Mad_Box píše:A auto za 100k nepotřebuje údržbu? Rozvody oleje a filtry musíš udělat tak jako tak, protože ikdyž je to někde zapsaný tak bych tomu prostě nevěřil. Brzdy musíš dělat i u nového auta jednou za čas a tlumiče taky nejsou na doživotí. Pak jen záleží na tom co si vybereš za auto aby tě tyhle náklady stály co nejméně.
Ale samozřejmě že potřebuje, stejně jako každé auto, ale pokud člověk vyloženě nenaletí někomu, případně dá přednost raději reálné nabídce u auta nižší třídy a s horší výbavou, než u auta, které se zdá být "luxus", tak náklady na opravy jsou předvídatelné.
Předpokládá se, že ihned poté, co člověk dojede s ojetinou domů, jde řešit údržbu, typu brzdy, gumy, náplně, tlumiče..., ale otázkou je, nakolik se tato investice nakonec projeví v celkových nákladech na pojízdný vůz.
Zdá se mi poněkud nenormální koupit auto na rok a půl za 700€ s vědomím, že kupuji vrak. Např. kola stojí na všechny auta stejně, tedy min. 800Kč guma, olej, filtry, svíčky, výfuk, katalyzátor (?!) taky. Pak jsou často rozjebané věci, které člověk nezkontroluje a můžou se značně prodražit, typu naklápění světel (neprojde STK). Tlumiče, brzdy už jsme zmiňovali, rozvody budou třeba zřejmě také udělat. "Bezúdržbový" řetěz chce také zkontrolovat. Dále na šrotech často je mrtvá baterka, vodní pumpa, hadice....
Nevím jak na Slovensku, ale poměr nákladů na dotažení ojetiny a její opravu + registraci se v tomto případě blíží 1:1 a to mi nepřijde vpořádku. Za rok a něco jej má v plánu prodat a za údržbu mu nedá nikdo ani cent (pochopitelně).
Pokud je autor tématu člověk, co se nebojí v tom hrabat, chodí ve 4 odpoledne domů a má auto Kelly zarohem, tak proč ne. Pro mě je to nesmysl a pokud si pamatuji ještě jak dopadli mí kamarádi s levnými auty, tak všichni do něj vrazili podstatně víc než si původně vysnili (vybavuje se mi dvakrat megan, laguna, bmw, marea).
Zkušenosti jsou nicméně nepřenositelné a každý si tím musí projít sám. Viz. vrtulníkáři. Já taky chtěl na VŠ lítat vrtulníky a neměl jsem na díly - trápení bylo ukončeno po roce.