Hirobo Lepton EX
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hirobo Lepton EX DFC
Ahoj, mohl by jsi sem hodit vzletovku? Lepton je krásná helina, jen tenkrát když jsem jej měl v merku, byla v dílech poměrně drahá.
PS: co tam máš za KORU?
Re: Hirobo Lepton EX DFC
OPR píše:Ahoj, mohl by jsi sem hodit vzletovku? Lepton je krásná helina, jen tenkrát když jsem jej měl v merku, byla v dílech poměrně drahá.
Motor kontronik kora 1090kV,létám zpět na 3S 3300.Váhu musím zkontrolovat doma (v sobotu) po návratu z dovolené.Tady si jen užívám a létám
Petr
Logo 400 SE
Hirobo Lepton EX DFC + Spirit
DH 82A Tiger Moth ,L-39 EDF
EB-4 S2 Thunder Tiger
EB-4 S2 Thunder Tiger
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hirobo Lepton EX
A proč, jestli se mohu zeptat, si vybavil Leptona zrovna touhle hlavou?
OPR píše:A proč, jestli se mohu zeptat, si vybavil Leptona zrovna touhle hlavou?
No to je naprosto jednoduché,dostal se mi do rukou system Spirit,bezpádlo jsem chtěl a tahle hlava vyšla z Číny na 900,-kč komplet.
Logo 400 SE
EB-4 S2 Thunder Tiger
EB-4 S2 Thunder Tiger
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Tak ať létá a děĺá radost. 
OPR píše:Tak ať létá a děĺá radost.
Díky
Dnes jsem koupi nové listy Align 3G a díky digitální měrce úhlu náběhu jsem naprosto přesně srovnal stopu.Létá to opravdu úžasně.
Logo 400 SE
EB-4 S2 Thunder Tiger
EB-4 S2 Thunder Tiger
Tak vzletová hmotnost je 1340g bez pohonné baterie,což je 3s Li-Pol 3300 s váhou 265g.
Logo 400 SE
EB-4 S2 Thunder Tiger
EB-4 S2 Thunder Tiger
jak je to s dostupností náhradních dílů?prodává se jěšte vůbec lepton?
Docela se mi zamlouvá,hlavně to že to umí lítat na 4s lipol,vybírám si nějaký pokračovací vrťas velikosti 500.
Docela se mi zamlouvá,hlavně to že to umí lítat na 4s lipol,vybírám si nějaký pokračovací vrťas velikosti 500.
Protos500,Raptor30
rc market mám prozkoumaný.Zajímalo mne spíš,když nějaký díl není skladem,jestli je možnost ho objednat?
Zkouším hledat stavebnici Leptona v různých šopech po světe,ale vždy najdu jen díly.jako by se už neprodával nebo snad ani nevyráběl.
Zkouším hledat stavebnici Leptona v různých šopech po světe,ale vždy najdu jen díly.jako by se už neprodával nebo snad ani nevyráběl.
Protos500,Raptor30
Elcobre píše:rc market mám prozkoumaný.Zajímalo mne spíš,když nějaký díl není skladem,jestli je možnost ho objednat?
Zavolej jim, Zbyňa ti určitě dá relevantní informace.
Leptona jsem kdysi měl. Byla to super heli
. BTW , pokud se pamatuji, tak vzletovka toho mého byla cca 1540 g i s baterkou. Pak jsem měl i HDX500, ( http://www.helituning.com/index.php/rev ... eview.html) totální kopie Leptona. Díly byly zaměnitelné. A i když originál měl o poznání vyšší kvalitu, tak i to HDX bylo použitelné. A díly na HDX byli za hubičku.