PLEASE HELP!!! EL. POHANENY MODEL PRO MINI KAMERU...

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
helbo
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od helbo »

No ja ti poradim nieco ine ja by som si skor zohnal niejaky vetron s kategorie V2 s rozpetim aspon 2800 mm samozrejme ze bez motora. Ja mam vetron VEGA TERMIK jeden kamarat to mal zbuchane a vravel ze to dokaze lietat aj 15 min najdlhsi let mal s tym okolo 40 min. tak skor by som ti poradil ten vetron lebo vetron je dost stabylny a ma velku plochu kridla cize nieje mu problem odniest niejaky posraty fotacik ci kameru. No cize lieta to ukazkovo a budes mat cisty obraz. My sme robili fotky s V2 fotky boli peckove vobec neboli neostre a boli ciste. Potom nas to onudilo lebo to pomali lietalo tak sme zbucahli zo srandy motoraco PLUTO pacli mu pod kridlo fotak a s tym bola haluz ale tie fotky nestali tak zato ako ked sme ich robili s vetronom. No samozrejme ze raz nam s vetronom nedostacil dolet lebo nebola termika a pacli zme to rovno do jenej budy ale to skor preto lebo sa nam odpojila smerovka a nedalo sa nic robit. V2 padala s vysky cca 100 m a my bezvladny a samozrejme ze tam bol aj fotoaparat. Buchlo to ozem rozbilo sa to namraky zobrali sme s toho vsetku elektroniku a potom sme to podpalili. Poviem ti jedno laminat hori super :) No ale skoda bolo toho modelo to stacilo trosku vytiahnut do vysky a potom to automaticky chytalo termiku samo. No tak ja by som ti poradil asi skor toto ako nieco na motor. Cize V2 s rozpetim najmenej 2600 mm.
PATROS

#17 Příspěvek od PATROS »

Dakujem Ti za tip, budem o tom premyslet. Nazoru je hodne a je potrebne si to vsechno dobre pripravit. Zatial to stale vyzera na vetsi hornoplosnik s elektromotorom. Uvidime...

Zdravi
PATROS
8)

helbo píše:No ja ti poradim nieco ine ja by som si skor zohnal niejaky vetron s kategorie V2 s rozpetim aspon 2800 mm samozrejme ze bez motora. Ja mam vetron VEGA TERMIK jeden kamarat to mal zbuchane a vravel ze to dokaze lietat aj 15 min najdlhsi let mal s tym okolo 40 min. tak skor by som ti poradil ten vetron lebo vetron je dost stabylny a ma velku plochu kridla cize nieje mu problem odniest niejaky posraty fotacik ci kameru. No cize lieta to ukazkovo a budes mat cisty obraz. My sme robili fotky s V2 fotky boli peckove vobec neboli neostre a boli ciste. Potom nas to onudilo lebo to pomali lietalo tak sme zbucahli zo srandy motoraco PLUTO pacli mu pod kridlo fotak a s tym bola haluz ale tie fotky nestali tak zato ako ked sme ich robili s vetronom. No samozrejme ze raz nam s vetronom nedostacil dolet lebo nebola termika a pacli zme to rovno do jenej budy ale to skor preto lebo sa nam odpojila smerovka a nedalo sa nic robit. V2 padala s vysky cca 100 m a my bezvladny a samozrejme ze tam bol aj fotoaparat. Buchlo to ozem rozbilo sa to namraky zobrali sme s toho vsetku elektroniku a potom sme to podpalili. Poviem ti jedno laminat hori super :) No ale skoda bolo toho modelo to stacilo trosku vytiahnut do vysky a potom to automaticky chytalo termiku samo. No tak ja by som ti poradil asi skor toto ako nieco na motor. Cize V2 s rozpetim najmenej 2600 mm.
StingerRay
Kontaktovat uživatele:

Re: PLEASE HELP!!! EL. POHANENY MODEL PRO MINI KAMERU...

#18 Příspěvek od StingerRay »

PATROS píše:Ahoj,
Rozhodl jsem se konecne realizovat muj dlouholety plan a sen a potrebuji od Vas poradit.
Moje predstava je vetsi ledadlo-dvouplosnik, spolehlivy motor, vyborne letove vlastnosti a dlouhou dobu letu. Samozrejmosti je pouzity material EPP a kvalitni vysilacku s velkym dosahem.
Chci do trupu, nebo nekam jinam upevnit malou kamerku a snimat tak krajinku za letu. Samozrejme jestli to bude mozne i podle snimaneho obrazu ovladat letadlo.

Poradte me prosim, ktery model letadla, vysilacku a jestli je vubec realy tento muj sen zrealizovat... :roll: :oops: :roll:

Zdravi
PATROS
8)

Podívej se na http://aerofoto.kvalitne.cz/VIDEO%20PRENOS.htm
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“