Auto neustále pod plným plynem
Re: Auto neustále pod plným plynem
kdybys mel cestu do plzne muzu vzit mou soupravu a zkusit to..
[quote="Snicl4S"]To: Jmalík - tak všecho jsem udělal jak píšeš a servo se akorát zaplo ale na vysílačku nereagovalo
[/quote
To druhé servo (řízení ) chodilo normálně?
[/quote
To druhé servo (řízení ) chodilo normálně?
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
skoušel sem aji jiné servo co mám v druhém autu a taky žádna reakce na páčku
Snicl4S píše:skoušel sem aji jiné servo co mám v druhém autu a taky žádna reakce na páčku
Pořád v tom máš zmatek, myšleno bylo druhé servo, které tam máš stále připojeno na řízení. Dnes bude hezky, sbal se a zajeď na nejbližší model. letiště (asi Vyškov). I když tam nebudou autíčkáři, tak ti někdo poradí. Tady se do toho jen zamotáváš.
No "zamotávám" stačí se vyjadřovat trošku konkrétnějí tím nechcu nikeho urazit (druhé servo je pro mě jiné servo )
- radekjack1
Tohle se mě stalo jak jsem mou bugynu prohnal po sněhu,tak o pár dní později jak jsem jí zapnul, dělalo to to samé co Tobě. Samozdřejmě byl ragulátor v hajzlu... 
Colibri V4,V4.5,SPARROWHAWK XB,ST-1,F1
Ale já mám nový regulátor leda že by mě něco hned pokazilo i ten nový když sem ho připojil ale jak to zjistit nebo vyloučit toť oč tu běží
- radekjack1
Tak ten regulátor vyzkoušej v jiném autě,pokud máš tu možnost.
Colibri V4,V4.5,SPARROWHAWK XB,ST-1,F1
Skoušel sem u kolegy měnit jak motor tak přijímač a stále beze změny
Trochu mně převapuje že používáš externí BEC když ho máš už v réglu a na jedno servo i když výkonný (1251) by mněl stačit. Pokud máš zapojený v rx jak BEC tak i normálně připojený régl tak je to špatně!
Jestli je to možné tak odpoj ten Foxy BEC zkus co to udělá (pokud jsi už něco neodpálil)
Jestli je to možné tak odpoj ten Foxy BEC zkus co to udělá (pokud jsi už něco neodpálil)
Ten Bec jsem tam měl akorát při starým regulátoru ted už sem ho tam nezapojoval vůbec a před tím sem tam ten bec musel mít bez toho mě blblo servo jinak
Tak pánové problém asi odstraněn blbě napárovaný regulátor má se totiž po parování odpojit baterka a znovu zapojit to jsem nevěděl tak jdu skoušet jak to jede no aspoň sem se něco naučil zase /ale stejně furt nechápu jak se rozhasil ten první regl ale to už je jedno/ Caw dík