Turnigy 3D-H 3-Axis Flybarless system - zkušenosti, rady
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turnigy 3D-H 3-Axis Flybarless system - zkušenosti, rady
Uz jsem to psal.
Jestli chces, aby to aspon trochu fungovalo, tak tu Bestii.
Mam Ricco od LAheli, coz je s trochou nadsazky stejna velikost a na rozdil od T-Rexe to nekdo zprovoznil do pouzitelneho stavu.
Ja s tim treba bojuju dost a pomalu se dostavam na vybavu cenove srovnatelnou s 450kou. A stale ta vrtulka nefunguje ani obstojne.
Ale to je chyba moje a musim na to prijit sam, kde je zadrhel.
Zatim jsem se dopracoval k tomu, ze Bestie + S3114 (rychlej analog od Futaby) + nejaky ty mikro nepresnosti v mechanice vrtulky proste nefunguje.
To co Ti tu vsichni pisou, kazdy po svem, je bohuzel pravda.
HK 250 + nejaka kopie Bestie bude na 90% nepouzitelna.
Nejsem samozrejme vsevedouci a treba to zprovoznis ke spokojenosti.
K otazce zda Bestii, nebo Spektrum.
Pouzivam Futabu, tak jsem nemohl vyuzit ani satelit, ani ten prijimac rovnou v Beastu.
Kvuli hmotnosti jsem to vyresil R6007SP, coz je prijimac s jednim ser. vystupem. Je to vlastne Futaba ekvivalent satelitu.
Funguje to, ale je to dalsi zbytecna dratarina a vaha na mikro heline.
Kdybych mel Spektrum, beru urcite AR-ko.
Pokud Ti ale jde o cenu, na bazaru AR asi nesezenes, pak klidne Beasta se satelitem.
PS: na Hawka se nezlob, on to v podsate mysli dobre a hlavne vi, o cem mluvi.
Nepodal to na muj vkus korektne, ale obsah zdeleni byl fakticky spravnej.
Ahoj Martin
Jestli chces, aby to aspon trochu fungovalo, tak tu Bestii.
Mam Ricco od LAheli, coz je s trochou nadsazky stejna velikost a na rozdil od T-Rexe to nekdo zprovoznil do pouzitelneho stavu.
Ja s tim treba bojuju dost a pomalu se dostavam na vybavu cenove srovnatelnou s 450kou. A stale ta vrtulka nefunguje ani obstojne.
Ale to je chyba moje a musim na to prijit sam, kde je zadrhel.
Zatim jsem se dopracoval k tomu, ze Bestie + S3114 (rychlej analog od Futaby) + nejaky ty mikro nepresnosti v mechanice vrtulky proste nefunguje.
To co Ti tu vsichni pisou, kazdy po svem, je bohuzel pravda.
HK 250 + nejaka kopie Bestie bude na 90% nepouzitelna.
Nejsem samozrejme vsevedouci a treba to zprovoznis ke spokojenosti.
K otazce zda Bestii, nebo Spektrum.
Pouzivam Futabu, tak jsem nemohl vyuzit ani satelit, ani ten prijimac rovnou v Beastu.
Kvuli hmotnosti jsem to vyresil R6007SP, coz je prijimac s jednim ser. vystupem. Je to vlastne Futaba ekvivalent satelitu.
Funguje to, ale je to dalsi zbytecna dratarina a vaha na mikro heline.
Kdybych mel Spektrum, beru urcite AR-ko.
Pokud Ti ale jde o cenu, na bazaru AR asi nesezenes, pak klidne Beasta se satelitem.
PS: na Hawka se nezlob, on to v podsate mysli dobre a hlavne vi, o cem mluvi.
Nepodal to na muj vkus korektne, ale obsah zdeleni byl fakticky spravnej.
Ahoj Martin
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Jeste jednu poznamku.
Dle mych zkusenosti je odpoved na otazku:
Neni te Bestie do HK skoda?
Neni, je skoda penez, co jsi utratil za to HK.
Chapu to, taky neoplivam prebytkem financi a setrim kde to jde, ale tady to neni na spravnem miste.
Kdyz uz ho mas a pokud se v tom chces vrtat a trapit se, budiz.
Ale nepridavej tam dalsi neovereny veci. Pak nebudes vedet, proc to nefunguje.
Moje oblibene moudro:
Kazdej blbec se umi poucit z vlastnich chyb, ale moudry clovek se pouci z cizych.
Skoda ze sam patrim casto taky k tem blbcum a tvrdohlave ojevuju Ameriku
Dle mych zkusenosti je odpoved na otazku:
Neni te Bestie do HK skoda?
Neni, je skoda penez, co jsi utratil za to HK.
Chapu to, taky neoplivam prebytkem financi a setrim kde to jde, ale tady to neni na spravnem miste.
Kdyz uz ho mas a pokud se v tom chces vrtat a trapit se, budiz.
