Plocha Chotětov
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Plocha Chotětov
Na RC mapách jsem objevil plochu Chotětov, která je v mapě označená jako "letiště nebo klubová plocha". Neznáte to tam někdo? Jde mi o to, jaká tam jsou pravidla, jestli je možné přijet a zalítat si (třeba i za nějaký denní poplatek jako v Modelparku Suché) a pod. O víkendu mají totiž děti nějakou akci v Benátkách nad Jizerou, já je přivezu a budu tam trčet než jim to skončí. Tak že bych si dal do auta nějakou poletuchu a ten čas čekání bych nějak smysluplně využil...
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plocha Chotětov
ahoj,zítra se skusím zeptat přímo majitele jak je to s lítáním na ploše a dám vědět.Pavel.
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,tak jsem to obvolal,je tam více majitelů a mezi nima to jiskří takže mě jeden z majitelů nedoporučuje tam chodit lítat,ale říkal že už mu volalo více lidí tak že to skusí vyřešit,takže asi tak.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc za info, ty jsi asi někde z okolí, viď? Nemáš tip na místo do cca 10 km od Benátek n.J, kam by se dalo dojet autem a zalítat s elektrovětroněm bez toho, aby člověk někomu vadil (včetně třeba přelétajících letadel) ?
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,bohužel kolem Benátek nevím kde si je možné zalítat,to bys musel přijet jedině na louku pod obec Jenichov kam chodíme s klukama ale je to víc jak 10km,asi budeš muset někam za Benátky na pole.
Edit: chybně jsem přečetl název a myslel jsem, že se jedná o Chotěšov, příspěvek jsem tedy smazal.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
S elektrovětroněm by neměl být problém. Obojí je směrem na Lysou n/L. To první místo u Jiřic je hodně mírný svah, ale nevím v jakém je momentálně stavu. To druhé místo je kousek za Lysou n/L takže už je to trochu víc než těch 10km. Tam je to ale jistota. Je to sice soukromý pozemek, ale s majitelem není problém. Je to strmý svah, takže to neobdělává akorát to občas poseká. Auto můžeš nechat dole pod kopcem, nebo jestli to zvládneš, dá se vyjet i nahoru pod lesík.
Ten Chotětov mě taky zajímal, ale je to tam dlouhodobě nejisté. Závora u vjezdu bývá někdy zamčená, ale hlavní problém byl častý nepořádek na ploše. Používají to někdy jako skladovací plochu třeba pro brambory, nebo řepu, takže tam bývá třeba i plno hlíny. Navíc je ta dráha hodně zúžená valem ze severní strany, který asi vznikl právě vyhrnováním toho bordelu jen na okraj dráhy. Letecký práškování už se moc nepoužívá, takže letiště nikdo neudržuje. Kdysi jsem to tam taky zkoušel.
Ten Chotětov mě taky zajímal, ale je to tam dlouhodobě nejisté. Závora u vjezdu bývá někdy zamčená, ale hlavní problém byl častý nepořádek na ploše. Používají to někdy jako skladovací plochu třeba pro brambory, nebo řepu, takže tam bývá třeba i plno hlíny. Navíc je ta dráha hodně zúžená valem ze severní strany, který asi vznikl právě vyhrnováním toho bordelu jen na okraj dráhy. Letecký práškování už se moc nepoužívá, takže letiště nikdo neudržuje. Kdysi jsem to tam taky zkoušel.