Baterky do samokridla

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
dokken

Baterky do samokridla

#1 Příspěvek od dokken »

Panove nemate nekdo tip na nahradu za 4*Nicd,Nimh? ....lipol,lion kvuli vaze, BEC..jaky apod.
FLY IT LIKE YOU STOLE IT!
pert
Kontaktovat uživatele:

Re: Baterky do samokridla

#2 Příspěvek od pert »

Jestli to chceš do kombatího samokřídla, tak to bych asi nepokoušel. Občas to dostane doost velkou ránu, tak abys nezahořel?
jez_cz

#3 Příspěvek od jez_cz »

Pokud serva a přijímač snesou 6.6V, tak možná náhrada jsou baterie LiFePo4, třeba 1100mAh, bez BEC - připojit přímo do přijímače.
I květák je jen vycepované zelí
JMalik

#4 Příspěvek od JMalik »

Jde tam dát Hyperion 2s lipol 240mAh + tenhle BEC http://www.horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.aspx?objcislo=0565. Z toho sundej ten toroid.
Ještě lepší verze je použít ty nové tužkové články lipol z HC o kapacitě 600mAh, pokud to potřebuješ na cca stejnou hmotnost jako ty NiXX, tak 900mAh. Ty si musíš spájet do packu.
Chtěl jsem použít ještě menší BEC, tak jsem hledal na HC a našel jsem tam něco podobného, cca stejné rozměry a hmotnost, ale když to rozebereš, tak zjistíš, že to zkonstruovalo nějaké hovado. Na tom obalu je v druhé vrstvě hliníková folie (kvůli odstínění toho verku) a je to normálně stříhané, takže při prvním zmáčknutí to vyzkratuje buď vstup, nebo výstup.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Odpovědět

Zpět na „Kombat“