RC Heliholics Ostrava 4
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Re: RC Heliholics Ostrava 4
tyvole masakr ...
to je mi lito ciko.
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
sgames píše:tyvole masakr ...to je mi lito ciko.
Díky
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Ty vago, tak to i mně bolí 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Tak tohle zabolí každého vrtulníkáře upřímnou soustrast.
Goblin 500, FX 20 , Sim .Phoenix 4.0
to prezil z tech vetsich veci jenom motor ? 
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Howking píše:Nojo. Co už nadělámKdyž já jsem ten zazobaný frajer s velkou helinou. Tady je další debata zbytečná.
ty nejses zazobanej frajer s velkou helinou, ty jses chudak s velkym egem. Je mi lito lidi kolem tebe
OK2WY
Lada1 píše:to prezil z tech vetsich veci jenom motor ?
To zatím nevím, heli je ve stavu rozborky. Veškerá elektronika poputuje na důkladnou analízu .
Teoreticky mohl přežít, uvidím jak ložiska v motoru budou vypadat.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- ubožákuJirkaA píše:ty nejses zazobanej frajer s velkou helinou, ty jses chudak s velkym egem. Je mi lito lidi kolem tebe
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Reni, tak to fakt bolí - to je mi opravdu moc líto.
Nevidět fotky, tak tomu snad ani nevěřím...
Nevidět fotky, tak tomu snad ani nevěřím...
Spektrum DX8 + Phoenix
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)
- dám ti listy (Rapidy - pokud nepohrdneš) a vrtulku, jestli to budeš opravovat.ciko7 píše:To zatím nevím, heli je ve stavu rozborky. Veškerá elektronika poputuje na důkladnou analízu .
Teoreticky mohl přežít, uvidím jak ložiska v motoru budou vypadat.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
nemá někdo na půjčení/vyzkoušení 4S kolem 1800mAh ?
" lítej pomalu a nízko, ať to nerozbiješ ! "
Soráč, že se Vám sem motám, ale nedalo mě to. Čiko upřimnou soustrast. To už bylo po té první ráně a opravě, jak ti ulítl grip na vrtulce? Šmarja to je neštěstí. Včera jsem si málem šlehl s Goblinem, ale asi 3m nad zemí se mě to podařilo vybrat, hercnu jsem měl až v gatích.
Asi bych si už našetřil na novou helinu, Howk s tím už něco zažil, Tvoje dvě rány, ......
Asi bych si už našetřil na novou helinu, Howk s tím už něco zažil, Tvoje dvě rány, ......
Allesak píše:Soráč, že se Vám sem motám, ale nedalo mě to. Čiko upřimnou soustrast. To už bylo po té první ráně a opravě, jak ti ulítl grip na vrtulce? Šmarja to je neštěstí. Včera jsem si málem šlehl s Goblinem, ale asi 3m nad zemí se mě to podařilo vybrat, hercnu jsem měl až v gatích.
jj, je to po té opravě. Od opravy nalítáno 20 letů. No, když se sere, tak se daří.
Jinak veřejně děkuji Hoiwkovi, udělal mi VELKÉÉÉÉÉ GESTO
Pavel K píše:Tak tohle zabolí každého vrtulníkáře upřímnou soustrast.
Ajta krajta...
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
Ciko, upřímnou soustrast