Baterie k regulátoru
-
beginner99
Baterie k regulátoru
Ahojte , mám v modelu HSP kidking ( monster 1:16 ) setovou elektroniku , akorát jsem měnil motor za LRP ( až 8,4 V ) , no na základě jednoho tématu tady viewtopic.php?f=39&t=57769 , jsem tam dal tu lipolku a po druhé už to nezapl , chtěl bych tam dát nový regl , ale origo náhradní fakt ne , zamlouvá se mi tento : http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... r_ESC.html , akorát mám problém v tom , že při použití by musela mít lipolka s kapacitou 1100 mah ( pasuje) , při výpočtu 320 : 1,1 = 291 C , a to asi nejde , jak je to v reálu , chtěl bych tam dát baterku leteckou a to foxy ( ta je v klidu , vybíjení max 70 C) , ale potom rayky 1,1 Ah a 1,3 Ah a ty mají C trochu nad dvacet , můžu použít i tyto ? Dík
Naposledy upravil(a) beginner99 dne sob 08.06.2013 11:17, celkem upraveno 1 x.
Re: Baterie k regulátoru
Co to je za výpočet?
Já vůbec nechápu, na co se ptáš! 
Ahoj. Vůbec nerozumím tomu, co jsi napsal. Co chceš vědět?Nerozumím těm údajům.
Edit: Cilek byl rychlejší.
Edit: Cilek byl rychlejší.
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Baterie se nevybírá k regulátoru, ale k motoru! To že má regl udáno 320A neznamená že tam těch 320A poteče. Kolik tam poteče záleží jen na motoru a zpřevodování.
Kolik bude žrát ta 380tka od LRP nevim, ale víc jak 10A to jistě nebude. Takže můžeš použít aku 1,1 nebo 1,3Ah klidně ty nejlevnější 20C. Víc jak 10C to z aku stejně brát nebude.
Kolik bude žrát ta 380tka od LRP nevim, ale víc jak 10A to jistě nebude. Takže můžeš použít aku 1,1 nebo 1,3Ah klidně ty nejlevnější 20C. Víc jak 10C to z aku stejně brát nebude.
-
beginner99
Doktor to pochopil a díky mu za odpověď , nevěděl jsem , jestli se mám řídit odběrem reglu nebo motoru . Ten výpočet , no snad proud je kapacita x C = proud , no a na základě toho , když se vydělí proud kapacitou , tak vypočtu C , které má mít baterka , a já špatně dosadil ten proud , protože to nemá být od reglu , ale od motoru