ale létá to stejně--teda hraje
Převod stažených videí na DVD nosič
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Převod stažených videí na DVD nosič
tak to já mám oproti tobě vikinga 
pepin píše:tak to já mám oproti tobě vikinga
ale pro mně lítá dobře--teda hraje,jako tenkrát,jo ty časy:-)
nojo, ty metálisti
já jsem podělaněj popíkář, stydím se za to, ale nemužu si pomoct 
Desku Maidnu jsem měl myslím jednou taky, to už je ale hoooodně dávno,. já ten metal vzdal, když mi došlo, že se mi od těch kapel líbí pouze ploužáky
pro mě v tomto hudebním žánru není žádný příběh, nikde to nezačíná a nikde nekončí--já spíš z té klasiky Yes a Floydy,bohužel era takových kapel je v nenávratnu, nic nového v tomto směru už podle mého nemuže znovu vzniknout, je rychlá doba a dnešní kapely jsou spíš pouze jednogenerační , vždy občas někdo zazáří, ale už ty hvězdičky tak dlouho svítit nevydrží, takže z klubové scény pár mega koncertu a šmitec, ono teda ty další desky těch menších kapel jsou pak stejně už na jedno brdo, nebo možná jak zase zazáří někdo jiný, tak nemá už smysl setrvat u jedné kapely--dřív to bylo normální, mraky kluku měli rádi jednu kapelu a museli od ní mít všechny desky
možná to bylo spíš sběratelství, než že by se nám od té kapely líbilo uplně všechno.
Ale nechci tvrdit, že je metal špatnej,revivalový tancovačky s převzatejma metalovejma peckama uplně v pohodě mužu, doma ale raději klidnější věci, nebo zase něco co má koule--třeba Nine inch nails, to už zase mužu--tam cítím ten příběh
https://www.youtube.com/watch?v=GBFwXoyjU2E
Desku Maidnu jsem měl myslím jednou taky, to už je ale hoooodně dávno,. já ten metal vzdal, když mi došlo, že se mi od těch kapel líbí pouze ploužáky
pro mě v tomto hudebním žánru není žádný příběh, nikde to nezačíná a nikde nekončí--já spíš z té klasiky Yes a Floydy,bohužel era takových kapel je v nenávratnu, nic nového v tomto směru už podle mého nemuže znovu vzniknout, je rychlá doba a dnešní kapely jsou spíš pouze jednogenerační , vždy občas někdo zazáří, ale už ty hvězdičky tak dlouho svítit nevydrží, takže z klubové scény pár mega koncertu a šmitec, ono teda ty další desky těch menších kapel jsou pak stejně už na jedno brdo, nebo možná jak zase zazáří někdo jiný, tak nemá už smysl setrvat u jedné kapely--dřív to bylo normální, mraky kluku měli rádi jednu kapelu a museli od ní mít všechny desky
Ale nechci tvrdit, že je metal špatnej,revivalový tancovačky s převzatejma metalovejma peckama uplně v pohodě mužu, doma ale raději klidnější věci, nebo zase něco co má koule--třeba Nine inch nails, to už zase mužu--tam cítím ten příběh
https://www.youtube.com/watch?v=GBFwXoyjU2E
Pozor na format hdd, některé stb umí jen fat32
tetref píše:Pozor na format hdd, některé stb umí jen fat32
už jsem vcelku v pohodě, s vypalováním DVD to teda moc neklaplo, ale ty převody na formát, který mi vezme z externího HD setobox mi už běhá,jen ta pakárna počkat třeba 10h než se to převede a někde je problém, že to video nejde posunovat dopředu-dozadu, pokud ho nechám v MKV, ale to mi vcelku zase moc nevadí, to už by asi pořešil opravdu jiný srojek, nežli ten setobox za bratru 800kč.
Jednoznačně jsem ale tu barieru nakonec díky vám prorazil, takže sláva .
ted mě zase trošku prdí, že mi nejdou přetáhnout na ten HD i originál DVD co mám doma kuli ochraně pálení a je i fakt, že občas se nějaký seká, tak jsem myslel, že tím přetažením by se to možná vyřešilo.
co je ale neuvěřitelný mazec, jak jsou některé koncerty točené opravdu pirátsky partou lidí, co poruznu filmují koncert z ruzných míst najednou a pak to sestříhají, kvalita samozřejmě šílená, ale nadšení pro věc jim rozhodně nechybí