Turnigy 9XR
Re: Turnigy 9XR
Vyvinuli rádio, které funguje. Prodávají k němu náhradní desku, se kterou funguje. Co je proboha špatného na tom, že tam dají čip, který několika bastlířům nevoní?
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
RedAce píše:Vyvinuli rádio, které funguje. Prodávají k němu náhradní desku, se kterou funguje. Co je proboha špatného na tom, že tam dají čip, který několika bastlířům nevoní?
Niekto nečítal celú tému. Nie že nevoní, ale sme aj taký, ktorý majú 9XR ešte s M64 a chceli by upgrade na M128!
FrSky Tandem X20
Tak kde je problém? Chcete upgrade, tak upgradujte jak o závod. Ale kritizovat prodejce, ze k vysílačce s deskou na které je čip M64, prodává jako ND desku s čipem M64 je trochu zcestné. To, že v nové sérii vysílaček se používá M128 je bezpředmětné. Ta deska není myšlená jako upgrade, ale jako ND.
RedAce píše:Vyvinuli rádio, které funguje. Prodávají k němu náhradní desku, se kterou funguje. Co je proboha špatného na tom, že tam dají čip, který několika bastlířům nevoní?
Tak kde je problém? Chcete upgrade, tak upgradujte jak o závod. Ale kritizovat prodejce, ze k vysílačce s deskou na které je čip M64, prodává jako ND desku s čipem M64 je trochu zcestné. To, že v nové sérii vysílaček se používá M128 je bezpředmětné. Ta deska není myšlená jako upgrade, ale jako ND.
Tady dle mého názoru nejde ani tak o to, zda mateřská firma hexTronik Limited vyvinula Turnigy 9XR, ale spíš o to, že příslušní zaměstnanci odpovědní za eshop Hobbyking nejsou schopni ve svém vlastním eshopu zabezpečit to, aby někdo napsal popis v tomto případě ve smyslu typu procesoru, zda je deska dodávána s již naprogramovaným firmware nebo bez něj apod. u samostatně prodávané základní desky, kterou uvedli jako nový produkt ve své nabídce, a to není zdaleka první a jistě ani poslední případ kdy chybí i důležitější informace k tomu či onomu nabízenému produktu. Prostě na to vyloženě "kálejí".
Takže moje kritika není namířena na to s jakým procesorem desku prodávají, ale pouze na to, že to nedokážou napsat v popisu produktu.
A myslíte, že když u všeho budou perfektní popisky a všechno bude fungovat, jak jste zvyklí u evropských prodejců, že to pořád bude za čínské ceny? To je pořád dokola...
RedAce píše:A myslíte, že když u všeho budou perfektní popisky a všechno bude fungovat, jak jste zvyklí u evropských prodejců, že to pořád bude za čínské ceny? To je pořád dokola...
Dovolím si s tebou nesouhlasit.
Stačí stručně a jasně uvést to podstatné což u základní desky s procesorem je alespoň ten procesor. Těch pár písmen co tam mohl zadavatel napsat navíc by tu desku rozhodně neprodražilo a jsem přesvědčen o tom, že stejné je to i u řady ostatních produktů.
Ostatně v tom eshopu jsou i některé solidní popisy napsané pracovníky Hobbykingu a zdaleka ne vždy se jedná jen o nějaké vyložené drahé produkty. Z toho je vidět, že když se chce tak to jde i na Hobbykingu.
Je to tedy jen o lidech a o jejich přístupu a o ničem jiném. Buď to ten kdo to tam zrovna zadával zas jednou totálně odfláknul a nebo je to vyloženě záměr v tom smyslu, aby měli volně otevřená "zadní vrátka" a mohli poslat co budou chtít tj. jednomu s M64 a jinému s M128 aniž bude člověk předem vědět co z toho dostane, a to je v tomto případě zrovna dost podstatné jelikož řada lidí může mít zájem o nákup té desky za účelem upgrade z M64 na M128.
Já si myslím, že to není žádný zlý úmysl, "zadní vrátka" ani nic podobného. Aby to byla zadní vrátka, musel by to někdo promýšlet, věnovat tomu čas, úsilí a v důsledku i peníze. To, že náklady na přidružené služby se HK snaží minimlaizovat co to jen jde, je prostě fakt. Ale to nemusí mít za následek, že kvalita popisků bude celkově špatná, ale že bude ta kvalita hodně kolísat. Někde je popisek kvalitní a pravdivý, někde je z poloviny vycucaný z prstu a někde chybí úplně...
