Viking 2-E a další modýlky
Re: Viking 2-E a další modýlky
... a potom se u soudu začne řešit, kde se vlastně lítalo a jestli se tam vlastně mohlo lítat a jak vysoko se to tam lítalo a ...
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
-
petrajksner
Vydrží to v pohodě mněl jsem to na 8-ce 2 roky a teď mam v 14-ce orig Robbe s vyndaným kurvítkem a druhou Li-Fe z HK a je to v suchu
[/quote]
Páni kolegové, co je myšleno tím "kurvítkem" ?
Life jsem objednal, ale baterku jsem ještě nevyndal tak se ptám co tam je u tý baterky ještě za bazmek, který to ještě do....bává.
Nebo kurvítko je celá ta baterka?
Páni kolegové, co je myšleno tím "kurvítkem" ?
Life jsem objednal, ale baterku jsem ještě nevyndal tak se ptám co tam je u tý baterky ještě za bazmek, který to ještě do....bává.
Nebo kurvítko je celá ta baterka?
Kurvítko je integrovanej pseudo balancer 
...tak kucííí konečně po dlouhých 8 měsících čekání a absolvování včerejší porce celkem 750km k výrobci Jirkovi Sodomkovi na Moravu, si konečně doma vychutnávám pohled na toho novýho kompozitovýho člena rodiny 
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Máš fakt pěkňoučký, no jsem zvědav, jak si poradíš s tím osazováním. Ikdyž je mi to asi jasný. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
tak tohle je za mne zatim best barevna kombinace, sakra moc se mi to libi, doufam ze to v pisnici uvidim litat 
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Paráda! Na toho bych se taky zajel podívat 
- RomanSadilek
Já chci taky
moc pěknej.
moc pěknej.
Marku, moc hezké provedení a ten černý trup není vůbec špatný, jenom aby nebyl problém na sluníčku 
Martin 'PiNa' Pilný
http://www.PiNa.cz
http://www.PiNa.cz
...no s tim trupem to bylo Martine malinko divoký už od začátku mojeho návrhu i kryt kabinky je neobvykle jen ze skla kvůli signálu GPS (jinak takhle přesně barevně provedený ho má Standa ST), původně jsem totiž přemýšlel o prodedení v pohledovým uhlíku, ale to nešlo a Jirka S. navrhnul černou, tahle kombinace se mně moc líbila s tou červenou a bílou, ale jelikož jsem měl taky trochu strach z toho sluníčka, tak jsem raději změnil objednávku na červenej, ale někdo (tuším Dalibor) psal, že rozdíl mezi červenou a černou co se týče příjmu tepla je prej snad minimální, no a nakonec J.S. udělal ten černej-prej ted ty černý trupy frčej tak je to vyřešený
. Když tak se na to nasune mezi lítáním taky ta stříbrná folie jak na křídla a bude...
JETI DC-16
Stejně nejhezčí je ta moje modrozelená. Když se to zaleskne na sluníčku v letu, tak je to fakt pěkný. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Se z toho opupínkuju

Tohle ke mně dorazí
re..M1
jestli do toho budeš chtít nacpat,všechny ty bazmeky od jeti,tak ještě doplatíš prášky na nervy
Tohle ke mně dorazí
re..M1
jestli do toho budeš chtít nacpat,všechny ty bazmeky od jeti,tak ještě doplatíš prášky na nervy
JETI DC-16
Ten prostřední Viking jde do Itálie? 
SOVA is YouR CO-pilot