Přijímač k Turnigy T9x
Přijímač k Turnigy T9x
chlapi poradte nejaky prijmac, potrebujem nejaky 5 kanal do pioneera...
diky
diky
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
Re: prijimac k Turnigy T9x
Poku dvím, tak 9X existují pouze 3 typy přijímačů
3kanál, 6tikanál a 8mi kanál. Ten 8mi se dodává s vysílačkou
T9x Open9x, Beta 1400 v3, F4F Wildcat PZ, X525 + Crius MultiWii SE, A10 50mm EDF
Himoto Zenit MT
Himoto Zenit MT
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak píše rety-je jen 3ch, 6ch a 8ch.
Ten 6 je tenhle:
http://aukro.cz/6-ch-prijimac-hk-tr6a-v ... 88760.html
nenech se zmást tím, že je to HK a ne Turnigy. Funguje to-sám provozuju 2 kousky
Ten 6 je tenhle:
nenech se zmást tím, že je to HK a ne Turnigy. Funguje to-sám provozuju 2 kousky
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
rety píše:Poku dvím, tak 9X existují pouze 3 typy přijímačů
aha, tak to som nevedel. tak kde zozeniem ten 6ch v cechach? nechce sa mi platit postovne z hobbykingu koli jednej blbosti...
kope píše:Přesně jak píše rety-je jen 3ch, 6ch a 8ch.
Ten 6 je tenhle:
diky, skveleeee
opisk píše:aha, tak to som nevedel. tak kde zozeniem ten 6ch v cechach? nechce sa mi platit postovne z hobbykingu koli jednej blbosti...
Když ten 6 kanál koupíš z HK - sklad Holandsko (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=33383), tak tě ta sranda přijde na necelých 12$ i s poštovným - dodávka do cca 7 dní.
turnigy T9x přímač - problém
Zdravím, dneska když jsem byl lítat , tak jsem zapl letadlo, všechno fungovalo, ale asi po 9min letu mi začaly serva přeskakovat z jedné strany na druhou a letadlo se bez možnosti řízení řítilo k zemi. Tak jsem to doma rozebral a zjistil jsem, že ta dioda v přímači, místo aby svítila tak bliká, a vždy když zhasne tak se serva pohnou (jako kdyby vypadával signál) Zkoušel jsem znovu přiletovat anténu, ale beze změny.
Na ostatních letadlech to nedělá.
Budu rád za každou radu.
Letu zdar !
Na ostatních letadlech to nedělá.
Budu rád za každou radu.
Letu zdar !
t9x, Swift II, Flash, Crack Yak, Bristol scout
Re: turnigy T9x přímač - problém
Zdravím, podle popisu bych asi nejdřív změřil napětí baterie naprázno a pak při pohybu serva, nejlépe přimo na konektoru přijímače. Neměl by být větší rozdíl než ca 0.2 V, myslím nějaký vadný článek nebo dotek.
Tak vadný článek to asi nebude, zkusil jsem tam dát druhou baterku a s tou to dělá taky.
Problém je že nemám to napětí čím změřit.
Problém je že nemám to napětí čím změřit.
nepamatuji si přesně, ale pokud na přijímači dioda bliká, není to spárované...takže znovu spárovat?
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+
Ano, ale když není spárovaný tak bliká pravidelně, toto je spíš chaoticky a na vysílačku občas reaguje.
může být klidně v kopru BEC v regulátoru...zkusit pouze přijímač v jiném modelu jsi zkoušel?
chtělo by to ten voltmetr
chtělo by to ten voltmetr
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+
Tak problém se přesouvá k regulátoru, přímač je v pořádku.
Bude to BEC na regulátoru. Naprosto stejné mi dělá můj přijímač pro Turnigy 9x, když mi dochází baterka v přijímačovce. Dioda splašeně bliká, pohnu křidélkama a do toho se hýbe výškovka, prostě naprosto spitomělé.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Martin.Č píše:Tak problém se přesouvá k regulátoru, přímač je v pořádku.
V tom případě buď vyměnit regulátor nebo odpojit vodič + na servo konektoru od regulátoru k přijímači a tím nepoužívat BEC regulátoru a namísto něj použít buď přijímačové aku nebo externí BEC.