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
RedAce píše:Já si myslím, že to není žádný zlý úmysl, "zadní vrátka" ani nic podobného. Aby to byla zadní vrátka, musel by to někdo promýšlet, věnovat tomu čas, úsilí a v důsledku i peníze. To, že náklady na přidružené služby se HK snaží minimlaizovat co to jen jde, je prostě fakt. Ale to nemusí mít za následek, že kvalita popisků bude celkově špatná, ale že bude ta kvalita hodně kolísat. Někde je popisek kvalitní a pravdivý, někde je z poloviny vycucaný z prstu a někde chybí úplně...
A veľa je ich nepravdivých a zavádzajucich!
FrSky Tandem X20
RedAce píše:Já si myslím, že to není žádný zlý úmysl, "zadní vrátka" ani nic podobného. Aby to byla zadní vrátka, musel by to někdo promýšlet, věnovat tomu čas, úsilí a v důsledku i peníze. To, že náklady na přidružené služby se HK snaží minimlaizovat co to jen jde, je prostě fakt. Ale to nemusí mít za následek, že kvalita popisků bude celkově špatná, ale že bude ta kvalita hodně kolísat. Někde je popisek kvalitní a pravdivý, někde je z poloviny vycucaný z prstu a někde chybí úplně...
Já bych řekl, že v tom často určitý úmysl nebo přinejmenším šlendrián je jelikož to nedokážou opravit ani když jim tam lidi přímo k produktu píšou co chybí nebo co je špatně a přitom jsou lidi z Hobbykingu na on-line chatu skoro denně.
Nová Turnigy 9XR - pružiny kniplů - jak povolit
Ahoj, zkoušel jste někdo upravit pružiny kniplů na nové T9XR aby to nebylo tak tvrdé? Stará T9X měla předpětí štelovatelné a tohle soudruzi hrubě odflákli.
Díky Jirka
Díky Jirka
-
anastazius
zdravím
dozrála doba, kdy si chci zakoupit vysilač a ostatní díly pro létání
dle následujícího seznamu
Turnigy 9XR mode 2
GT-USB-SIM USB Simulator Cable
DTF- FrSKY DF 2,4Ghz Combo pack for FUTABA
FVAS-01 Telemetry Variometer Sensor
FBS01- Battery voltage sensor
TEMS-01 Telemetry Temperature Sensor
FRUSB FrSky USB Cable
mám dotazy
je to všechno, nebo něco chybí
jednotlivé části jsem našel na HK pouze v globálním skladu
to to budou posílat z mimo EU a mám počítat s DPH
v případě že bych měl platit DPH jde to nějak rozdělit, abych se DPH vyhnul
děkuji za odpovědi
dozrála doba, kdy si chci zakoupit vysilač a ostatní díly pro létání
dle následujícího seznamu
Turnigy 9XR mode 2
GT-USB-SIM USB Simulator Cable
DTF- FrSKY DF 2,4Ghz Combo pack for FUTABA
FVAS-01 Telemetry Variometer Sensor
FBS01- Battery voltage sensor
TEMS-01 Telemetry Temperature Sensor
FRUSB FrSky USB Cable
mám dotazy
je to všechno, nebo něco chybí
jednotlivé části jsem našel na HK pouze v globálním skladu
to to budou posílat z mimo EU a mám počítat s DPH
v případě že bych měl platit DPH jde to nějak rozdělit, abych se DPH vyhnul
děkuji za odpovědi
To Frsky combo si si vybral zle.
Pre Turnigy 9XR musis vybrat: FrSky DF 2.4Ghz Combo Pack for JR w/ Module & RX
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... le_RX.html
Pre Turnigy 9XR musis vybrat: FrSky DF 2.4Ghz Combo Pack for JR w/ Module & RX
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... le_RX.html
-
anastazius
děkuji
v objednávce změním
v čem je rozdíl
v objednávce změním
v čem je rozdíl
anastazius píše:děkuji
v objednávce změním
v čem je rozdíl
Rozdiel je uz na prvy pohlad v krabickach modulov. To co si vybral je pre Futabu alebo Hitec Optic vysielacky. Turnigy pouziva JR moduly.
-
anastazius
zakoukán do rozdílu v ceně a oslněn značkou Futaba jsem přehlédl to podstatné
ještě jednou děkuji za upozornění
ještě jednou děkuji za upozornění