HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lada1

Re: HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno

#391 Příspěvek od Lada1 »

boZZda píše:Jak strašným přízvukem? :D

Ted jsem to schvalne tady kolegovi, ktery je tusim z Walsallu, poustel jako odstrasujici priklad :-P . Rikal, ze je to zajimavy prizvuk, ale sam uznal, ze je to typicky birminghamsky - ja dodavam strasny :D
boZZda píše:Myslíš, že by mělo smysl ho sem hodit?

Nevim, tu ceskou verzi jsem nevidel. Ta anglicka je pekna a krome jine grafiky nic noveho pro me -- ale je urcite o dost lepsi nez ta puvodni ceska. U te anglicke cekam na to advance tuning pokracovani, a doufam, ze udelas i video s tuningem za letu.
boZZda píše:Jen teď spíš řeším pumpování vody.

Pevne nervy a hodne sily :!:
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
if1

#392 Příspěvek od if1 »

Musim sa pochváliť aj tu. Včera sa mi podarilo utopiť vrtulník s HC3sx v jazere, chcem sa len opýtať či je šanca, ak by sa mi podarilo ho ešte nájsť, že by ešte fungovalo HCXko, neviem či už má niekto podobnú skúsenosť. V nedelu mam dohodnutých potápačov, len neviem, či to má vôbec význam.. :) dnes som šnorchloval, ale bezvýznamne..
Prôtos 500/Spirit, Tarot450PRO/KBAR
SoloPro 100 3D, Rave 450FBL
T8FG Super, Phoenix5
petrct
Kontaktovat uživatele:

#393 Příspěvek od petrct »

8O dobré :wink: ja jsem utopil v rybníčku auto :lol: po vysušení naštěstí vše fungovalo :wink: baterka asi bude kantare ale elektronika nemusí mit ujmu pokud to hned nedáš pod napětí
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
boZZda

#394 Příspěvek od boZZda »

Snad by mohlo fungovat. Jestli ho najdeš, tak jej poslat výrobci, aby jej zkontroloval. Víc udělat nemůžeš.
Přeji hodně štěstí, abys jej našel.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
petrct
Kontaktovat uživatele:

#395 Příspěvek od petrct »

a kde v pieštanoch je jazero :?:Slnava je na Váhu. v Novom Meste Nad Váhom su jazerá.
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
Arcicorsa
Kontaktovat uživatele:

#396 Příspěvek od Arcicorsa »

Pokud se při potápění odpojil akumulátor, tak to stačí rozebrat, DPS bez jakýchkoliv obav umýt vodou s mýdlem kartáčkem na zuby no a můžeš zase létat ale pokud se neodpojil a helina je 2 dny pod vodou tak se s HC rozluč bude totálně sežraná DPS.. Pokud bys ho vytáhl do hodiny tak je to OK ale dva dny stačí elektrolýze na sežrání DPS teda pokud není v jezeře destylka, to bys jen vyndal usušil a letěl :wink: ..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
if1

#397 Příspěvek od if1 »

To Petrct:
Vidím, že to tu trošku poznáš, ale kúsok za piešťanmi na konci letiska ešte pred dialnicou pri Hornej strede máme modelárske letisko kúsok od bagroviska "Dlhé kusy", takže tam skončil a podla všetkého to HCx nebude vhodné do ponorky.. :)
Prôtos 500/Spirit, Tarot450PRO/KBAR
SoloPro 100 3D, Rave 450FBL
T8FG Super, Phoenix5
erotel

#398 Příspěvek od erotel »

Bozzdo díky.Nahrál jsem nastavení pro 700 do prodlouženýho loga 600 a lítá to fakt suprově.Stačilo nahrát a jen létat,nic jsem nemusel ladit.
LOGO 600 SE ,MPX Gemini,DX8,Phoenix 3.0,Protos 500 stretch FBL Beastx
no jo začínám
romik

#399 Příspěvek od romik »

erotel píše:Bozzdo díky.Nahrál jsem nastavení pro 700 do prodlouženýho loga 600 a lítá to fakt suprově.Stačilo nahrát a jen létat,nic jsem nemusel ladit.

Prosimtě jaký servo a vrtulku máš na helině?
Hodil by jsi sem printscreen svýho nastavení ocasu?
juky99

#400 Příspěvek od juky99 »

ahojte nahral som ver123 a nastavenie od pavla na 550 ale zda sa mi ze je na kridelka trochu lenivy na vyskovku v pohode ,,co mam zle nastavene
T rex 450, T rex 550 V2 HC3Xtreme
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#401 Příspěvek od pkotatko »

Pokud se vsechno ostatni chova spravne a potrebujes jen zvednout agilitu kridelek, tak udelej nasledujici.
Zkontroluj, jestli ti v menu diagnoza jezdi jezdec kridelek az do 100% ( novy PC soft ) nebo k te rysce ( stary soft ). Pokud ano, tak :
Zvedni si celkovou agilitu v zalozce RIGID.
Zmensi si ve vysilaci koncove body pro kanal VYSKOVKY. Treba na 80% pro obe strany.

Takze, zvysenim agility si zrychlis otaceni pres kridelka i vyskovku. Zkracenim drahy na vyskovce ve vysilaci si doupravis ( zpomalis ) rychlost vyskovky. Delej to cele postupne po malych krocich.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
juky99

#402 Příspěvek od juky99 »

pkotatko : dakujem za odpoved pri tom nadseni z noveho softu po nahrati som zabudol skontrolovat diagnozu a mal si pravdu, jazdec na kridelka mi hodi na jednu stranu 86% a - 90% takze uz som to dal na 100 a 100 a je v pohode kridelka chodia rovnako aj vyskovka......(este doladim zisk)
uz mi nic netreba ku lietaniu ...teraz je to podla mojich predstav----radost lietat
neviem ci je to novym firmwerom ale po nastaveni limitov ocasu sa sprava kludnejsie a prestal mi pri velkych rychlostiach oscilovat.....pri tom istom serve DS620
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#403 Příspěvek od pkotatko »

Muze byt.
Jinak max. zisk vrtulky steluju ne ve visu, ale za letu. Proletim pravou dlouhou zatacku na rychlosti a zisk nastavim tesne pod hranici rozvibrovani. Je to nejjistejsi zpusob. Pokud litas na ruzne otacky, je dobre si zisk nastavit pro kazde otacky zvlast. Pokud ti to radio neumozni, tak si zisk nastav jen na nejvyssi otacky. Pak to ale nemusi fungovat uplne stoprocentne na nizke otacky.
Litam troje otacky. 1600/1900/2100 a zisky mam nastaveny dost rozdilne. Samozrejmne cim nizsi otacky, tim vyssi zisk.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
juky99

#404 Příspěvek od juky99 »

:D ty mi vzdy dobre poradis :D ...lietam na idl2 2350 a v tomto rezime je vrtulnik pre mna v idealnej kondicii aj na spotrebu aj na spravanie sa vrtulnika, idl1 2000 mam na vzlet a pristatie
boZZda

#405 Příspěvek od boZZda »

Je ke stažení nová verze PC software 6.1
http://www.bavariandemon.com/service/software-firmware/

Doporučuji stáhnout. Je tam docela dost změn, na které jsme všichni nadávali :wink:
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“