rctimer.com
Re: Nefunkční rctimer.com
Ach jaj...ty menis DNS a volal si potom niekomu napr. do USA ze ci mu ide tvoj web ? Asi nie. Ver mi, s tymito vecami pracujem a tak do toho trosku vidim. A navyse ani necitas rcgroups vlakno na tuto temu zjavne 
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Je tak, výměna providera je nepříjemná záležitost, zvláště když je nutné provádět narychlo a bez přípravy kdy si neponíží TTL v záznamech předem. Takže těch 24h může byt minimum.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
BrAtKo píše:A nie je jednoduche, ak nieco spadne a ty musis nebodaj zmenit providera rychlo a tym padom IP. Kym sa toto premietne do DNS serverov a tebe to pojde to trva minimalne 24 hodin a nie vsade naraz takze aj dlhsie...
Výpadek u providera obvykle nebývá tak dlouhý díky záskoku, který obvykle provideři mají připravený a změna providera se zas obvykle neřeší při výpadku, ale až po něm plánovaným přechodem kdy se nejprve rozběhne nový web a až po změně DNS a až když se to projeví a nový web je dostupný se teprve odstaví starý web tj. k žádnému podobně dlouhému výpadku nedochází. Tohle vypadá na nějaký vážnější problém s HW tj. zřejmě jim odešel vlastní server RCtimeru a nemají připravenou náhradu/záskok.
BrAtKo píše:...menis DNS a volal si potom niekomu napr. do USA ze ci mu ide tvoj web ? Asi nie. Ver mi, s tymito vecami pracujem a tak do toho trosku vidim.
V minulosti jsem zabezpečoval přechod k novému providerovi z důvodu častějších výpadků, ale nebyly to výpadky tak dlouhé a ani při přechodu to nebylo takto živelné ani tak dlouhé. Tyhle věci nedělají úplní diletanti a tudíž se starý web odstavuje až když nový bezpečně funguje. Navíc při přechodu eshopu jako je RCtimer, u kterého je naprosto zřejmá potřeba mezinárodní dostupnosti musí technici zabezpečující přechod testovat dostupnost a k tomu jsou na webu nejrůznější možnosti jako různé proxy přistupující z různých zemí po světě apod.
K podobně dlouhým výpadkům dochází spíš při vážnějším poškození HW kdy nemáte žádnou okamžitou náhradu/záskok. Takže to odhaduji, že spíš než by přecházeli k jinému providerovi jim prostě odešel jejich vlastní server tj. server RCtimeru, na kterém provozovali eshop a neměli žádnou náhradu/záskok. Takže dočasně přesměrovali přístup na obecný web server providera, který informuje o nedostupnosti http://www.rctimer.com a teď narychlo instalují vše znova a pokud jsou data na původním disku/discích poškozená pak rozběhnou eshop z nějaké poslední zálohy. Zákazníci se mohou jen modlit, aby to byla dostatečně aktuální záloha.
BrAtKo píše:A kedze nemaju facebook page tak tazko budu vediet informovat. Ine cinske obchody maju aj FB stranky.
Pokud nemají FB tak se mohou ozvat na mezinárodně známých diskusních serverech se zaměřením na zájmovou oblast, kterou pokrývají svým eshopem tj. například na RCgroups, a to také udělali viz tento odkaz a viz citace.
RCtimer píše:Website Server are update!
Dear Valuable Customer,
Thanks for your choose Rctimer and steady support to us. Our web server are update, it need arround 24 hours.
Sorry for any inconvenience.
Rctimer
Vyjádření zástupce RCtimer je pouze obecné a nezmiňuje přechod k jinému providerovi, ale jen aktualizaci serveru což může být cokoli třeba i kompletní výměna HW a kompletní přeinstalace SW apod.
Uz to vypada lip
Maintenance! Dear Valuable Customer, Thanks for your choose Rctimer and steady support to us! We have update our server in this time, and it will be working arround 2-3 hours. And deeply appreciate for your understanding. Rctimer 2012.11.13
rctimer is up!! konečně
sice už mám objednáno z glb, ale i tak dobrá zpráva po ránu
sice už mám objednáno z glb, ale i tak dobrá zpráva po ránu
-
JohnyzPodoli
rychlost dodání na RCtimer
ahoj
jsem tu nový a mů první nákupy v zahraničí končí na rctimer. Má tu někdo zkušenost s dobou dodání? nikde nemohu nic najít. Je to už 14 dní od zaplacení, status je "shipped" a stále nic nepřišlo 
děkuji za zkušenosti!
Jarda
děkuji za zkušenosti!
Jarda
Re: rychlost dodání na RCtimer
Pri honkong post II do mesiaca,resp 3 tyzdnov
pri honkong post I som to tu mal do 7 prac dni.
pri honkong post I som to tu mal do 7 prac dni.
JohnyzPodoli píše:ahojjsem tu nový a mů první nákupy v zahraničí končí na rctimer. Má tu někdo zkušenost s dobou dodání? nikde nemohu nic najít. Je to už 14 dní od zaplacení, status je "shipped" a stále nic nepřišlo
děkuji za zkušenosti!
