Loňskou sezónu jsem lítal na letišti v Dehtárech (lítám.cz), ale když jsem dneska koukl na stránky, dočetl jsem se, že maximální povolená výška je tam nově 100 m. Má to patrně souvislost s Doplňkem X a blízkostí letiště Kbely.
Proto se ptám, jestli nevíte o nějakém dobrém místě ne východní straně Prahy, případně dokonce klubu, kde se sdružují větroňáři a kde by se našlo místo ještě pro jednoho?
Díky za tipy.
Kde létat s elekrovětroněm - Praha východ
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Kde létat s elekrovětroněm - Praha východ
Pokud "každý ví", že je to tak, pak to tak není nejmíň deset tisíc ku jedné. (R.A.H.)
Re: Kde létat s elekrovětroněm - Praha východ
Jenda_84 píše:Loňskou sezónu jsem lítal na letišti v Dehtárech (lítám.cz), ale když jsem dneska koukl na stránky, dočetl jsem se, že maximální povolená výška je tam nově 100 m. Má to patrně souvislost s Doplňkem X a blízkostí letiště Kbely.
Proto se ptám, jestli nevíte o nějakém dobrém místě ne východní straně Prahy, případně dokonce klubu, kde se sdružují větroňáři a kde by se našlo místo ještě pro jednoho?
Díky za tipy.
Pokud tam nemaji spatne datum, tak to "nove" je z roku 2009
EDIT: aha, ono je dole, ze to je aktualizovano.. takze toto mozna prave pribylo...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Milan Nes píše:http://rcmapy.com/en/
sem se podivej ... co maz blizko...
Rcmapy znám. Spíš mi šlo o to zjistit, kde se vyskytujou větroňáři, protože jsem z velké části samouk a pomalu ale jistě narážím na strop toho, co sám dokážu vyzkoumat.
Pokud "každý ví", že je to tak, pak to tak není nejmíň deset tisíc ku jedné. (R.A.H.)
- LittleFalco
Co mas za ero?
Par lidi lita vetrunky v Klecanech, ja tady vytahnu max. Kcko. Predstava, jak mi airbus odveze ze stoupaku trosky modelu napichnute na pitotce je zde dost realna.
My jezdime do Roudnice, tam ten problem s vyskovym omezenim odpada. Navic si tam bez potizi natahnes gumicuk/navijak.
Par lidi lita vetrunky v Klecanech, ja tady vytahnu max. Kcko. Predstava, jak mi airbus odveze ze stoupaku trosky modelu napichnute na pitotce je zde dost realna.
My jezdime do Roudnice, tam ten problem s vyskovym omezenim odpada. Navic si tam bez potizi natahnes gumicuk/navijak.
Zpátky doma, v kopcích :-)
Momentálně provozuju EG a omotorované káčko, ale rád bych časem něco většího, případně i bez motoru. Ta Roudnice vypadá moc hezky. Pokud bych nenašel něco blíž, tak bych se tam rád podíval, teda až bude nějak líp.
- LittleFalco
Navijaku mame sebou vzdycky dost
, tak dej vedet.
Zpátky doma, v kopcích :-)