Dane, z Tvé strany vidím tak trochu aroganci, která tady není na místě. Těch pár lidí, co na to Dino jezdí, se to snaží udělat alespoň trochu kulturní. Tak jim to nekaž
RC Heliholics Ostrava 4
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: RC Heliholics Ostrava 4
Dane, z Tvé strany vidím tak trochu aroganci, která tady není na místě. Těch pár lidí, co na to Dino jezdí, se to snaží udělat alespoň trochu kulturní. Tak jim to nekaž
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- ty už jsi si koupil helinu, že tě tohle vlákno furt tak přithuje? Jsem rád že jsem pryč, když od tebe slyším toto. Já jsem tam nikdy žádnou brázdu nevyrobil a vím moc dobře kdo a nehodlám to ventilovat. (jestli já jsem parkoval mimo rozbahněné parkoviště tak jen proto, aby to tam nebylo ještě horší) Zakopané gumy je fakt geniální nápad - jednak to přejede kdokoli bude chtít a jednak je to totálně hnusné - nevím co na těch šutrech bylo zlého. A vaše povrchová úprava? No když do toho nechcete dát peníze, tak jste měli šetřit ještě víc a na válec se vykašlat, protože válcovat to půl kilovou trojkolkou stálo akorát prachy a nic víc. Je to stejné jako předtím. Všude se platí přes litr. Jestli jste u vás lakomí cokoli za letiště připlatit , tak tam prostě smetiště mít budete. Howgh.sgames píše:Dane to smetiste je tam i kvuli lidem jako ty, kteri parkovali daaaaleko za hranici parkoviste a hezdili mimo vyhrazene cesty.a to ze ted tam nikdo nezapadava do blata je asi nic ze? By me zajmalo co bys udelal ty na svem letisti.na to si pockam.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- v hati jsou lidi 4 - běž se tam podívat. A kulturní pneu jsou geniální. I bez arogance.ciko7 píše:Těch pár lidí, co na to Dino jezdí, se to snaží udělat alespoň trochu kulturní. Tak jim to nekaž
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz tedy vytahujes jestli mam helinu pro pristup do tveho vlakna, tak ja se ptam jestli jsi mi platil 1000 (nejsi prece socka a chceme mit neco lepsiho nez pneu ze skladky) ? Nejak si tvuj prispevek nepamatuju a pritom jsi tam letat pry byl ?
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
- platil jsem ti o kilo víc než loni ostatní a dal bych ti i 2000, kdyby dali ostatní - ale sponzorovat chudé vlaštovky fakt nehodlám právě proto, že většina těch peněz jde na vaše sekání trávy, které helinář nepotřebuje, na vaše válcování a na vaše organizování plachtařských akcí, které mě taky nezajímají, a já těch 600 zaplatil ze solidarity a ani jsem nemukl a zaplatil bych i ty dva litry, kdyby je platili všichni.sgames píše:Kdyz uz tedy vytahujes jestli mam helinu pro pristup do tveho vlakna, tak ja se ptam jestli jsi mi platil 1000 (nejsi prece socka a chceme mit neco lepsiho nez pneu ze skladky) ? Nejak si tvuj prispevek nepamatuju a pritom jsi tam letat pry byl ?
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
[quote="Howking"][quote="ciko7"]Těch pár lidí, co na to Dino jezdí, se to snaží udělat alespoň trochu kulturní.
V Hati to mají možná ti 4 moc hezké. Ale tady je docela jiná sorta kolembydlících. Dokud tam bude ta sebranka přebývat, tak na Dinu to bude tak, jak to je.
Jinak taky musíš vzít v potaz to, na jakém povrchu to dino vůbec je.
Nelze to srovnávat s Trnávkou, kde je zem úplně jiná. A nehodlám cpát prachy do fůry tatrovek, kde mi potom majitel pozemku řekne, že tam končíme. SWouhlasím s tím že ty šutry vypadaly líp,ale jejich životnost tam vzala za své během pár dní. Takže řešení s pneu má svůj smysl, není sice estetické,ale je to účelné.
V Hati to mají možná ti 4 moc hezké. Ale tady je docela jiná sorta kolembydlících. Dokud tam bude ta sebranka přebývat, tak na Dinu to bude tak, jak to je.
Jinak taky musíš vzít v potaz to, na jakém povrchu to dino vůbec je.