Jarda
Doba dodání může být různá v závislosti na druhu poštovného a dopravci, přes kterého to jde se může pohybovat od několika dnů až do cca dvou měsíců. K tomu, aby se to dalo odhadnout trošku lépe jsi uvedl příliš málo informací.
1. Zjisti si na rctimer jaké ta zásilka má sledovací číslo (anglicky tracking number).
2. Pak se podívej jaké dvě písmena jsou na konci toho sledovacího čísla.
CN = jde to přes China post - průměrná doba dodání 3 až 6 týdnů.
HK = jde to přes Hongkong post - průměrná doba dodání 1 až 3 týdny.
Objednával som asi 4 x z rctimer.com
Mám subjektívne lepší pocit ako pri Hobbykingu z pohľadu rýchlejšieho dodania tovaru a ceny poštovného.
Majú slušné motory, ktoré sa nepredražia poštovným o 50% ceny a viac.
Mám subjektívne lepší pocit ako pri Hobbykingu z pohľadu rýchlejšieho dodania tovaru a ceny poštovného.
Majú slušné motory, ktoré sa nepredražia poštovným o 50% ceny a viac.
Zalezi jak se to povede.
Z RCtimer jsem objednaval 3x a to 14 dni prislo. Z KH cca 50x, vetsinuo to prijde to 14dnu, jednou mi ale 100g obalka sla 6tydnu.
Co je do mesice je porad v pohode, pak bych se zacal pidit.
Z RCtimer jsem objednaval 3x a to 14 dni prislo. Z KH cca 50x, vetsinuo to prijde to 14dnu, jednou mi ale 100g obalka sla 6tydnu.
Co je do mesice je porad v pohode, pak bych se zacal pidit.
-
JohnyzPodoli
moc děkuju, hned vím, s čím se dá asi počítat 
Nedávno jsem byl netrpělivý, moc se těšil na to co jsem y RCTimeru objednával. Bylo toho za dost peněz (drahé věci na coptreru), tak jsem váhal, a nakonec podlehl. Ty věci byly dost drahé, tak jsem si řekl, že příplatek už taky unesu. Kliknul jsem na EXPRESS formu dodání. Bylo to doma DHLkou za 4 dny. Horší je to s cenou, myslím že za to chtějí 25$. Ale funguje to.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
- kitemonkee
Re: rctimer.com
6.5. jsem objednal na RCTimer ArduFlyer 2.5 433MHz kit + MAVLink OSD. z udaju objednavky na RCTimer jsem byl jelen, zadny tracking, uz jsem zacinal byt nervozni...
spolu $163 + $25 express shipping. dnes (15.5.) prijela dodavka GLS, zadny doplatek, takze pohoda. pul hodku predtim mi zas DHLka dovezla karbon hexa ram z foxtechfpv.com, takze dneska mam takove lepsi Vanoce
jediny problem je hodne promacknuta zasilka (FedEx...) - nastesti plosaky byly jeste zakrouceny v bublinkove folii tak to (snad) bude bez problemu - od oka vypadaji byt v pohode.
spolu $163 + $25 express shipping. dnes (15.5.) prijela dodavka GLS, zadny doplatek, takze pohoda. pul hodku predtim mi zas DHLka dovezla karbon hexa ram z foxtechfpv.com, takze dneska mam takove lepsi Vanoce
jediny problem je hodne promacknuta zasilka (FedEx...) - nastesti plosaky byly jeste zakrouceny v bublinkove folii tak to (snad) bude bez problemu - od oka vypadaji byt v pohode.
frsky x7 & frsky xLite | telink toro & zohd orbit & hacker tomahawk.ng
- kitemonkee
Kto priobjedna k express nakupu na RCTimer $16 polozku?
zasilka je uz doma a ja zapomel na jednu polozku:
RCTimer Voltage & Current Sensor 90A (suit MultiWii, APM, etc)
najde se nekdo kdo je ochotny si tohle pridat k svemu nakupu s Express dorucenim?
potrebuju to co nejdriv, ale nechce se mi platit $25 za Express Shipping k nakupu za $16...
idealne nekdo z Vychodnich Cech, nebo Praglu, at to pak vyridime osobne.
diky moc!
RCTimer Voltage & Current Sensor 90A (suit MultiWii, APM, etc)
najde se nekdo kdo je ochotny si tohle pridat k svemu nakupu s Express dorucenim?
potrebuju to co nejdriv, ale nechce se mi platit $25 za Express Shipping k nakupu za $16...
idealne nekdo z Vychodnich Cech, nebo Praglu, at to pak vyridime osobne.
diky moc!
frsky x7 & frsky xLite | telink toro & zohd orbit & hacker tomahawk.ng
Re: Kto priobjedna k express nakupu na RCTimer $16 polozku?
Já určitě budu do konce týdne něco objednávat, tak není potíž to přihodit. Jsem z Ústí nad Labem.
Y6b, upravený rám HY-800,