Ale nepridavej tam dalsi neovereny veci. Pak nebudes vedet, proc to nefunguje.
Moje oblibene moudro:
Kazdej blbec se umi poucit z vlastnich chyb, ale moudry clovek se pouci z cizych.
Skoda ze sam patrim casto taky k tem blbcum a tvrdohlave ojevuju Ameriku
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
Děkuju za tvojí reakci, jsem rád, že se tu najdou lidi, kteří se opravdu snaží poradit 
Je to zvláštní, ale docela jste mě odradili, asi nechám HK v pádlovce i nadále a pak spíš koupím něco uplně jiného
Mám ještě mcpx bl a ten letá sice jinak, ale jeho chování je o mnoho lepší než HK250..
Škoda že ty heliny od Efltie když maj v sobě ARxx tak že maj tolik jiných problémůů..
Je to zvláštní, ale docela jste mě odradili, asi nechám HK v pádlovce i nadále a pak spíš koupím něco uplně jiného
Mám ještě mcpx bl a ten letá sice jinak, ale jeho chování je o mnoho lepší než HK250..
Škoda že ty heliny od Efltie když maj v sobě ARxx tak že maj tolik jiných problémůů..
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
to Howking: člověče je zajímavé že u nás v PCE na fleku kam chodím létat chodí borec s HK250 a létá to naprosto perfektně (na pádlech), teď pořídil HK 450 a taky to létá parádně s FBL 5.1 a servama z HK.. Sám mám Trexe sport a když spadne tak nekupuji díly align ale hurá na ebay a všechno co rozbiji měním za díly Tarot (30% ceny align) a světe div se ono mi připadá že ta heli létá čím dál lépe (teda DFC hlava od tarotu je dle mého naprosto super).. Taky nechápu proč bych měl podporovat místní zloděje a to není jen o replikách... Ceny na našich Eshopech jsou o 150% přemrštěné tak proč budu podporovat české zloděje?? NEBUDU a radši podpřořím zloděje z chiny který si za kopii řekne aspoň přiměřené prachy a co se týče kvality tak bych se u mechaniky možná hádal protože to dělají naprosto stejné stroje jako má align a jiní (ono CNC mašin moc výrobců nedělá a kvalita je srovnatelná a liší se to jen v řízení), věc druhá jaký výchozí matroš do té mašiny číňan strčí, to udává kvalitu... Jinak z mého podpisu můžeš vidět že mám i stroje kvalitní a na které nedám dopustit a jejich ceny nelituji ale také se s nimi neučím nové prvky.. Právě na to mám otloukánka rexe se kterým prasim a když spadne tak spadne a nesere mě to protože ho za litr dam zas do kupy.. tak co bych řešil když to funguje?? Proč bych platil víc než je třeba? Výš ono kdyby tu prodejci byli soudní a neměli marže 200% tak by i ten originál byl za rozumné prachy... Oni totiž ty činské zloděje samy podporují tím že si neumějí urvat od huby!!! Tam je zakopaný pes a nad tím se chce zamyslet... Teď jsem chtěl řemínek na 450 a u nás je jeden za 200,- a z chiny mam za 3 libry hned 4 kusy a jsou naprosto stejné i s označením jako to co mi zde prodají PROČ??????????????? Protože ČEŠI!!!!!!!! No nic zasral jsem to tu dost, omlouvám se za OT ale Howking mě nenechal chladným...
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Evžene , jestli si chceš fakt zalítat a nic neřešit , tak trochu ušetři, kup miniprotose , k němu bazarovýho beasta za dvojku , a zbytek elektroniky klidně na hk nakup, regl plush 40 nakřivkuješ (bez governoru), a pak už jen lítáš a lítáš a lítáš , stovky startů , super letový projev. Listy klidně taroty za 400Kaček. Jasně , asi to po sečtení neodpovídá tvým možnostem, ale ne zas o moc. Ovšem užitná hodnota je určitě 1000x vyšší , než hk250 s hk bezpádlem.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Evžene, pokud už to musí být ta 250-ka,
tak ji nech pádlovou. S pádlama to funguje. Funguje ale neznamená to samé jako - dobře lítá.
Čím menší vrtulník, tím vyšší nároky na kvalitu bezpádla. U malého vrtulníku musí všechno probíhat o poznání rychleji. A u tohoto bezpádla Ti nikdo dostatečnou kvalitu nezaručí. Takže osadit to tím zázrakem je dosti rizikové.
Troll píše:Evžene, pokud už to musí být ta 250-ka,tak ji nech pádlovou. S pádlama to funguje. Funguje ale neznamená to samé jako - dobře lítá.
Čím menší vrtulník, tím vyšší nároky na kvalitu bezpádla. U malého vrtulníku musí všechno probíhat o poznání rychleji. A u tohoto bezpádla Ti nikdo dostatečnou kvalitu nezaručí. Takže osadit to tím zázrakem je dosti rizikové.
