HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno
Re: HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno
Takze ak je to jedno tak aj pri pripadnej aktivacii nebudu aj tak ziadne zmeny, rozumiem tomu spravne?
Robin123 píše:Takze ak je to jedno tak aj pri pripadnej aktivacii nebudu aj tak ziadne zmeny, rozumiem tomu spravne?
Rozumíš tomu správně. Podle rádia se to neřídí, takže v rádiu můžeš mít zapnutý, nebo vypnutý swash ring a je to jedno. V rádiu má Swash ring vliv jen u pádlových vrtulníků a u bezpádlových se o vše stará bezpádlo.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Dakujem Ti za vysvetlenie 
-
BORN_TO_GRILL
Chtěl bych touto cestou poděkovat Pavlu Bozděchovi (www.chilliheli.com) za opravdu nadstandartní přístup k zákazníkovi. Koupil jsem u něj Helicommand HC3-SX a Pavel mi pomohl nejen s jeho nastavením-bezpádlo chodí opravdu skvěle,ale taky mi předal cennou část svého know-how a nadšení. Díky.
Goblin 700 3Digi, Goblin 380 3Digi, NeXt RC
Futaba T14SG
Futaba T14SG
Ahojte.Nastavil som si v TX prepinac na 100% stabilizaciu, ale bez pouzitia kolektivu.Chcem to vyuzivat pre bezpecne pristavanie.Tam kde lietam nie je uplne vodorovny teren, takze dakedy pristavam aj trosicku nakloneny dopredu ci do stran.
Otazka: Ak pri zapnutej stabilizacii budem teda pristavat na nie uplne vodorovny povrch, nestane sa,ze HC bude mat snahu udrzat heli v horizonte a nastane na zemi nejaka nechcena kolizia? Dakujem
Otazka: Ak pri zapnutej stabilizacii budem teda pristavat na nie uplne vodorovny povrch, nestane sa,ze HC bude mat snahu udrzat heli v horizonte a nastane na zemi nejaka nechcena kolizia? Dakujem
Je to jednoduché. Vrtulník se chce srovnat do roviny, ale ty přistaneš na šikminu. CO se stane je asi velmi jednoduché. Jde tedy o to stabilizaci těsně před dosednutím vypnout.
bavarianDemon 3X a 3SX
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi příjde docela vtipný.
Už vidím jak přistávám s touhle pomůckou ještě k tomu zběsile myslet na to, že to mám těsně před sednutím vypnout. Tohle smrdí ránou.
Pádla na Vás !!!
PS: Najdi si lepší místo na lítání a hlavně místo na sednutí. To by Tě mohlo vyjít levněji.
Už vidím jak přistávám s touhle pomůckou ještě k tomu zběsile myslet na to, že to mám těsně před sednutím vypnout. Tohle smrdí ránou.
Pádla na Vás !!!
PS: Najdi si lepší místo na lítání a hlavně místo na sednutí. To by Tě mohlo vyjít levněji.
Tak co ten update
... od stredy do nedele mam volno, tak to vypada, ze budu zase po pul roce litat
vcera jsem dal pro jistotu simulator a vypada to, ze jsem na to nezapomnel 
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
- Screwball671
A hele další ptáček co by se mu zachtělo nového firmware, minulý týden jsem potkal u nás v ulici Pavla (jezdí si tam jakoby se nechumelilo) a nic neříkal, ale třeba by jsme ho přemluvili na společný polítání, byly by jsme na něj tři s Helicommandama
Možná by podlehl početní převaze a dal nám ho..... 
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Vzdyt Pavel ten novy soft uz nabizel. Staci si o nej rict...... Nemusite ho hned mlatit... 
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Tak parada .)
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
- Screwball671
Proč hned mlátit? Uděláme to jak je zvykem u Vás v Africe, když nedá update, sežerem ho za živa... 
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Screwball671 píše: Uděláme to jak je zvykem u Vás v Africe, když nedá update, sežerem ho za živa...
On je tak boziii az je k sezrani?
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Né, že by to teď s poslední verzí nelítalo, ale mít na stránkách už snad měsíc a pul, JIŽ BRZY, mě přijde dementní.