HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
boZZda

Re: HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno

#166 Příspěvek od boZZda »

Tak mám poslední informace od výrobce.

Nakonec bude opravdu nový PC software a to je důvod, proč se to zdrželo. Vůbec jsem netušil, že se do toho pustili. Sám jsem jej ještě neviděl a jsem na to hodně zvědavý.

Oficiální firmware bude mít číslo 200 a je kompatibilní POUZE s novým PC softwarem. Všechny Démoni mají tuto verzi firmware a v pondělí opustili továrnu k prodejcům. To znamená, že když dorazí k prodejcům, tak nový PC software musí být k dispozici, jinak jsou Démoni nepoužitelné. Proto si myslím, že to je otázkou dnů.
Už aby to bylo!
Přílohy
534312_173743672791972_259951746_n.jpg
539818_173743626125310_862392772_n.jpg
12015_173743709458635_1662572348_n.jpg
12001_173743736125299_229155069_n.jpg
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
nostromo

#167 Příspěvek od nostromo »

Chapu dobre, ze firmware a soft bude kompatibilni i se starou verzi.
boZZda

#168 Příspěvek od boZZda »

Firmware v200 půjde nahrát na všechny HC3-Xbase, HC3-Xtreme a HC3-SX. Jakmile upgradujete na v200, tak bude nutné použít nový PC software.
Démoni již budou s firmwarem v200.
bavarianDemon 3X a 3SX
obadal.rada
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od obadal.rada »

tak to vypadá, že se taky stanu šťastným majitelem tohodle stabilizačního systemu :D :D
tomas.cepecha

#170 Příspěvek od tomas.cepecha »

Tak jak to Pavle prosím vypadá? nevíš?
Nový Démoni by měly být už snad u majitelů a soft a firm stále nikde :)
boZZda

#171 Příspěvek od boZZda »

Jo to je problém.
Démoni jsou s firmware v200 a ten funguje jen s novým PC softwarem. Takže Démona nikdo nemůže dostat, dokud není PC soft. Problém je, že z nějakého mě neznámého důvodu PC software není a měl být už v pondělí minulý týden. Bez něj jsou Démoni nepoužitelní :(
Vůbec nevím kde se to zaseklo, ale očividně ani výrobce z toho není nadšený, protože mu stojí kšefty. Jak budu mít jakékoli info, tak to sem dám, ale v tuhle chvíli vím to, co všichni. Rád bych řekl něco konkrétního.
bavarianDemon 3X a 3SX
chastra
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od chastra »

Já doplnim PC soft by měli mít hotov snad příští týden a první distribuci chtěji stihnout ještě do konce května. Otázka je jestli to s tim softem stihnou :? Takže si ještě počkáme!!!
boZZda

#173 Příspěvek od boZZda »

chastra píše:Já doplnim PC soft by měli mít hotov snad příští týden a první distribuci chtěji stihnout ještě do konce května. Otázka je jestli to s tim softem stihnou :? Takže si ještě počkáme!!!

A odkud máš prosím tuhle zajisté zaručenou informaci? To by mě opravdu velmi zajímalo 8O

Co já vím, tak prodejci Démony mají, ale bohužel čekají na ten PC soft, bez něhož to nemůžou nikomu poslat, protože to je bez toho nepoužitelné. Takový začarovaný kruh. Takže to je opravdu otázkou dnů a doufám, že v pondělí bude PC soft.
bavarianDemon 3X a 3SX
chastra
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od chastra »

We are shortly prior to release. Only the new PC-Software working with the new firmware needs to be finalized. This should happen within the next week hopefully.
Surely we will have it released and delivered in May.

Regards,
XXXXXXXXX

bavarianDEMON - Intelligent RC systems
CAPTRON Electronic GmbH
(via iPhone)

Napsat dotaz výrobci neni až zase takovej problém.
Naposledy upravil(a) chastra dne ned 12.05.2013 19:50, celkem upraveno 1 x.
boZZda

#175 Příspěvek od boZZda »

Deliver in May může klidně znamenat "dodání příští týden". Takže se to od mé informace zase tak neliší.
Hardware není problém, ten je. Ale bez PC softwaru k ničemu.

Možná se budeš příští týden divit... :twisted:
bavarianDemon 3X a 3SX
chastra
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od chastra »

Je to celkem čerstvá zpráva a mě to moc mrzí takový super produkt. Jejich politika mi neni jasná každopádně od března slibujou jak to vypukne a máme půlku května a stále to jen bublá pod povrchem a nikde kloudná zpráva datum či tak něco :( Já se nebudu divit, budu mile překvapen :-D každopádně je nefér mazat původní znění příspěvku.
boZZda

#177 Příspěvek od boZZda »

Původní znění příspěvku jsem upravil, aby byla informace jednoznačná. Psaný projev bývá občas zbytečně zavádějící.

Každopádně, abychom to uzavřeli. Démoni jako jednotky jsou! Čeká se na PC software. Proč není ještě venku netuším. Mělo to tady být minulý týden a není. V USA už to pustili mezi lidi a ti mají jednotky, které nemohou používat. Už to je docela slušný tlak na výrobce, takže si myslím, že to jsou opravdu jen dny.

Taky mě to štve ani nevíš jak moc, ale já s tím nic neudělám. Nejsem výrobce a nesedím tam s nimi, abych viděl každý jejich krok. Nemyslím si ale, že by z toho byli sami nadšení. Počkejme do pondělí a uvidíme. Já věřím, že se dočkáme PC softu.

Co se týče firmware, který je v nových Démonech, tak o tom jsem tady už psal. Aktuální uživatelé mohou být teda v pohodě. Víc udělat nemohu.
bavarianDemon 3X a 3SX
Bobeš Havran

#178 Příspěvek od Bobeš Havran »

Jak budou všichni naštvaný, že to, na co tak dlouho čekali, bude chodit stejně perfektně, jako to, co mají nyní... :lol:
:::T14SG:::T-REX 550E HC3sX:::T-REX 450PRO(prodáno):::Walkera HM59D
http://bboobbeess.rajce.idnes.cz
boZZda

#179 Příspěvek od boZZda »

Bobeš Havran píše:Jak budou všichni naštvaný, že to, na co tak dlouho čekali, bude chodit stejně perfektně, jako to, co mají nyní... :lol:

Nejde ani tak o aktuální uživatele, ale noví uživatelé čekají. To čekání je trochu frustrující...
bavarianDemon 3X a 3SX
boZZda

#180 Příspěvek od boZZda »

Tak mi to nedalo a sám jsem teď v neděli večer výrobce kontaktoval. Jaká je tedy situace.

1) Démonů je hodně a jsou již v distribuci po celém světě!!! Hardware problém rozhodně není.
2) Čeká se na PC software. Šéf programátorů, kteří ten soft programují, pořád říká zítra. Tohle říká už dlouho a tak už došlo i k nějakým personálním krokům z tohoto důvodu. Captron si je velmi vědom, že tohle není stav, který si představovali a je jim to moc líto. Sami jsou pod hodně velkým tlakem ze strany distributorů z celého světa a taky ze strany zákazníků.

Jak budu mít jakékoli informace, tak je tady sdělím, to vám mohu slíbit.
bavarianDemon 3X a 3SX
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“