JJ asi ve středu jsem taky létal za větru. Okolo 8 m.s v nárazech ještě víc. Všici na letišti skládali a já si létal jakoby nic. Ale tohle bylo super i s předešlou verzí FW. Zásadní změnu bych viděl to, že je HC pevné na cyklice a Tic toc a přídržné parametry fungujou skvěle. A jsou už z továrního nastavení téměř na ideálu. Nedá to práci najít ideál jako tomu bylo u předešlé verze FW. Seřizování je jakoby jemnější a přesnější. Nevím jestli to není ale jen pocit. S tím jak si na Goblina zvykám, tak si již upravuji parametry k obrazu svému. Točím 1830, při tom je to agilní a přesné. Ještě ale chci jít s otáčkama níš. Protože agility je na rozdáván a heli je ostrá a přesná a výkon X-ery 4530-500 je k neutahání. což k letovému projevu hodně přispěje. Samo regl a baterky hrajou taky obrovskou roli..Celkově jsem zdvihl zisk. Rigid P40 D16 atd. se mi zdají u mého stroje super. Jestli bude zájem hodím Print screen.. Teď už nosím pc Na letiště jen proto abych stáhl data z J-logu
Jediné co teď řeším je převodový poměr ale to sem nepatř..
Jinak nový soft zatím nepoužívám. Počkám až to kluci do krášlí, jinak by s grafikou mohli něco udělat. Původní soft byl mnohem hezčí. Problém toho černého (tmavého) pozadí je, že to bude na kompu venku na slunci blbě vidět. Mholi by pozadí změnit....Ale to snad časem. Na to to nelítá.
EDIT:Ještě mě napadlo že by mohli udělat něco jako motiv pozadí. Aby si uživatel mohl vybrat sám

Lidi nebudou tak remcat a každý si dá to co mu lépe vyhovuje

T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/