Převod stažených videí na DVD nosič

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
pepin

Převod stažených videí na DVD nosič

#1 Příspěvek od pepin »

ahoj,pokouším se marně převést ruzné MKV difix soubory--živé koncerty na klasické DVD pomocí programu YTD video downloader a moc se mi nedaří i když dám nastavení -vysoké--stejné jako originál, tak to stejně zmenší třeba ze 2GB na 500mb.

tak nevím, jestli se s tím nemám přestat trápit a koupit další dvd přehrávač, který umí i nové formáty--v podstatě řeším ten problém, že některé zvukové stopy mi jak dvd přehrávač, tak i setobox neschroustá a hlavně bych si ty koncerty chtěl uložit opravdu na obyčejné DVD kotoučky.
tetref
Kontaktovat uživatele:

Re: převod stažených videí na DVD nosič

#2 Příspěvek od tetref »

Asi bych postupoval tak, že bych stahovačem stáhl videa v nejlepší kvalitě do počítače a následně převedl nějakým free programem, např http://www.mkv-to-dvd.org/ , je jich celkem dost na internetu.
Karlosi

#3 Příspěvek od Karlosi »

Nero video 12 je super.
ASW-17, F-18, Mustang Legends, Spitfire Baby, Crack, Mustang Shangri-La, Swift-2, T9x
pepin

#4 Příspěvek od pepin »

stáhnul jsem si-- Wondershare dvd creator--- asi 3h to načítalo 2gb soubor a na nějakých 85% to zmizelo ,tak já nevim :D

pokud nějaké doporučení, tak možná raději přímo odkaz, já hlavně ani nevim, jak dlouho by se to mělo převádět--předpokládám, že nejdřív se to převede do formátu dvd a teprve poté dám vypalovačce příkaz to vypálit :oops: nikdy jsem to nedělal ani o tom s nikým nikdy nemluvil, jak se to dělá, takže jednoznačně tápu.
Karlosi

#5 Příspěvek od Karlosi »

v Neru to máš převedený za 40 min. ale když nečteš příspěvky těžko ti poradit.
ASW-17, F-18, Mustang Legends, Spitfire Baby, Crack, Mustang Shangri-La, Swift-2, T9x
pepin

#6 Příspěvek od pepin »

Karlosi píše:v Neru to máš převedený za 40 min. ale když nečteš příspěvky těžko ti poradit.

mohl bys mi sem dát prosím přímo odkaz na ten free program--abych třeba nestahoval něco uplně jiného :oops:
Karlosi

#7 Příspěvek od Karlosi »

Tak to nevim jestli je free, já mám plnou verzi, na tu ti odkaz nedám protože je to warez. Hledej, hledej. Nero 12 Platinum.
pepin

#8 Příspěvek od pepin »

Karlosi píše:Tak to nevim jestli je free, já mám plnou verzi, na tu ti odkaz nedám protože je to warez. Hledej, hledej. Nero 12 Platinum.

zkusim, jinak první uspěch se dostavil přez ten program wondershare, drobný detail, že přez obraz je uprostřed obrazovky ten nápis WONDERSHARE :D to tak trochu kazí ten dojem z toho koncertu :D :D :D :lol: :lol: :lol:

ted ale nevím, jestli to jde vubec nějak vypnout.
tetref
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od tetref »

A co tohle: http://www.freemake.com/free_video_converter/
Nebo tohle: http://www.any-video-converter.com/products/for_video_ultimate/
Další: http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAvi2Dvd.php

Všechno by to měly být programy zdarna, takže snad žádné omezení a vodoznaky :-) v obraze
pepin

#10 Příspěvek od pepin »

díky, dám vědět jestli jsem uspěl.
pepin

#11 Příspěvek od pepin »

byl to boj a asi ještě bude, ale první vlaštovka :D

asi jsem dělal chybu, že jsem to rovnou nechával pálit, když jsem ten převod uložil nejdřív do počítače, tak mi to pak dvd už nahrálo, jinak z toho padali zmetky, bud neuplný soubor, nebo uplně mimo synchronizace zvuku s obrazem, tak snad to už zvládnu, zatím jsem zkoušel pouze jeden klip, ted stahuji-převádím koncert, tak uvidím zítra, ale snad to dotáhnu do konce.
------------

¨tak už je ráno--video se převedlo a přepálení proběhlo také uspěšně, tak snad opravdu problém vyřešen--- díky moc za spolupráci :) :) :)
pepin

Re: Převod stažených videí na DVD nosič

#12 Příspěvek od pepin »

tak šlo pravděpodobně pouze o jednu vlaštovku :D soubor se převede, ale při pálení se to bud sekne, když to vypálí podle programu uspěšně, tak to bud nejede vubec, nebo bez zvuku :D

asi budu muset vyhledat služby odborníku, páč zatím jsem jen ničič dvd nosiču :lol:
Patas_
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Patas_ »

kup si nějaký divx přehrávač a neblbni s vypalováním DVD disků, když už si nastahuješ věci tak je nech ležet na disku, nasdílej adresář a přehrávej je nějakým takovým bazmekem rovnou ze sítě. Dnes už ty krabky nic nestojí a ušetříš hromadu času drbání se s médii. http://www.alza.cz/audio-video/multimed ... &pg=1&pn=1
Marex300
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Marex300 »

Já to dělám tak, ze normálně stahnu pak hodim pres nero na dvd-rom. Počítač mám propojenej s televizi a když se chci kouknout tak jen vlozim do PC a je to :)
WL toys V911, Tarot 450 Sport v3 - Prodám
Phoenix v4
DX6i
pepin

#15 Příspěvek od pepin »

já si k tomu projektoru koupil setobox se vstupem usb a i když tam jsou vyjmenováné programy v kterých stahuji, tak to stejně všechno nepřehraje-- VLC MKV to někdy nechce přechroustat,nejde třeba zvuk, nebo se to zase dlouho načítá do vyrovnávací paměti. Tu muziku--koncerty bych měl rád na obyčejných kotoučkách do obyčejného dvd přehrávače--netušil jsem ale, že to bude taková pakárna, že se to konvertuje, nebo nahrává dlouho mi nevadí, ale ta zmetkovost je u mě ted teda pekelná, tutáč ale dělám někde chybu, budu s tím muset za někým vyrazit, aby to dal nějak dohromady--co já vim, třeba je zmetek ta vypalovačka, první co jsem u ní zjistil po vybalení a zapojení, že je vadný přívodní kabel, naštěstí měli jiný hned na výměnu, ale stejně mi přijde divné, že i když jsem nainstaloval přiložené instalační cd a vložím do toho přehrávače origo dvd, tak mi ho ani nenabídne rovnou přehrát a musím to ovládání spustit v programu počítače--něco dělám bud blbě, nebo je to krám.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“