Hlasový modul pro T9x
Re: Hlasovy modul pro T9x
ahoj,
v nastaveni v Tx pre hrati stopy je za cislom zvuku aj nejake cislo 10,20 ... - na co to je?
diki, BOBO
v nastaveni v Tx pre hrati stopy je za cislom zvuku aj nejake cislo 10,20 ... - na co to je?
diki, BOBO
http://bobo.matej.name
Funguje to jako interval pro opakování. Když je prázdný, hraje stopa pořád dokola bez mezery. Jestliže je nastavený, tak jsou mezi opakováními prodlevy odpovídající nastavenému číslu pokud se nepletu.
http://rcfrantik.rajce.idnes.cz | www.youtube.com/user/fajnweb
Myslím, že když je prázdný tak hraje jen jednou a případné číslo je prodleva opakování v sekundách. Nejsem si jistý že při vynechání parametru hraje rádio pořád dokola.
Ahoj,
Zhltnul jsem cele vlakno skoro jednim dechem. Velice se mi libi mluvitko do vysilacky
Asi jen technicka otazka, u T9X se musi prepajet CPU, nebo to pobere ten origo co tam je ?
Predpokladam ze pak standatni postup co je ve vlakne zpet a vse musi fakcit..
Hodne z vas tu ma T9XR ci jak se to pise... Neslo by opravdu udelat nejaky Sumarni postup pro T9X ?
Pocitam s aktualnim FW, aktualnim companionem atd..
děkui za info..
PS: vse mam, vsechny ZIPy atd..
Zhltnul jsem cele vlakno skoro jednim dechem. Velice se mi libi mluvitko do vysilacky
Asi jen technicka otazka, u T9X se musi prepajet CPU, nebo to pobere ten origo co tam je ?
Predpokladam ze pak standatni postup co je ve vlakne zpet a vse musi fakcit..
Hodne z vas tu ma T9XR ci jak se to pise... Neslo by opravdu udelat nejaky Sumarni postup pro T9X ?
Pocitam s aktualnim FW, aktualnim companionem atd..
děkui za info..
PS: vse mam, vsechny ZIPy atd..
Carione-T9X || BETA 1400 III | GAMA 2100
"Vzlétnout můžeš, přistát musíš."
www.carione.cz
www.carione.cz
U t9x není nutná výměna procesoru. Návod ohledně zapojení Martin vystavil.
Turnigy 9x MOD1, frsky na displej. Qadcoptr na megapirateNG v 2.9 R7, crius AIOP v.2+3DR+GPS+sonar
slimr píše:U t9x není nutná výměna procesoru. Návod ohledně zapojení Martin vystavil.
Ok. Ostatní zvladnu. Ale deska se mi delat nece. Kolik za desticku ??
www.carione.cz
www.carione.cz
Máš štěstí, budu si dělat ještě jednu desku pro sebe a mám předlohy na 4 kusy. Nevím teď přesně na kolik to vycházelo, kolem 70 i s poštou.
www.opentx.cz
Nekdo nejake nove fotky nebo poznatky z vyroby hlasoveho modulu ?
Nejak to tu utichlo
Nejak to tu utichlo
www.carione.cz
www.carione.cz
No jo no, už máme všichni postaveno a jen si povídáme s TX. 
Mno ja snad budu mit taky. cele vlakno uz mam po druhe prectene. Tak jen cekam na kuprexit a smele do toho. Doufam jen ze sezenu vsechny soucastky. S nekteryma je celkem problem (GES, GM, HADEX) ..
www.carione.cz
www.carione.cz
MHotar kupoval vše v TME.
Ano to ja vim, ale ja chci soucastky na jeden ks hlas. modulu. ale nektere se musi objednat po 100ks a to fakt nepotrebuju 
takz e to bude takove na delsi lokte s temi soucastkami. ale to zvladnu. Mozna bych pak otravoval jestli by mi neposlal i soucastky, ale jeste jsem se neptal..
EDIT: MHotara jsem se jeste neptal na soucastky.
takz e to bude takove na delsi lokte s temi soucastkami. ale to zvladnu. Mozna bych pak otravoval jestli by mi neposlal i soucastky, ale jeste jsem se neptal..
EDIT: MHotara jsem se jeste neptal na soucastky.
www.carione.cz
www.carione.cz
Když jsem naposled objednával v TME, tak jsem chtěl ještě na pár modulů vzít, ale už tam neměli všechno skladem. Mám materiál na 3 kusy, a ty už jsou rozdané. Navíc už mě nedonutíte ty SMD součástky balit po jednotlivých kusech, je to horší než to rovnou usadit 
www.opentx.cz
mhotar píše:Když jsem naposled objednával v TME, tak jsem chtěl ještě na pár modulů vzít, ale už tam neměli všechno skladem. Mám materiál na 3 kusy, a ty už jsou rozdané. Navíc už mě nedonutíte ty SMD součástky balit po jednotlivých kusech, je to horší než to rovnou usadit
To verim, jelikoz jsem nekolik let v IT firme pajel vsemozne SMD..
PS: zalezi co ti zbylo za soucastky mno, bral bych kdyz tak jakykoliv zbytek
www.carione.cz
www.carione.cz
Desky jsou v osvitce, večer se budou koupat.
Zbylo mi opravdu jen to drobné smetí, dokoupil jsem jen co chybělo abych složil ty poslední tři kusy.
Zbylo mi opravdu jen to drobné smetí, dokoupil jsem jen co chybělo abych složil ty poslední tři kusy.
www.opentx.cz