Jinak turbina je fakt masakr, jasne ma to sve pro a proti, nicmene ja jsem nadseny
Koho zajima zalet, tady je: http://youtu.be/jaeeVLCjmqY
ST píše: Potřebuju ale nějakou pásku na spodek trupu. Nerad bych to měl porýhované. Co si mám koupit ?
ST píše:Jo odvázat bych se rád, ale já vidím pořád ten ranec co mě to stálo a tak se mírním. Ale hukot je to slušnej. Zkus za to vzít v plný rychlosti a udělej otočku. By, se Ti to rozpadlo ve vzduchu ... Viking s tý zatáčky neskutečně vystřelí prostě hustý.
ST píše:Jo, to tady někdo dával k dobru ...Né fakt vidím ty protáhlý obličeje s bubákově, když to tam Dalibor vosolí při průletu. Já jdu do toho pomalu, nemám kam spěchat. Ale průlet do 10m v plné rychlosti v noži je dost mazec. Budu si to muset natočit, hlavně se zvukem.
tpk píše:Stando odvaž se (viz příloha)
Kluci začal jsem shánět Loctite 648 na nalepení pastorku na hřídel a narazil jsem na zajímavý odkaz. Takže kdo shání tak neváhejte kontaktovat brzda.a@volny.cz
Je to shodou okolností kluk z vedlejší vesnice. Takže už mám doma Loctit na lepení pastorků do konce života
Už abych ho mněl na kniplech.
Jo a v neděli sebou vezmu i Speedfira F5B .
Jestli do neděle nespravíš Speedfira,nebudeš mít Vikinga!!!! Já tu malou stíhačku chci vidět v letu!!!