nezik píše:Tak o TGY jsem neuvažoval, páč jsem četl ty články do RiMRa, proto jsem chtěl jít do FlySky, jakožto do originálu. Milerád si dám poradit, páč nabídka je širší než široká a jako začátečníkoj se mi v tom blbě orientuje, protože každej výrobce tvrdí, že ta jeho záležitost je nej. radši si 14dní počkám a koupím něco prověřenýho, abych měl pak při lítání klid. Zatím piluju ovládání s trénigáčem maličkým.
Flysky rozhodně není o mnoho lepší než Turnigy. Rozdíly jsou tam jen minimální.
Pro daný model i výhledově do budoucna jak už jsem zmínil bych doporučil jít spíš do Frsky Taranis (s novým modulem může pracovat v jednom ze třech režimů buď jako 8-mi nebo 12-ti a nebo 16-ti kanál), ale je to novinka a i když Frsky jsou osvědčené produkty tak vlastní RC souprava je to jejich první. Lze tedy očekávat, že se budou postupně vychytávat nějaké mouchy ve FW apod. podobně jako tomu bylo třeba u nové Jeti soupravy.
Pokud chceš něco vyloženě dobou prověřeného a kvalitativně na výši tak jdi do Futaby 8FG (je to 14-ti kanál). Tam budeš mít i dostatečnou rezervu v kanálech pro případné ovládání kamery a různých dalších funkcí ve vztahu k nějaké lepší řídící desce k tomu multikopteru.