klidně sám, ale asi by to byla nuda, navíc vzájemně se dá i něco přiučit.
Když něco sám splaším, určitě dám vědět.
Jaký éro připravuješ do haly?
----Olda----
líbil se mi Sniper od Potenskyho, ale ted se hodne létají jednoplošníky. Možná Click od RC Factory. Co plánuješ ty?
ION, byl statečný...
ION, byl statečný...
Hala v Praze
líbil se mi Sniper od Potenskyho, ale ted se hodne létají jednoplošníky. Možná Click od RC Factory. Co plánuješ ty?
No Snipera jsem nedávno daroval. Mám Chasera - konstrukce Pete. Tohle éro je vyfocený na soutěži v Týně:-) Už je lítaný rok, ale stále super stav. Byl to jeden z prvních jednoplošných přesnoletů u nás, tedy společně s Predatorem HonzyS. Připravuju Chasera 3, má jiný půdorys a celkově je o něco větší a delší.
Dál poletuju s Jakem-55 od Bruckmanna. Co se s tím dá dělat, to jsem s ničím jiným nezažil.
Problém je v tom, že u nás na jihu halu mám, prakticky neomezeně a pro sebe. Jenomže... Jsem tam jen občas o víkendu, v týdnu si nezalítám a jsem prakticky sám. HonzaS přijede jen sporadicky( čímž ho vyzývám, aby taky zajel).
----Olda----
Re: Hala v Praze
oldat píše:u nás na jihu
a od kud jsi jizane?
RE: Odkud jsi jižane
Ahoj,
Sorry za tak opožděnou odpověď. Veselí nad Lužnicí je ta správná odpověď:-)
----Olda----
Sorry za tak opožděnou odpověď. Veselí nad Lužnicí je ta správná odpověď:-)
----Olda----