Viking 2-E a další modýlky
- LittleFalco
Re: Viking 2-E a další modýlky
Nepouzivat FS, no, je to tvoje vec..
Ja treba nepouzivam mix butterfly, vsechno jedu pres trim mix. Je to podstatne prehlednejsi, jenom cvakas letove rezimy a koukas, jak mas co nastavene. Naskakuje to na jedne obrazovce.
Ja treba nepouzivam mix butterfly, vsechno jedu pres trim mix. Je to podstatne prehlednejsi, jenom cvakas letove rezimy a koukas, jak mas co nastavene. Naskakuje to na jedne obrazovce.
Zpátky doma, v kopcích :-)
ST píše:Já žádný šidítka, jako fail-safe nepoužívám. Nikdy jsem to nepotřeboval a potřebovat nebudu. S tím motorem gratulace. buď mám já nějakej problém s motorem, ale spíš to bude reglem. Ale zatím to neřeším a lítám. Jsem zvědav na první logy ze záletu. Držím palce.
...Stando děkuju
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Jakto že 2850? Kde se vzalo navíc 150 oproti obvyklým 2700. Telemetrie přece nemá 150, nebo ano?
kua ja bych jednou v zivote chtel byt tak velky jako ty .....
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Přečtěte si to co mám pod čarou, prostě tomu systému věřím a taky vím co mám v éru, a že jsem nic nesprasil v instalaci a můžu se na to spolehnout . Nikdy jsem neměl žádný výpadek na MHz ani na GHz prostě ctím určitá pravidla o instalaci rozvodů a napájení.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
tpk píše:Jakto že 2850? Kde se vzalo navíc 150 oproti obvyklým 2700. Telemetrie přece nemá 150, nebo ano?
Jo..ony ty serepetičky něco hmotí..si je někdy všechny dej na váhu a jen budeš čumět
Můj má 2700, ale místo 1450mAh rx baterky mám poloviční 850mAh...rozdíl 40g, nemám tam MUI,expander,,GPS. Mám jen vario SkyAssistant na kraťoučkém kablíku.
Bum a máš tam rozdíl těch 150g.
ST píše:Přečtěte si to co mám pod čarou, prostě tomu systému věřím a taky vím co mám v éru, a že jsem nic nesprasil v instalaci a můžu se na to spolehnout . Nikdy jsem neměl žádný výpadek na MHz ani na GHz prostě ctím určitá pravidla o instalaci rozvodů a napájení.
Přesně tak. Rozstřelený Viking s Futabou...o tom svět jaktěživ neslyšel
Nejsem jelito, co si nehlídá baterky a kurvítko v nich, když se tady o tom vedly půl roku před tím dlouhosáhlé debaty. Tohle není o FASST přenosu ale o baterce.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
SOVA is YouR CO-pilot
Ono to FS ma taky druhou stranu mice. Pokud nemate anteny tak, jak to mate na vikingach (nebo i v jinych situacich) a nastane kratoulicky vypadek (ted neresme proc), tak vam tam mzikove skoci FS a v pripade ze tocite bazovou zatacku a do toho vam tam FS vytahne klapky a potlaci, ... tak si to rika o ranu. Chapu, ze nam nesoutezakum bude ku prospechu veci mit FS podobne jako pristavaci rezim, ale co jsem tak cetl, tak soutezaci maji radsi "posledni stav".
To víš že jo...buď neomylný...jen buď prosím neomylný někde na horách.
- LittleFalco
ST píše:Přečtěte si to co mám pod čarou, prostě tomu systému věřím...
Ja jsem take veril ale posledni dobou nejak ztracim iluze. Chapu, ze nic nejde vyrobit na 100%. Ale kdyz se nekde vyskytne HW problem, cekal bych, ze takovahle znacka stahne vsechny kusy na bezplatnou vymenu a neceka, az se to u vsech kusu postupne zes.... Za co potom platim?? Za spolehlivost? V tom pripade ma Turnigy v meritku spolehlivost/cena lepsi pomer.
Z jineho soudku - otevri si radio a podivej se dovnitr. Staci, aby se uklepal jeden kablik a je to v haji.Lhostejno, zda mas Futabu, Hitec, JRko, nebo Turnigy... je to porad jenom kus elektroniky a NENI zalohovany
Zpátky doma, v kopcích :-)
- kratas
- Kontaktovat uživatele:
Vy se tu smejete, ale me ty vyroky ST moc k smichu neprijdou.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
Přesně tak. Rozstřelený Viking s Futabou...o tom svět jaktěživ neslyšel
Tak to se ti povedlo