Turnigy 3D-H 3-Axis Flybarless system - zkušenosti, rady
Re: Turnigy 3D-H 3-Axis Flybarless system - zkušenosti, rady
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
No dobre, ber to tak: 50 ludi, ktori potrebuju takyto program, s tebou 51, je poctivych. To by mohlo byt povzbudzujuce.
Pre buducnost musis:
a, bud si to lepsie zabezpecit, aby sa to nedalo cracknut
b, alebo zdvihnut cenu, aby ti 50 platenych instalacii zaplatilo vyvoj
c, alebo vyvijat rychlejsie
BTW si myslim, ze tych zvysnych 7950 neboli len cinania... inak povedane poctivost vacsiny ludi na celom svete konci tam, kde treba zaplatit. A, zial, mam pocit, ze to tuna nevyriesime... a uz vobec nie nadavanim na vsetkych, ktori maju inu techniku, ako ja
Pre buducnost musis:
a, bud si to lepsie zabezpecit, aby sa to nedalo cracknut
b, alebo zdvihnut cenu, aby ti 50 platenych instalacii zaplatilo vyvoj
c, alebo vyvijat rychlejsie
BTW si myslim, ze tych zvysnych 7950 neboli len cinania... inak povedane poctivost vacsiny ludi na celom svete konci tam, kde treba zaplatit. A, zial, mam pocit, ze to tuna nevyriesime... a uz vobec nie nadavanim na vsetkych, ktori maju inu techniku, ako ja
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Howking píše:http://aremasterer.wz.cz/
Vyzera to na celkom uzitocny program. Das aj linku na crack?
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
EvzEn píše:Ahoj,
dostal jsem tipna tento FBL systém:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... ystem.html
Plánuju jej instalovat do svého HK250GT, co si o tomto systému myslíte ? Budelepší než třeba ZYX od Tarotu ?? Je mi jasné, že třeba Microbeast nebo DSMX příjmač s BeastX bdue lepší, ale jedná se mi o tuto cenovou kategorii
Díky
Momentalne by som pockal. V tejto dobe sa vo svete objavilo viacero kopii roznych FBL systemov. Niektore budu menej vydarene, ine mozno budu lepsie. Inak ale pre nenarocne lietanie je ZYX naprosto postacujuci. Jedinou jeho nevyhodou je dost velka citlivost na vibracie.
Inak tie kopie budu mat urcite nezanedbatelny vplyv na vyvoj cien aj originalnych FBL systemov, ako to naznacil aj V Stabi po prichode Brainu resp. I-Konu na trh ( viem ze to nieje kopia, ale princip plati).
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
Tak určitě! Modrej Minivbar už se u našich dobrých prodejců dá koupit pod 5tisíc , což je super.
Máš záruku a support.
Máš záruku a support.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Co se takhle vrátit k tématu: Turnigy 3D-H 3-Axis Flybarless system ??
- a o čem se chceš bavit - vše už padlo - nikdo to nevyzkoušel a pokud si to zakladatel neriskne, tak to ani nikdo nevyzkouší. Co dál?TomasC píše:Co se takhle vrátit k tématu: Turnigy 3D-H 3-Axis Flybarless system ??
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Třeba, pokud se o tom nic moc neví, tak nic nepsat. Protože to budou jen přání, představy a nejspíš blbosti.
Co tak keby ste si hodili mincu a kto prehra tak kupi a otestuje to FBL?
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
Já , podpúrce zlodějů, mám na cestě fubar , tak dám vědět.
Frsky X10S Carbon
Díky[/quote]
Momentalne by som pockal. V tejto dobe sa vo svete objavilo viacero kopii roznych FBL systemov. Niektore budu menej vydarene, ine mozno budu lepsie. Inak ale pre nenarocne lietanie je ZYX naprosto postacujuci. Jedinou jeho nevyhodou je dost velka citlivost na vibracie.
Inak tie kopie budu mat urcite nezanedbatelny vplyv na vyvoj cien aj originalnych FBL systemov, ako to naznacil aj V Stabi po prichode Brainu resp. I-Konu na trh ( viem ze to nieje kopia, ale princip plati).[/quote]
Doufam ze ceny pujdou dolu, mam v planu poridit novou fbl jednotku. Bud ikon ci demona...na 4dstabi cekam uz pres rok a porad nic... Druha vec je cena.
Mam doma vbara a uz nikdy vice, platit za vyrobek+update je des a to nastaveni mi proste nesedlo... Ikon to ma daleko lepe resene... Uvidime
Inak tie kopie budu mat urcite nezanedbatelny vplyv na vyvoj cien aj originalnych FBL systemov, ako to naznacil aj V Stabi po prichode Brainu resp. I-Konu na trh ( viem ze to nieje kopia, ale princip plati).[/quote]
Doufam ze ceny pujdou dolu, mam v planu poridit novou fbl jednotku. Bud ikon ci demona...na 4dstabi cekam uz pres rok a porad nic... Druha vec je cena.
Mam doma vbara a uz nikdy vice, platit za vyrobek+update je des a to nastaveni mi proste nesedlo... Ikon to ma daleko lepe resene... Uvidime
Taky jsem se odpovědi nedočkal... 
preklikal som 4 stránky témy a ... nič - myslím, že by bolo vhodné všetky príspevky okrem otázky zmazať (vrátane môjho).