sky-lady učitel žák

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Mirek12 »

já mám 2x Sety z číny a po jedné reklamaci vysílače (dosah 30m) tak sem asi 2 měsíce lítal a jasny zacukalo si to ale to už sem měl letadlo asi tak daleko že bych je stejně už otáčel aji kdyby necukalo, no zjistil sem že půjdu vejš tak sem kvůli mixu na smokřídlo koupil Hitec , takže mám tedka v polici 2x čisny 4kanály a uvažuji co s nimi, prodat jeden za 500??? za 400 si ho rači nechám doma na pokusny era, tedka s tím lítam belancu prootže tu netahám daleko od sebe a nějaky extra funkce to na ni nepoužiju :wink:
PeT

učitel-žák

#17 Příspěvek od PeT »

Nazdar, chtěl bych se jen zeptat, protože pomýšlím na to samé co se tady píše výše a to že bych chtěl mého kluka začít učit se setem ze SkyLady co mi zbyl. Já teď vlastním Graupnera MX-12ku a taky by mne zajímalo jestli nemáte zkušenosti s propojenim těch dvou rádií. Uvažoval jsem, že vlastně ani pořádně neznám ten systém přenosu, jestli když se využívají NF impulzy z TX žák , tak to v ní nesmí být krystal nebo jak to tam je řešeno ať to neruší ten model ??? TX žák přece nemůže stabilně vyslílat , ne? Nebo to mám vyzkoušet napojit ten dvoužílový káblík , pres jack do MX-12ky, jak to je obrázku ?? Mám strach ža bych něco oddělal, ale zase nadruhou stranu si myslím že tam takové destrukční napětí byt nemělo.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od pkotatko »

Pokud je mi známo, tak vysílá pouze vysílač učitel. Z žákovského vysílače se berou pouze ( zjednodušeně ) řídící signály od kniplů. Žák nevysílá.
Některé vysílače umí povolit jen některé fce. například předám žákovi jen výškovku a nebo podle uvážení mu nechám řídit vše a pokud je problém, tak ho vypnu a řídím sám.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Hoki »

Já učím bez nějakého propojování vysílaček a taky to jde. Chce to jen zvolit hodný model. V jednoduchosti je krása. :D
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“