Startuji ze střechy auta
Vidím, že nejsem sám, co má s autama problém
Jednou sem při obletu auta s elektroletem trefil vnitřní stranu kapoty motoru, podruhý při přistání mi to opět "nějak" nevyšlo a trefil sem zelenou nálepku STK na zadní značce. Duralový unašeč vrtule zanechal nesmazatelnou stopu.
Dnes už sem si plně vědom své oční vady a lítám mimo dosahu překážek, nanejvýš jsem při přistáních krátkej a sedám do oranice pred přistávací plochou...
Jednou sem při obletu auta s elektroletem trefil vnitřní stranu kapoty motoru, podruhý při přistání mi to opět "nějak" nevyšlo a trefil sem zelenou nálepku STK na zadní značce. Duralový unašeč vrtule zanechal nesmazatelnou stopu.
Dnes už sem si plně vědom své oční vady a lítám mimo dosahu překážek, nanejvýš jsem při přistáních krátkej a sedám do oranice pred přistávací plochou...
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Hoki píše:dusi píše:Vidím, že nejsem sám, co má s autama problém Duralový unašeč vrtule zanechal nesmazatelnou stopu.
Já viděl, jak přistálo éro do dveří Škodovky 110L. jenže to byl Centaur na MVVS-35,ccm s vákou kolem 1,5kg. Tak stopa byla nesmazatelná a nepřehlédnutélná i z větší vzdálenosti.
nestala se náhodou někde chybička?
blesk píše:Hoki píše:dusi píše:Vidím, že nejsem sám, co má s autama problém Duralový unašeč vrtule zanechal nesmazatelnou stopu.
Já viděl, jak přistálo éro do dveří Škodovky 110L. jenže to byl Centaur na MVVS-35,ccm s vákou kolem 1,5kg. Tak stopa byla nesmazatelná a nepřehlédnutélná i z větší vzdálenosti.
nestala se náhodou někde chybička?
Tý brďo
Udělení milosti nelze, popravu vykonat.
Udělení milosti, nelze popravu vykonat.