DJI NAZA vs. ESC Plush

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Odpovědět
Zpráva
Autor
DDD

DJI NAZA vs. ESC Plush

#1 Příspěvek od DDD »

Problémy při startu hexacoptéry DJI F550.
Konfigurace - DJI Naza + GPS, 6 x ECS TGY Plush 25A, 6 x NTM Prop Drive 28-26 1000KV / 315W, prop 9x4,7, LiPo 4s 3000mAh. Při vzletu na mód Atti GPS hold, se někdy neroztočí všechny vrtule, když přidám tak se roztočí, ale coptéra má snahu se překlopit přes přední vrtule. Když přidám rychle tak coptéra prudce vyrazí do vzduchu, ale nedrží pozici a uhýbá do strany. Na trimování moc nereaguje. Těžiště je vždy přesně ve středu. Na zahraničních fórech psali, že je to právě regulátorami Plush a že po přeflashování Simon K softem, jsou v pohodě a coptéra ladně vzlétá a reaguje plynule na řízení.
Má někdo podobné zkušenosti? Kdo mi regly přeprogramuje?
Napište mi když tak zprávu do mejlu, díky D
kopald@seznam.cz
CAP 232 Mvvs 45IFS
Sopwith Camel H9 ASP FS 75
FOX Topmodels
zskal
Kontaktovat uživatele:

Re: DJI NAZA vs. ESC Plush

#2 Příspěvek od zskal »

Pokud máš regulátory Plush novější, tak do nich SimonK nedostaneš, protože budou mít už asi čip SiLabs. Je tedy nutno je flashnout na BLHeli. Já jsem takto regly přeflashoval a mohu potvrdit, že s Nazou nemají nejmenší problém. Jak na to a co k tomu budeš potřebovat najdeš v uvedeném odkazu. Btw....klidně jsi to mohl dát do vlákna s Nazou.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
DDD

#3 Příspěvek od DDD »

Děkuji za názor, na ESC Plush mám verzi 3.1. Jaký soft tedy doporučuješ?
CAP 232 Mvvs 45IFS
Sopwith Camel H9 ASP FS 75
FOX Topmodels
zskal
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od zskal »

DDD píše:...na ESC Plush mám verzi 3.1. Jaký soft tedy doporučuješ?

No abych pravdu napsal, ani jsem nevěděl jakou mám já verzi. Teď jsem se na to díval a mám tam také napsáno 3.1, ale vůbec nevím co to znamená. Já jsem si regulátor rozbalil a podíval jsem se jaký má čip. Viděl jsem že je to SiLabs, tak podle toho jsem na netu už hledal jak se to dá fleshnout. Je to trochu složitější než u SimonK, ale zase nic nepřekonatelného...
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Odpovědět

Zpět na „Coptery - elektronika“