jak udělat zvuk spalováka u elektry?
mat píše:Vybodnout se na to můžu, ale je to přece tak trochu smysl modelařiny, dělat takovéto kraviny.
to mas sice pravdu ale vymejslet takovy kraviny do tak malyho a lehkyho era zavani vyrobou neplanovane statickeho modelu. pochopim to este tak u 5kg era, kde se pulkilovej narust vahy kvuli zvuku da prekousnout, ale i tak mi to prijde zvraceny
jakykoliv mechanicky "drncitko" bude delat neprirozenej zvuk a ubirat vykon...
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
wroum píše:jakykoliv mechanicky "drncitko" bude delat neprirozenej zvuk a ubirat vykon...
Nooo... jeden cas se Viktorovi na malym Savexim Spitu podarilo vyrobit velice zajimavej zvukovej efekt - mel tam asi trosku nevyvazenou sklopku a pri otackach nad 1/2 plynu se kompozitovej trup hezky rozvibroval a melo to zvuk skoro jako spalovak (samozrejme to nebylo basovy buraceni jako predloha)... akorat to hrozilo ze se ero vibracema cely rozlozi, tak tam musel dat pevnou vrtuli s jinym kuzelem a bylo po efektu...
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
wroum píše:flyhawk píše:wroum píše:flyhawk píše:Tak to vezmime v uvahu do 15 KG eratam se to uz oplati no ne:)
tam je to realny, i kdyz zvraceny
Zvraceny? Ale kdepak, zvraceny tak maximalne pro pany se spalovacima mototorama. Pro elektrikare normalni, i kdyz v pravde bozi obrovsky kousek
otazka nazoru.
Presne tak
v jedné knížce mám návod na elektornický přístroj do dělá různé zvuky a ladí se pomocí 4 trimů ale nemám scanner abych to mohl oscanovat možná bych to mohl vyfotit. nevim jestli to dokáže napodobit zvuk spalováku ale možná jo. jinak je to kniha ELEKTRONICKÉ KONSTRUKCE PRO ZAČÁTEČNÍKY od nakladatelství BEN (www.ben.cz)
http://shop.ben.cz/cz/121050-elektronic ... cniky.aspx to je ta kniha
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
pepahlusek píše:v jedné knížce mám návod na elektornický přístroj do dělá různé zvuky a ladí se pomocí 4 trimů ale nemám scanner abych to mohl oscanovat možná bych to mohl vyfotit. nevim jestli to dokáže napodobit zvuk spalováku ale možná jo. jinak je to kniha ELEKTRONICKÉ KONSTRUKCE PRO ZAČÁTEČNÍKY od nakladatelství BEN (www.ben.cz)
Opravdu by se nenasel nakej scanner? Dost mne to zajima. Diky
flyhawk píše:pepahlusek píše:v jedné knížce mám návod na elektornický přístroj do dělá různé zvuky a ladí se pomocí 4 trimů ale nemám scanner abych to mohl oscanovat možná bych to mohl vyfotit. nevim jestli to dokáže napodobit zvuk spalováku ale možná jo. jinak je to kniha ELEKTRONICKÉ KONSTRUKCE PRO ZAČÁTEČNÍKY od nakladatelství BEN (www.ben.cz)
Opravdu by se nenasel nakej scanner? Dost mne to zajima. Diky
Scanner fakt ne ale můžu to nafotit foťákem
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=722563
jsem na to nahodou nekde narazil
jsem na to nahodou nekde narazil
Toro 300, Toro 900, Twist (od Velkomu)Twin Star II, Cesna 177, EasyCopter,Hornet II, T-Rex 450S