Ako zistim, ktory to je na doske?Kajosek píše:na pin32
A snimac napatia 3s lipo, by si nevedel?
Ako zistim, ktory to je na doske?Kajosek píše:na pin32

Ackroyd píše:narazil som ale na problem...napriek tomu ze aj v mobile aj v GUI ktore je sucastou firmwaru...a aj v tom fajnovejsom multiwii gui je hodnota D defaultne na 100 pri polozke level. Nastavoval som to telefonom a pri hodnote 103 sa koptera viditelna javila ovela lepsie
...ale! Ani jeden PC gui hodnotu 103 netoleruje...len hodnoty 100 a mensie . Vo firmwarovskom gui to prestavi same na 100 bez toho aby sa pytalo. a v tom lepsom PC gui to ani nepripoji dosku lebo vypise ze ta hodnota je mimo rozsahu. menit to ale nechcem lebo naozaj je u mna medzi 100 a 103 obrovsky rozdiel. Vacsi ako pri oboch zvysny parametroch dokopy. Co radite?
HynX píše:Podarilo sa mi najst takyto obrazok, co na to vravis? Idem robit plosak na osvetlenie koptery ovladane cez arduino, tak tam by som to zakomponoval. Jedine neviem kde na doske criusa tie piny hladat.
Ackroyd píše:Mam otazku...rozmyslal by som zeby som si na kopteru dorobil Gimbal...tak ako zvysok koptery riadeny z criusa...ako to spravit? signalove kabliky zo serv zapojit do portov 32 a 33 a napajanie serv mozem brat z volnych motorovych portov?...
Ackroyd píše:otvor GUI a pozri sa ked das minimum plynu na akej hodnote je signal v GUI a takisto ak armujes motory pohybom kniplov tak sa v GUI pozri od akej do akej hodnoty ti behaju kniple...stred by mal byt na 1500 a cestovat od cca 1050-1950
Ackroyd píše:urcite odporucam si stredy vo vysielacke pomocou stredou serv STRM a nie trimov dat na tu hodnotu 1500...potom ked sa spravne koptera vykalibruje tak mi mala krasne stat vo vzduchu