Nelze to srovnávat s Trnávkou, kde je zem úplně jiná. A nehodlám cpát prachy do fůry tatrovek, kde mi potom majitel pozemku řekne, že tam končíme. SWouhlasím s tím že ty šutry vypadaly líp,ale jejich životnost tam vzala za své během pár dní. Takže řešení s pneu má svůj smysl, není sice estetické,ale je to účelné.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- změnila se pravidla, že vybíráš od občasných návštěv? Já tam byl po třech měsících poprvé. Platil snad někdo z Dina za občasnou návštěvu Trnávky? Ale pokud se změnila pravidla, tak slibuju, že už se tam neukážu. Ctím TVÁ pravidla.sgames píše:Nejak si tvuj prispevek nepamatuju a pritom jsi tam letat pry byl ?
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- to může říct i majitel na Trnávce a nebo v Polacne - to je holt riziko - letiště patří k výbavě modeláře a má ho stát i prachy, jako jeho modely. Schválně - kolik jste kdo letost dali do modelů? Je litr za letiště moc?ciko7 píše:A nehodlám cpát prachy do fůry tatrovek, kde mi potom majitel pozemku řekne, že tam končíme.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Nepotrebujes ani sekat travu jo? Tak proc chodis na trnavku...nejvetsi posekane a udrzovane misto siroko daleko? A prijezdovou cestu z bahna jsi jiste chtel nechat ze? To ze si akce vlaštovek vydelaly na svuj provoz a ještě neco zbylo pro klub te taky nezajma co? Je videt ze se v tom fakt orientujes...co bys teda udelal ty misto pneu? Stale z tebe nic kloudneho nevypadlo.rad se poucim jak z hov..na udelat poradne letiště.
- Na Trnávce stejně většinou startuju z cesty, protože z plochy startují letadláři. Chodím tam proto, že je to místo k tomu vyhrazené a jsem si vědom, že je můj stroj nebezpečný nato, abych s tím lítal jinde. Příjezdová cesta tak jak je udělána sama ukáže jestli to k něčemu bylo (už jak jsem tam přijel, tak to bylo samá díra). A znova opakuju, co bylo na šutrech špatného? Ty pneu jsou opravdu hnus a k ničemu, protože to je nulová překažka pro ty co se na plochu chtějí dostat.sgames píše:Nepotrebujes ani sekat travu jo? Tak proc chodis na trnavku...nejvetsi posekane a udrzovane misto siroko daleko? A prijezdovou cestu z bahna jsi jiste chtel nechat ze? To ze si akce vlaštovek vydelaly na svuj provoz a ještě neco zbylo pro klub te taky nezajma co? Je videt ze se v tom fakt orientujes...co bys teda udelal ty misto pneu? Stale z tebe nic kloudneho nevypadlo.rad se poucim jak z hov..na udelat poradne letiště.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Takze zadne konkretni reseni aha... rikej tomu treba psychicka bariera. Nebudu tam delat betonove sloupky ktere mi pak nekdo stejne objede a navic chci videt jak je po ukonceni najmu odstranis haha. A mimochodem ja tam vcera byl a zadne diry tam nebyly ... nehlede na to, ze ja mluvom o BAHNE ktere se marasilo na verejnou komunikaci a kvuli ktereho byli i ofiko problemy (to te taky nezajma zeano?) Zkratka pokud nemas lepsi navrh tak nekritizuj praci ostatnich.o vedeni letiste vis taky kulove, takze plati to same.navic ti co tam jezdi to asi cele oceni vice nez ty ocividne.
Naposledy upravil(a) sgames dne ned 26.05.2013 21:43, celkem upraveno 1 x.
Howking píše:..... sponzorovat chudé vlaštovky fakt nehodlám .... ....já těch 600 zaplatil ze solidarity a ani jsem nemukl ....
No to ses ukázal teda
A mimochodem - posekanou plochu, jakož i příjezdovou cestu potřebuje jak vlaštovkář, tak helinář - s tím holt nic neuděláš.
To jsou dneska věci teda... asi nedávný úplněk nebo co...
EXTRA 330S, VENTUS 2bx, FW 190 A-4, Super Zoom, IL-10, JAK-3, ...
a taky nějaké lodě :-)
Koukám Howku, že si dneska děláš ze všech "kamarády"

MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
seltino píše:Koukám Howku, že si dneska děláš ze všech "kamarády"![]()
Nojo. Co už nadělám
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Howking píše:....... Tady je další debata zbytečná.
Konečně konstruktivní návrh
EXTRA 330S, VENTUS 2bx, FW 190 A-4, Super Zoom, IL-10, JAK-3, ...