HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
Screwball671

Re: HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno

#196 Příspěvek od Screwball671 »

Stříbrnej - GV 8000 Flybarless System - VBAR
Bronzovej - FU BAR
:lol: :lol: :lol:
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
boZZda

#197 Příspěvek od boZZda »

Je to tak, jak jsem říkal. PC software má stejný obsah, ale jinou grafiku ve stylu Bavarian Démon. Nic zásadního se ale podle mě nekoná. Čeština je OK a poslal jsem do Captronu email, že to může ven :wink:
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Robin123

#198 Příspěvek od Robin123 »

Co sa tyka rozdielov medzi v.117 a v.200, budu tam prosim Ta nejake podstatne?
boZZda

#199 Příspěvek od boZZda »

Psal jsem to tady už mnohokrát. :wink:

Je předěláný celý algoritmus a tím i letový projev, presnost, rychlost systému, kompenzace,... Pracovalo se na tom hodně intenzivně a sami všichni uvidíte. Tohle by snad mohli potvrdit podle mě všichni, kteří už nový firmware zkusili.

Dostávám stále dotazy jaké nové funkce přibudou. Nikdy tady nikdo o nových funkcích nemluvil a tak také žádné nové funkce nejsou. Funkce bezpádla byla ale upravena natolik hodně, že to jako "zásadní" upgrade podle mě stačí.
bavarianDemon 3X a 3SX
Allesak

#200 Příspěvek od Allesak »

Jak psal Krtek, kdy, už, co bude novýho, jak to vypadá? To je jak u blbejch. Já mám taky tohle bezpádlo a lítá mě to i s v. 117, tak nestojím u okna a nevyhlížím kdy už to bude. Je pravda, že Ewry psal, že ta poslední verze je lepší, ale on je schopnostma někde jinde a pozná to. Prostě až to bude, tak to bude.
BORN_TO_GRILL

#201 Příspěvek od BORN_TO_GRILL »

Můžu potvrdit Bozzdovi slova. Nelítám dlouho, takže můžu z pohledu mírně pokročilého pilota řict, že ten vrtulník vrtulník chodí jinak - daleko,daleko líp. Osobně jsem z toho fakt nadšený]:->...
Goblin 700 3Digi, Goblin 380 3Digi, NeXt RC
Futaba T14SG
Colin1000
Kontaktovat uživatele:

#202 Příspěvek od Colin1000 »

Tak FW od Bozzdy mám už druhý týden, ale teprve v Út a St jsem našel dost času na nastavení. Nastavení vrtulky bylo pro mé dva letové režimy (2150 a 2500) otázkou jedné baterky pro každý. Na zisku hlavy ještě budu pracoval, ale už teď je celkové nastavení velmi dobré - zatím nastaveny jen doporučené hodnoty z e-mailu od Bozzdy.
Tak jak jsem se vloni s vrtulkou trápil a s přicházejícím novým a novým FW se (u mne) nic zásadního nedělo byl jsem i nyní trochu skeptický, ale tohle je bomba. Ta vrtule prostě drží. 1*. Zasakávání na obě strany bez problémů a to jsem vrtulku nastavil na stole na 3st. Nic jinýho jsem neřešil než zisk. Super tak jsem si to představoval.
Odezva na hlavě mi příjde rychlješí než jsem byl zvyklý, ale to je dobře. Jen mi příjde, že výškovka je ke křidélkům trochu v nepoměru, ale jak píšu ještě jsem tu hlavu nedoladil.
Musím pochválit nový FW a hlavně všechny ty, kteří se na něm podílely. :wink:
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3
michal.zdarsky

#203 Příspěvek od michal.zdarsky »

Rozumím tomu tak, že ta nová verze, co Pavel rozesílal přes mejl, je ta nejnovější, která vyjde pod označení V.200 (ale bude fungovat pouze s novým sw)? Nebo je nějaká změna i ve firmwaru V.123 a V.200 krom označení.
boZZda

#204 Příspěvek od boZZda »

Ano, verze 123 je přesně ta samá verze jako bude v200 v Bavarian Démonech. Jediný rozdil je, že firmware v200 je určený pro komunikaci s novým PC softwarem a ne se starým. Je to ale jedno a to stejné :wink:

Takže kdo má v123, tak má to nejnovější, co existuje a co bude existovat docela dlouho. Moc se v tom už šťourat nebudeme.

Křidélka vs. Výškovka musí být naprosto 1:1. Na tomto jsem si dal hodně záležet!

Tohle video jsem nikdy nechtěl prezentovat, protože jsem pouze zkoušel Kosmika a Bavarian démona. Není to žádné létání, kterým bych se chtěl chlubit. Ale je tady vidět jak chodí vrtulka a cyklika na 1800ot/min při docela velkém kolektivu. Žádné revo mixy, nic. Jen nastavený zisk v rádiu a žádné další změny v PC!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iBomZ2u-Mwk[/youtube]
bavarianDemon 3X a 3SX
Robin123

#205 Příspěvek od Robin123 »

Odkial sa da stiahnut ta v.123? :)
Robin123

#206 Příspěvek od Robin123 »

Odkial sa da stiahnut ta v.123? :)
edit: nejakou chybou sa mi tu nahodil prispevok 2x, skoda ze ho nemozem vymazat
Arcicorsa
Kontaktovat uživatele:

#207 Příspěvek od Arcicorsa »

TO Robin123: nedá :wink: ale když pěkně poprosíš boZZdu tak ti ho pošle mailem, už to tu psal :idea: ..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Robin123

#208 Příspěvek od Robin123 »

Dakujem za radu, tak skusim teda :)
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#209 Příspěvek od tomasvrx1 »

Zdravím všechny. Včera a dnes proběhly a probíhají zálety Goblina 700 se softem 123. Pánové a dámy. Tak tohle je opravdu něco jiného !!!!! :twisted: :twisted: V hloubi duše jsem nečekal nějak výrazný rozdíl ale tohle jsem nečekal :!: :!: :!: Nahrál jsem soft, doporučené nastavení a ono to chodí naprosto BOŽSKY :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Jediné co jsem upravil bylo spožedění na vrtulce. ubral jsem z hodnoty 4 na 3. Jinak jsem na to ani nesáhl. Prostě to chodí přesně. V tic toc se nic nevlní zeskává a na křidélkách a výškovce je to přesné a pevné. Točím cca do 1800 RPM víc budu vědět snad zítra. až se mi podaří rozchodit J-log. ( musím sehnat kartu). No nic jak dotvrdne loctite jdu znovu lítat a napíšu.
Pavle :twisted: :twisted: tleskám :mrgreen:
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#210 Příspěvek od tomasvrx1 »

Tak teď jsem dorazil z lítání :-D Jedna otázka Na Pavla, protože ten by to mohl vědět. Mám 22z kolo a 50% otevření reglu. Nemáš odpozorováno kolik to točí? Jsem z toho nadšený ÚPLNĚ MAXIMALIOZNĚ :twisted: :lol: Žádný mega točky jen to šustí a je to agilní jako prase ( omlouvám se za tento výraz) drží to jako simulátor vzhlem k poměrně nízkým otáčkám jsem zdvihl revo mix na 2 a při plným kolektivu 12° ocas drží a zasekává naprosto na 1********* Tímto považuju Goblu za seřízeného. Jako nevím co bych na tom měl seřídit??? 8O Prostě to funguje tak jak má a bez kompromisů. Ať si novej soft 200 nebo kolik to je strčej za klobouk já ho nechci :!: :!: :!: :!: :!: :!: BOŽE TO JE ŽRÁDLO :lol: :lol: :lol:
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“