HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno
Re: HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno
Asi nesu dříví do lesa, ale musím
Chci veřejně poděkovat Bozzdovi !
Takový přístup k "zákazníkovi" se hned tak nevidí.
Prodejem to pro něj nekončí, dále ochotně pomáhá
s nastavením a UMÍ !
BOZZDO DÍKY 
Chci veřejně poděkovat Bozzdovi !
Takový přístup k "zákazníkovi" se hned tak nevidí.
Prodejem to pro něj nekončí, dále ochotně pomáhá
s nastavením a UMÍ !
Jo tohle je jedine jak mi to tam vleze a snad by to bylo i rovne
Mas to oprene o tu spodni zakladni desku, nebo to mas kousek ve vzduchu kvuli vibracim ?
A prijimac mas na druhe strane z venku ?
Pripadne co mas prosimte nastaveno v softu za orientace ?
A prijimac mas na druhe strane z venku ?
Pripadne co mas prosimte nastaveno v softu za orientace ?
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Nemam to oprene o spodni desku.
Prijimac mam z druhe strany zvenku. Je to ale proto, ze mi zbyl ten velky osmikanal s S-Bus. Ten maly S-Bus by se v pohode vesel jeste dovnitr.
Orientace je
mouting side - vertical R
mouting orientation ( socket side ) - front
Prijimac mam z druhe strany zvenku. Je to ale proto, ze mi zbyl ten velky osmikanal s S-Bus. Ten maly S-Bus by se v pohode vesel jeste dovnitr.
Orientace je
mouting side - vertical R
mouting orientation ( socket side ) - front
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Diky, zkusim a uvidim. holt obetuju jednu vzperu uvnitr ramu a dam to na vysku. jeste bych to mohl dat na drzak ocasniho serva, ktery je pod ocasni trubkou, jelikoz jsem servoprestehoval na trubku, aby se dalo lepe pristupovat k prijimaci, ale musel bych to prlepit vzhuru nohama a to se mi nejak nechtelo riskovat, ze to treba casem spadne....
-
lukas.rychter
Tak jsem nějak zklamán z přístupu k vývoji firmwaru pro HC3-SX, již půl roku slibují, že vyjdou s novým firmwarem a stále nic. Mám HC3Sx a nevedla se mi seřídit vrtulka za žádnou cenu.
Pavle to není nic proti tobě, vím že to neuspíšíš a je to pravděpodobně mimo tvé kompetence.
Pavle to není nic proti tobě, vím že to neuspíšíš a je to pravděpodobně mimo tvé kompetence.
Naposledy upravil(a) lukas.rychter dne pát 26.04.2013 20:10, celkem upraveno 1 x.
Tak za prvé nový PC software nebude a nikdo nikdy neříkal, že bude nový PC software!
Co je ale nového jsou výchozí hodnoty, které nyní fungují z krabičky. Není teda důležité nic přenastavovat atd. Prostě jen nasadit na helinu, projít průvodce nastavením a do vzduchu. To je zásadní změna podle mého názoru. Software je ale stále stejný a bude stejný jen s drobnými grafickými změnami. Nyní na tebe bude koukat Démon.
Co ale pořád píšu je, že bude nový firmware do HeliCommandu.
No a co se týče aktuálního a oficiálního firmware 117, tak ten funguje, nebo ne? Nebo vrtulník nelítá, že na novém firmware stavíš existenci HeliCommandu. To mi nepřijde fér. Nový firmware bude lepší a taky lepší je.
No a proč to trvalo tak dlouho? Protože výsledek stojí za to! Co víc ti mohu říci. Není to práce na jeden večer, aby to stálo opravdu za to. Sám jsem laděním strávil několik stovek letů a to doslova. Takže aby to stálo za to, tak to holt trvalo.
Co je ale nového jsou výchozí hodnoty, které nyní fungují z krabičky. Není teda důležité nic přenastavovat atd. Prostě jen nasadit na helinu, projít průvodce nastavením a do vzduchu. To je zásadní změna podle mého názoru. Software je ale stále stejný a bude stejný jen s drobnými grafickými změnami. Nyní na tebe bude koukat Démon.
Co ale pořád píšu je, že bude nový firmware do HeliCommandu.
No a co se týče aktuálního a oficiálního firmware 117, tak ten funguje, nebo ne? Nebo vrtulník nelítá, že na novém firmware stavíš existenci HeliCommandu. To mi nepřijde fér. Nový firmware bude lepší a taky lepší je.
No a proč to trvalo tak dlouho? Protože výsledek stojí za to! Co víc ti mohu říci. Není to práce na jeden večer, aby to stálo opravdu za to. Sám jsem laděním strávil několik stovek letů a to doslova. Takže aby to stálo za to, tak to holt trvalo.
Naposledy upravil(a) boZZda dne pát 26.04.2013 20:27, celkem upraveno 2 x.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
-
lukas.rychter
Díky moc, napsal jsem Ti mejla.
No vidíš. A nebolelo to 
bavarianDemon 3X a 3SX
- Colin1000
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem napsal emila, díky 
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Pavle, už dorazili démoni nebo ne. Nikde sem je neviděl naskladněné.
- Bobeš Havran
Kluci poraďte mi prosím? Popojuju přijímač Futaba s HC3Sx. Co je lepší? Regl do přijímače a buffer pack do HC, nebo naopak? Nebo je to jedno..? Díky
:::T14SG:::T-REX 550E HC3sX:::T-REX 450PRO(prodáno):::Walkera HM59D
http://bboobbeess.rajce.idnes.cz
http://bboobbeess.rajce.idnes.cz
Bobeš Havran píše:Kluci poraďte mi prosím? Popojuju přijímač Futaba s HC3Sx. Co je lepší? Regl do přijímače a buffer pack do HC, nebo naopak? Nebo je to jedno..? Díky
Regulátor (plyn) do přijímače (kanál 3) a buffer pack do HC místo serva cykliky 4 (to vedle vrtulkového).
bavarianDemon 3X a 3SX
Ahoj.Prosim vas ak mam v TX funkciu Swash Ring, mozem ju pouzivat s HC alebo to mam nechat deaktivovane?Dakujem
Robin123 píše:Ahoj.Prosim vas ak mam v TX funkciu Swash Ring, mozem ju pouzivat s HC alebo to mam nechat deaktivovane?Dakujem
Můžeš, ale je to úplně jedno.
bavarianDemon 3X a 3SX