Koureni elektry? Ano!

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kroxigor

#16 Příspěvek od kroxigor »

to byl odbarvovač a tablety kysličníku do toho se stříkla voda a už se kouřilo
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
m2
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od m2 »

kren píše:
puma píše:http://www.rcsmoke.com/
Asi sa to nebude dat tak ako si to predstavujes , ze vyrobis dymovnicu z toho co dom da. :lol:
ale jo ja myslím že určitě.kamarád prý kdyz byl na zakladce tak s kamaradama takto neco smíchaly( co je běžně doma) a pak se do toho plivlo a nejakou chemickou reakci to začalo prej dost coudit...

Odfarbovač "Dúha" (dithioničitan sodný) a tuhý kysličník. Dymí to tak, že nám evakuovali kvôli tomu školu...
vita

#18 Příspěvek od vita »

Tak to znám z mládí i já :wink: ,tabletku tuhého kysličníku posypat odbarvovačem "duha",pak jen na to plivnout a už to jede.. 8O :)
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lindbergh »

vita píše:Tak to znám z mládí i já :wink: ,tabletku tuhého kysličníku posypat odbarvovačem "duha",pak jen na to plivnout a už to jede.. 8O :)

A vzpomínáš, jak to smrdělo? Jako pukavec!!! Pánové to rozchodit ná éru a vzít to do haly! To by byl mazec :D Nejlepší způsob, jak si zavřít přístup do oblíbené haly, která je za rohem :lol:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
flyhawk
Kontaktovat uživatele:

Re: kouření

#21 Příspěvek od flyhawk »

Mno panecku rohle je dobre reseni :) Diky za tip, aspon vim kam mam jit nakupovat. Ty si psal ze Ti dymylo 4 min, oni pisou ze tri. Tak kde je pravda? Zalezi mi i na tom casu dymeni. POtrebuju tak cca 4 minuty. Jinak to ze je bily mi vubec nevadi, presne takovej totiz potrebuju :) Jak sou velke ty nadymacky? A jak tezke?
Fox
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Fox »

Bublays

Re: kouření

#23 Příspěvek od Bublays »

Mno panecku rohle je dobre reseni :) Diky za tip, aspon vim kam mam jit nakupovat. Ty si psal ze Ti dymylo 4 min, oni pisou ze tri. Tak kde je pravda? Zalezi mi i na tom casu dymeni. POtrebuju tak cca 4 minuty. Jinak to ze je bily mi vubec nevadi, presne takovej totiz potrebuju :) Jak sou velke ty nadymacky? A jak tezke?

Pravda je taková, že bude nejlepší když si to změříš. Např. zde:
http://www.pyromarket.eu/index.php?virtual_inc=detailWARES&PHPSESSID=4f50ce1b1894cad93f42fa210e9de059&PHPSESSID=4f50ce1b1894cad93f42fa210e9de059&productID=46&idWARES=58
uvádějí 4 min. já je naměřil taky 4 minuty, když jsem dělal testy.
Celkem to dýmení váží cca 100g, rozměr dýmovnice je 30x120mm, je to smotaná papírová trubka s náplní a pozor taky krapet hřeje ale to je asi jasné, pokud něco hoří. :D [/quote]
flyhawk
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od flyhawk »

Snazil sem se ji najit na slovensku a ono nic. Neznate nakej dobre obchod na sk de bych ji mohl dostat?
Azy
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Azy »

jinak dýmovnice se dá vytvořit i toho co máte doma jak už tu nško psal ..... základ je plechovka (taková ta od coly za deset korun),cukr moučka a hydroxid draselný (myslim že to tak bylo) smíícháš,nasypeš do plechovky, zapálíš ...... no když jsme to hodily do bunkru tak jsme tam dobrou hodinu nemohly jak tam bylo zahuleno....
MK Katoda Sokolov :-)
kren
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od kren »

a nešlo by toto udělat v nějakém menším provedení?
Fox
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Fox »

kren píše:a nešlo by toto udělat v nějakém menším provedení?
na ten míj odkaz ses díval
kren
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od kren »

Fox píše:
kren píše:a nešlo by toto udělat v nějakém menším provedení?
na ten míj odkaz ses díval
jistě.. :)
remet
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od remet »

No bud to zkus pred startem zapalit :-)

Nebo ti mohu poskytnout elektricky odpalovany slzak (kovova tuba zhruba 60x8mm s dvema dratky)... kouri to a lidi to dojima k placi :-)
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Mirek12 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“