Multiplex FunCub
Re: Multiplex FunCub
Dobre ale na co se trapit a davat vse na Y kabel? Pokud ma 7 kanal tak mu to vyjde pekne...
To:ferulik plánuju osadit 10x5 E ta má 8mm díru na unašeč
Jakou máš baterku,já budu používat klasiku 3S2200 mah
Jakou máš baterku,já budu používat klasiku 3S2200 mah
Mig 3-Hacker,Dogfighter MPX,Revo vxl,Toro 900
S modelom som kúpil Gens 2600 mAh 25C,ale zistil som že vhodná je aj TGY Nanotech 3000 mAh 25-50 C.Takže mám
do Fun Cuba 5 vhodných bateriek s cca rovnakou hmotnosťou-222-235 g.
Zaujímalo by ma ak budeš merať výkon a prúdový odber čo to budú za čísla
do Fun Cuba 5 vhodných bateriek s cca rovnakou hmotnosťou-222-235 g.
Zaujímalo by ma ak budeš merať výkon a prúdový odber čo to budú za čísla
Pouzivam RAY c3 s3 2200mah... Po roku litani ma kazda cca 70 cyklu a jsou jako nove... Za tu cenu bezkonkurencni
Dám vědět hned jak naměřím
Jěště musím koupit regl.a tady u nás mají 40A ale jen 3A bec tak nevím jestli by to stačilo,nebo raději zajed do Práglu a koupit ten co má bec 5A. Jak to má volty a ampéry tak jsem bezradnej
Jěště musím koupit regl.a tady u nás mají 40A ale jen 3A bec tak nevím jestli by to stačilo,nebo raději zajed do Práglu a koupit ten co má bec 5A. Jak to má volty a ampéry tak jsem bezradnej
Regulátor 40 A máš na hrane.Pôvodne som tam mal 10x6 vrtulu s tou mi to žralo 46 A .
Mám tam TGY Plush 40A ale utiahne krátkodobo 55 A ale aj tak som radšej dal menšiu vrtulu.Nejde mi o výkony ale aby to čo najdlhšie vydržalo vo vzduchu. Tento môj Plush má 3 A BEC a myslím že mi bude stačiť.Mám tam 6 serv a ešte Ledky a neobávam sa že by nestačil.
Mám tam TGY Plush 40A ale utiahne krátkodobo 55 A ale aj tak som radšej dal menšiu vrtulu.Nejde mi o výkony ale aby to čo najdlhšie vydržalo vo vzduchu. Tento môj Plush má 3 A BEC a myslím že mi bude stačiť.Mám tam 6 serv a ešte Ledky a neobávam sa že by nestačil.
Osobne pouzivam a muzu doporucit Turnigy PLUSH 60A... (mel jsem regulator FOXY 45A, ale nejak to neutahl ani se setovym motorem v combo setu)---
TADY MATE ODKAZ NA TEN OSVETLOVACI MODUL:
http://www.dimensionengineering.com/pro ... controller
prijde na 29 dolaru a 1,5dolaru posta... tak vicemene to je nastejno s tim od MPX az na to ze tento je o tridu vyse
TADY MATE ODKAZ NA TEN OSVETLOVACI MODUL:
http://www.dimensionengineering.com/pro ... controller
prijde na 29 dolaru a 1,5dolaru posta... tak vicemene to je nastejno s tim od MPX az na to ze tento je o tridu vyse
Ok nechám si poradit vezmu ten 60A
Jěště dotaz dá se u nás koupit ten zpomalovač chodu serva?
Ten se mě docela zamlouvá
Jěště dotaz dá se u nás koupit ten zpomalovač chodu serva?
Ten se mě docela zamlouvá
Nikde jsem ho u nás za rozumné peníze nenašel. Ale měl jsem to tím zpomalovačem vyřešené právě když jsem létal na pětikanálu. Do zpomalovače vede jeden signál a z něj jeden normální, druhý otočený a oba zpomalené. Tzn. přesně to, co je na klapky u FunCuba třeba. Pokud bys chtěl, tak napiš SZ. Už ho nepoužívám a ani používat nebudu...
na hobbykingu asi za 2dolary ho sezenes
To za dva dolary je jen servo reverz. Já měl na mysli tohle
Tak ja zpomaluji serva pres nastaveni ve vysilacce... toto ma primo dx8 v sobe
ale vim co myslis, ale ja to mel za dva dolary pres buddy code... ted se mi to vali doma co to umi vysilacka... aspon jsem usetril kabelaz a nejaky ten gram a hlavne misto
ale vim co myslis, ale ja to mel za dva dolary pres buddy code... ted se mi to vali doma co to umi vysilacka... aspon jsem usetril kabelaz a nejaky ten gram a hlavne misto
-
Krtek019
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, můžu se zeptat, jaký proud může mít těch šest serv co mám v letadle?
Mám 5A SBEC a plánuju přidat LED o celkovým proudu asi 0,5A. A nevím jestli to není už jen se servama na hraně.
Díky Radek
Mám 5A SBEC a plánuju přidat LED o celkovým proudu asi 0,5A. A nevím jestli to není už jen se servama na hraně.
Díky Radek
Aurora 9, Alpha 1500, FunCub
No reknu ti to takhle... mam tam 6serv + osvetleni + stabilizacni system na nataceni a muj BEC ma jen 3A a jede bez problemu... ono si to o moc nerekne, protoze ty serva nejedou porad