Slet Copterů 2013
Re: Slet Copterů 2013
A polovičky by jsme mohli potom někam poslat společně a máme klid 
Jak to tak vypadá tak se taky přijedu podívat, svůj trikopter mám teprve ve stadiu těžké rozestavěnosti, ale příští týden bych to měl mít komplet. Tak pokud budu totálně v koncích tak bych to asi vzal sebou. Bude tam nějaká první pomoc ? 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
ST píše:Jak to tak vypadá tak se taky přijedu podívat, svůj trikopter mám teprve ve stadiu těžké rozestavěnosti, ale příští týden bych to měl mít komplet. Tak pokud budu totálně v koncích tak bych to asi vzal sebou. Bude tam nějaká první pomoc ?
Zatim je naděje ža se slétnou zástupci hodně rozmanitých konfigurací tak je velká naděje že bude někdo mít obdobnou řídící desku a poradí, kdyžtak naho popis konfiguraci i někde tady do odpovídajícího vlákna a může se doladit i před akci
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Zatím jenom KK2.0 na tri-copteru. Takže zatím studuju vlákno a čekám na komponenty. Rám už mám hotov.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Bude možné někde dobíjet baterky?
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
jakub.cr píše:Bude možné někde dobíjet baterky?
Jistěže, elektropřípojka je k dispozici, je uvedeno v popisu. Byla to podmínka při výběru vhodné lokality.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
- tomas.polak
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, máte někdo cestu z Prahy a volné místo?.. díky..
Zahlid jsem tady dost copteristu z Plzne. Co udelat nejaky neofiko slez nekde v Plzni ?
Musel bych to zkusit domluvit ale Horejsi lita s octo takze by se mozna dalo pouzit letiste Jizni sekce (za tyrsakem na radobycice) - tam co je T-Rex Tek a Watt Fest
Musel bych to zkusit domluvit ale Horejsi lita s octo takze by se mozna dalo pouzit letiste Jizni sekce (za tyrsakem na radobycice) - tam co je T-Rex Tek a Watt Fest
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16