Pokuta z Itálie

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
FlyBear

Re: Pokuta z Itálie

#46 Příspěvek od FlyBear »

VTjr píše:Kdo z vás za poslední léta zažil situaci, že by policajt lehčí přestupek řešil domluvou?

Já. Před rokem na cestě po Praze.
JMalik

#47 Příspěvek od JMalik »

zdendaK píše:Měl jsem takovou příhodu , když jsem jel do řecka. V Srbsku je nová dálnice a na ní 80km. No šílený.
Každý nás předjížděl. Když jsme se blížili k mýtu,cedule 60,40 - manželka jen pustila nohu s plynu a plynule dojížděla.
Tam policie. Zastavili nás pro překročení rychlosti a chtěly 50E.
No, na blodýnu jsme to ukecali na 20ku.

S Brabčákem když jsme jeli odněkud, tak nás chytili v noci v Rakousku. Řídil to on a policajt mu srozumitelně sdělil za kolik to bude. Jel o 20km na padesátce navíc. Vyhlásil dvacet E a Brabčákovi , který neovládá němčinu vůbec, jsem to přeložil jako 2k éček. Málem to s ním jeblo. Chvíli bych ho ještě nechal vydusit, ale Natálka vzadu se vzbudila a sdělila mu, kolik to je.
Policajt byl v pohodě. Bylo mu něco mezi šedesáti a smrtí a bral to s nadhledem. Řekl, že kdybychom se vzpouzeli, tak nás omastil. Takhle to bylo za každý kilometr navíc jedno euro. :wink:
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Kuba78 »

20ecek za rychlost sem platil jako jedinou pokutu kdy za rychlost zaplacenou take. Kousicek za prechodem si uniformovani chlapci z vychodni rise postavili do neprehledne zatacky mobilni tricitku ktera byla blbe videt. Pak me capli ze jedu jako sedesat. Povidam ze nejedu, prinesli ukazat radar bylo tam 59. Povidam 59 na padesatce mimo obec to je snad lehce nad kvuli tomu me stavet je trochu moc. Povidaj ze je tam tricet, ja povidam ze tam zadna neni a tu mobilni tricitku prinesli ukazat.. No nakonec sme se v klidu shodli ze to bylo tak trochu buzeracni past, dostali dvacet ecek ze prej mene mi za dvojnasobne prekroceni dat nemuzou a fertig.. Dal sem jim to protoze sem nemel cas se zdrzovat. Doma bych to nedal - nikoho sem enohrozil, neomezil tak precin nebyl spachan, nevim proc tedy platit.
Tak si to prepoctete a podivejte se kolik byste dostali za dvojnasobek v obci u nas. Tolik k tematu kdy nase hystericka media porad vyrvavaji jak u nas jsou pokuty nizke a v takovem nemecku bysme platili strasne palky..

Mimochodem, nedocet sem se jestli ten dopis byl doporuceny? Tedy italska mafie (pardon, polycyje) ma potvrzeno ze vubec dosel. Pokud byl obscejny dopis, psany divnou anglictinou z italie, stavel bych ho na roven spamovym mailum ktere chodi z nigerie ze potrebujou zrovna vas pro prevod miliardy dolaru..
Quis custodiet ipsos custodes?
VTjr

#49 Příspěvek od VTjr »

Kuba78 píše:...

Mimochodem, nedocet sem se jestli ten dopis byl doporuceny? Tedy italska mafie (pardon, polycyje) ma potvrzeno ze vubec dosel. Pokud byl obscejny dopis, psany divnou anglictinou z italie, stavel bych ho na roven spamovym mailum ktere chodi z nigerie ze potrebujou zrovna vas pro prevod miliardy dolaru..

Asi má, protože byl doporučený a manželka ho bohužel převzala :( Kdybych já byl přitom, tak bych ho určitě nechal poslat zpět jako nedoručitelný. Protože co jiné než pokutu mi mohlo Comune di Treviso posílat.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“