Ono problém je, že už tu 250 mám doma no..
Popravdě koupil jsem i mcpx bl, tak jsme si říkal, že bych vlastnosti HK250 trošku přiblížil mcpx...
Mini protos by byl určitě super o tom žádná, ale cena náhr dílů je masakrová oproti HK :\
Každopádně ted mám jasno, nechám to v pádlovce..
Pak možná koupim ten příjmač s BeastXem v sobě
Ale jestli na bazáči Microbeast tak ho šoupnu do HK
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Krtek2k napsal nejvetsi pravdu.
Sam mam MiniProtose.
Bojim se o neho, taky kvuli dilum, ale zatim jsem padnul jen jednou a kdyz jsem sel pro neho do pole, myslel jsem ze to bude pomalu na novej stroj.
Neuveritelne bylo, ze jsem vymenil jen vrtulku, sroub na hlavnim kole a jinak vse prezilo bez poskozeni.
Te ceny dilu se neboj, tolik jich vazne nebudes potrebovat.
Sam mam MiniProtose.
Bojim se o neho, taky kvuli dilum, ale zatim jsem padnul jen jednou a kdyz jsem sel pro neho do pole, myslel jsem ze to bude pomalu na novej stroj.
Neuveritelne bylo, ze jsem vymenil jen vrtulku, sroub na hlavnim kole a jinak vse prezilo bez poskozeni.
Te ceny dilu se neboj, tolik jich vazne nebudes potrebovat.
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci, nic proti radam skusenych zalesakov.
Len nechapem, co to ma spolocne s nadpisom tohto vlakna, okrem posledneho slova.
Aj to by som cakal, ze budu radit ti, co to maju a nie ti, co to nemaju
Len nechapem, co to ma spolocne s nadpisom tohto vlakna, okrem posledneho slova.
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
ddano007 píše:Chlapci, nic proti radam skusenych zalesakov.
Jo jo kdyby to aspon někdo otestoval než to začně posílat někam. Ne vše od čínanu funguje špatně a pokud to bude zdařilá kopie bestie klidně si ji pořídím a veřim že nebude chodit špatně. Lítám převážně tarot z e-baye a sem s kvalitou především cenou dílů jsem nadmíru spokojen je pravda že u nás jsou ceny opravdu několikanásobný a pokud člověk má i jiný koníčky tak se tu koupě dílů a kor elektroniky prostě nevyplatí to raděj risknu koupi nějakýho toho novýho šmejda z číny.Počkal bych na komentáře od kupujcích a podle toho by sem se rohod jestli do toho jít či ne lákadlo je rozhodně easy nastavení oproti zyxu inu sám jsem zvědav..
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
- Tak to by som ja nečakal, pretože nikto taký tu zrejme neexistuje a ak si to on nekúpi, tak ani existovať nebude.ddano007 píše:Aj to by som cakal, ze budu radit ti, co to maju a nie ti, co to nemaju
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Keby som tu nenapísal a nevznikol flame okolo ničoho, tak tu dodnes bude len úvodný príspevok a alebo možna ešte jeden, kedy zakladateľ napísal: "Tak čo? Nikto nič?"
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- tak to otestuj! Ne? Je ti líto riskovat prachy? Nikdo to neotestuje, protože cílová skupina chce šetřit a ne rozhazovat.freerider píše:[Jo jo kdyby to aspon někdo otestoval než to začně posílat někam.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
A stejně, někdo investuje roky vývoje, práce a testování (vidím to na Tomášovi, co dá práce navrhnout bezpádlo) a pak to nějaký zmrd z Číny sprostě ukrade a začne na tom nejen vydělávat, ale i kazit odměnu za tu dřinu výrobci originálu. A pak si to navíc jiný z... od číňana kupuje a podporuje ho v té špíně.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Howking píše:A stejně, někdo investuje roky vývoje, práce a testování (vidím to na Tomášovi, co dá práce navrhnout bezpádlo) a pak to nějaký zmrd z Číny sprostě ukrade a začne na tom nejen vydělávat, ale i kazit odměnu za tu dřinu výrobci originálu. A pak si to navíc jiný z... od číňana kupuje a podporuje ho v té špíně.
Pochopitelně je to složitá práce vývoj a věci okolo ale to co je po většinou kopírovaný tak se v nemala případech v číně vyrábělo tak ať si tu zakázku soupnou jinam kde jim to neukradnou jenže oni taky setrej tak to daj číně.No tak to sem teda zmrd já turnigy podporim pac díky němu si tento koníček mužů dovolit já nemusím bejt nafoukanej helimajstr z vonavkama za statisice.To je ale zaste a večer si nezapomeň dojít pro rohlíky k vietnamcum pac budou jediný otevřený ve zkopirovanym obchodě po češích.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion